🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 525
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 1 035
Тъкмо щях да питам тези, които пишат от компютър виждали ли са UFO на "балкона" и той се е появил.
За мен е недопустимо човек от продукцията да се държи по този начин, ако въобще е такъв...

Не трябва да слагат Вера срещу Влади според мен, и на гребането може да я бие и с пъзелите видяхме, че е добре.

Гогов, добре дошъл! 😉

# 1 036
  • София
Да допълня.

Епична битка. Ще се помни.

Ако Марина беше заявила, че иска да се докаже като спортист и че ражданията не са пречка за спортни постижения, вместо да обяснява, че иска да се доказва като супер мама, щеше да си спести много хейт.

# 1 037
  • София
Съгласна съм на 100 % с Илит. Нещо такова исках и аз да напиша снощи, но не ми се цъкаше толкова много на телефона.
Марина е на 25 с две малки деца, т.е. след гимназия се е омъжила и родила преди да обърне внимание на личностното си развитие - образование, пътувания, преживявания, хоби, кариера. Подозирам, че този й избор я прави разочарована и неудовлетворена и затова много държи като е майка, поне да е супер майка. Проблемът е, че начинът по който иска да се получи това е неправилен. Тя това не го осъзнава. Това я прави нещастна. Не знае какво да промени, как да го промени, чувства се безсилна и я избива на рев. И на злоба.
Злобният човек е безпомощен и слаб човек.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 11:42 от Госпожа Лютичe

# 1 038
Съгласна съм на 100 % с Илит. Нещо такова исках и аз да напиша снощи, но не ми се цъкаше толкова много на телефона.
Марина е на 25 с две малки деца, т.е. след гимназия се е омъжила и родила преди да обърне внимание на личностното си развитие - образование, пътувания, преживявания, хоби, кариера. Подозирам, че този й избор я прави разочарована и неудовлетворена и затова много държи като е майка, поне да е супер майка. Проблемът е, че начинът по който иска да се получи това е неправилен. Тя това не го осъзнава. Това я прави нещастна. Не знае какво да промени, как да го промени, чувства се безсилна и я избива на рев.

Съгласна.
Аз затова си имам твърда теория, че родител е най-добре да станеш след определени години на житейски и професионален опит. Да го поопознаеш тоя живот преди да се хвърляш в дълбокото.

И аз съм от единиците, на които им допада Мая. В тази връзка съм много съгласна с мнението й относно "подвига" на Марина.
И пак във връзка с Мая и как нейното излизане ще разклати Бистра. Не мисля така. Да, двете са близки. Но ми се струва, че Мая е по-въвлечена в тази връзка от Бистра. Направи ми впечатление в някой от тазседмичните епизоди - седяха около огъня, темата на разговор не помня, но Мая спомена как двете и в реалния живот щели да останат най-добрите приятелки. Тогава Бистра я изгледа мълчаливо за 2-3 секунди, сякаш несъгласна с това, но реагира с една малко насилена усмивка и потвърди.

Та, струва ми се, че Бистра доста добре ще си оцелее и без Мая. Изглежда здрава психически, не мисля, че ще се срине. Не е емоционално нестабилна.

# 1 039
  • София
Марина беше в Преди обед. Хванах на края. Нещо логотеята я беше подгонила. Само говори, говори. Къде завършила, кога. Обърках се. Не била никаква земеделка. Мъжът ѝ бил.

