🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 534
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 15
Георги днес е рожденник. Скорпионче - хич не му личи. 😄
Бистра, Диляна и Лора са го поздравили в инстаграм.

# 16
  • София
Дано се поразчупи играта с новите правила, че до тук голяма скука.
Дяволче Blue Heart

# 17
  • София
Благодаря за новата тема! Чудесна както винаги!
Аз не бях разбрала, че е само за тази седмица това с богати и бедни. И се чудех защо сменят правилата толкова бързо.

# 18
Попълних анкетата и благодаря за темата.
Топ предаването е за мен, заради Острова се отказах от игрите.

И аз така.
Изгледах първите епизоди и на двата формата, Островът ме грабна, реших да остана и не съжалявам.
Интересно ми е, не ме натоварва, забавлявам се.

# 19
  • София
В пост 1 на стр. 1 съм обяснил правилата за фаза 2 + включително и за извънредните правила за седмица 8.
Имаме генерални правила / за фаза 1 / за фаза 2. 😊

# 20
  • България
Георги днес е рожденник. Скорпионче - хич не му личи. 😄
Бистра, Диляна и Лора са го поздравили в инстаграм.

Тъкмо щях да питам откъде дойде тази информация за зодията. Grinning

Честит рожден ден на нашия злодей, да злодейства още дълго време на синхрони!

# 21
  • София
Ауткаста е пуснал седмичния си обзор.

Иван в Надкаст

# 22
  • България

# 23
  • Враца
Много ми харесва предаването. Чакам с нетърпение всяка серия. Благодаря, за положения труд, за създаване на темата.

# 24
Попълних и аз анкетата, но на въпрос: ...[13] Кой се изложи най-много след скандала с Биляна? (2 гласа), го няма моят отговор: Георги.

# 25
  • България
Попълних и аз анкетата, но на въпрос: ...[13] Кой се изложи най-много след скандала с Биляна? (2 гласа), го няма моят отговор: Георги.

Аз исках да пиша Георги и Киро, но писах Биляна и Киро, защото Биляна започна разговора, не успя да се защити и даваше обяснения, от които нямаше нужда.

# 26

Аз исках да пиша Георги и Киро, но писах Биляна и Киро, защото Биляна започна разговора, не успя да се защити и даваше обяснения, от които нямаше нужда.
Биляна нямаше работа да ходи да се обяснява и Киро да разказва нагоре-надолу какво им се е случило, но тях и двамата ги разбирам донякъде, защото са засегнати страни. Но поведението на Жоро беше най-грозно, защото се ровеше в чуждите гащи и ги размяташе на показ.

# 27
  • София

Да, няма го...
Имаше го в първоначалния вариант ама стана някакъв бъг и не ми прие анкетата и трябваше да я копирам отново и за мой ужас виждам, че в бързината не съм го копирал.
А мисля, че вече всички знаете, че не може да се редактира, защото всичко се разбърква като гласуване. Този бъг преди го нямаше. Пресен проблем е от няколко месеца насам, сигнализирано е няколко пъти, но не виждам да се взимат мерки. :/

# 28
Благодаря за темата!
Играчите на седмицата според мен са Венци и Ванеса.
На фаза 1 Венци, Георги и Миро.
Хареса ми първата фаза, сезона оценявам като много добър, доволна съм без "уау".
Симпатизирам на Нумеролози (и Миро). Нямам против и Венци да спечели.
За Берке и Биляна се затруднявам да отговоря - те си знаят най-добре.
Не ми хареса, че Иван се жертва точно за Берке Unamused, Тренера не беше длъжен с нищо на Лора. Виновен е целия лагер за грешната стратегия, която нямаше да е толкова зле, ако момичетата си бяха взели игрите.
Нямам идея какво е имало между Биляна и Кирил, те си знаят, тяхна работа.
На скандала се изложиха всички, но най-много Тренера, тъй като към него имаше по-големи очаквания.
Иван изпращам с положителни чувства, Лора с отрицателни. Макар точно на отпадането това да бе обратното заради постъпките им тогава.
Злодеи Мая, Кирил и Георги. Влади потенциален.
Най-забавни Гогов, Дзами и Венци.

# 29
  • София
ЧРД на нашия Ам-Гъл.
Да е жив и здрав и много успехи със студиото и не само. Simple Smile

Бистра поздравява Георги.

Общи условия

Активация на акаунт