# 1 040
Сега гледах Марина по Бтв.
Интрото беше само сцени с нейните постоянни ревове, но не ги коментираха, само тя ги загатна с ирония. Сменила е цвета на косата, вече е кестенява, не рижава. Оправила е ноктите, беше с хубав червен маникюр, но с едно от онези модерни оувърсайз сака, които аз определено не разбирам като концепция, ама все тая.
Каза, че не знае какво точно се е случило в края на играта, вероятно съвкупност от свръхемоционалност и физическа умора от това, че са се събрали една след друга изометрични игри. Не съжалява за последната игра.
Каза, че сега когато гледа предававето се радва, че е отпаднала в такъв момент, защото е станало тегаво по отношение на социалната игра, която не ѝ се отдава на нея /това са нейни думи/. Последните дни ги приема като знак от съдбата, че така трябвало да се случат нещата.
Задкулисието не го е видяла, само знаела някои неща от Киро, който споделил намеренията си. Сега се чувства като „първолак в играта на големите“. Просто на нея не ѝ е било важно да прави стратегии и да крои планове , а да се забавлява. Намира Киро за приятен и забавен. Малко за личния си живот говори и това беше.

# 1 041
Някой преди няколко дни беше писал, че не му е станало ясно от Надкаста с какво се занимава Иван. Видях го днес -  работи в магазин harmont blaine в Мол Парадайз. Ванката е готин пич, заслужава да му се увеличат клиентите. Simple Smile

# 1 042
https://www.youtube.com/watch?v=7-ipncHOC8A
Обзор на седмица 8 в Надкаст

Само Неделчо е схванал правилата, да 2 и 3 гривни не можеха да участват и на мен не ми харесва:
А хората са Митов(2 гривни), Алекс (3) и Ванеса (3) о и Тренера (3)

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 21:11 от Одри ♡

# 1 043
  • София
Рейна, не, не гледаме всички. Много хора гледат на запис. И се информират оттук какво е станало. Отделно има хора, които пропускат серии. Ето аз уж съм редовен, но пропуснах една цяла серия, а три ги хванах от средата. Бих се радвал някой да ми каже какво е станало.
Не съм единствен който преразказва, интересно че не задаваш този въпрос на Дяволо, Ем Брадър и ред други хора. Освен това всеки си има своята лична гледна точка.
Единственият си, който преразказва. Твоя работа де, но за мен е нелогично и абсолютно лишено от всякакъв смисъл. Аз също съм от тези, които гледат на запис, но не пиша и не чета, преди да съм изгледала епизода. Как мога да коментирам нещо, което не съм гледала?
А и през ум не би ми минало да се информирам оттук какво е станало, след като възнамерявам така или иначе да гледам. Точно защото има различни гледни точки и всеки по различен начин възприема нещата.

На мен предстоящата игра ми звучи точно като за Вера и Влади, обаче не знам дали Гогов ще иска да рискува да я посочи и дали тя ще успее да го навие да го направи. Ако я избере, в никакъв случай не трябва да е с Влади. Задължително вторият избран трябва да е Мая, за трети Пети, въпреки че тя е от сравнително силните жени. За мен по-добър вариант е Нина, особено ако се окаже вярно това, в което Дзами я обвинява.
Берке отново демонстрира високо самочувствие и желание да участва, но не го виждам изобщо да може да се справи. Досега не е имало компонент, на който да покаже някакви умения.

За мен Бистра е студен и дистанциран човек, не виждам да е привързана особено към Мая. Като цяло не виждам и да е благодарна и признателна на когото и да било за цялата помощ, която получава от къде ли не. Държи се, все едно всичко й се полага по право. Това е, което ме отблъсква най-много у нея.
Аз лично такова чудо като нейния късмет виждам за първи път в риалити - 50% от участниците пазят Бистра и играят за нея.

# 1 044
Diavolo с някои неща не съм съгласна, въпреки че харесах поста.

Не съм съгласен с нападките на Бистра и Мая и ако Мая си е отказвач и трагична в игрите, то аз съм убеден, че и Бистра би стояла до последно, така че да не ми говорят глупости, само защото не могат да понасят факта, че Марина е по-секси и че Влади я харесва.

Това си беше стандартен разговор в компания мъже/жени/приятели и смея да твърдя, че често повечето жени като задават въпроса "какво толкова и харесвате на <еди коя си>" , не е продиктувано от това, че се чувстват заплашени, по-малко секси или ревнуват от вниманието.
Секси е също доста субективно състояние, защото не е само външен вид а си е по-комплексно и много зависи от наблюдаващия.

Доста по-подготвени спортисти са получавали инсулт и то в ефир, така че риск винаги има. Това че си млад също не не е ама никаква гаранция.
Продукцията и те са хора и те могат да допуснат грешки и аз нямам предид само Марина, а и Петя.
За мен лично е недупостимо да чуваш грамотевици и да виждаш светкавици да изпънеш на някаква конструкция хора във вода като тепсия заради кадъра. Ако чуваш гръмотевица си в обсега, тук никой не може да ме убеди в обратното.

Кой е отказвач и дали трябва да си отказвач си е лична преценка, аз подкрепям отказвачката и си цитирам един от любимите спортисти:
Nikola Jokić: "Basketball is not the main thing in my life, and probably never [will] be. And to be honest, I like it, because I have something more at home, [something] that is more important than basketball"
 (извинявам се на Гогов ( намигване ))

# 1 045
Социална и стратегическа игра се бъркат ужасно много и се използват взаимнозаменяемо, ама един участник няма идея какво точно означава. И да имаш добра социална игра не е дори задължително да е умишлено, те по-скоро са си социални умения и likeability. Може да си стратегическо дъно и пак да имаш чудесна социална игра, която реално Марина имаше донякъде. Колкото и да не я харесваме тук, жената я страдат, участниците в мнозинството си я харесват, други хора са готови да си дадат гривните за нея и прочие. Социално беше добре позиционирана, просто имаше ужасна стратегия.

# 1 046
  • Другата България
Скрит текст:
Марина според мен не е рискувала живота си и да остави децата си без майка.
Шансът Марина да почине след тази битка е по-малък от това извънземен кораб да кацне върху НДК ей сега в 11:00 ч.

Мери, хайде на бас? 😛
Аз казвам, че Влади не само, че няма да е аут от формата следващата седмица, но и ще стане по-богат с 2 гривни. 😊

Скрит текст:
Забравих да напиша за решението на Миро да се разкрие.
Очаквах го и това коренспондира с факта какъв човек е. Той наистина е добър и не е там за победа на всяка цена или за някакви грозни задкулисни игри. Да, минус е за формата, но то сякаш другите правят нещо... Само Георги и Дзами играят играта. И само Кирил е за победа на всяка цена. Бистра с неохота сякаш се съгласи, ама може и просто така да изглежда, иначе и тя да е за откритата игра. Аз лично адмирирам постъпката на Миро особено в хода на събитията, които се случиха последните дни.

А аз казвам, че това ще е последната му седмица на острова.
Разбира се, много искам ТИ да си прав.

Относно Миро, съгласна, че е такъв човек, че е добър, че е.....
Но и да, абсолютен минус за формата е това негово поведение. Това имах предвид, то е ясно де.
Защото за мен той има потенциал да се изправи и срещу Георги, и срещу Дзами /ако ще говорим за злодеи, или по-скоро “злодеи“/, но какво от това?

# 1 047

Разбира се, много искам ТИ да си прав
Пак ли...SobSobSob

100% съгласна. Влади не го виждам повече.

# 1 048
  • Другата България

Разбира се, много искам ТИ да си прав
Пак ли...SobSobSob

100% съгласна. Влади не го виждам повече.
Пак за кое?
Аз досега не съм писала, че виждам Влади пътник.
Сега обаче така някак ми се явява. Blush

# 1 049
Адски озадачен останах от избора на Марина. Да сложиш себе си и новодошлата в лагера Петя, срещу много по-силни играчи, които на всичко отгоре се и допълват като качества, си е чисто харакири. Логично загубиха категорично и отидоха за елиминация. След това ми направи много грозно впечатление как след като тя самата направи избора, след като вече два пъти я спасяват, след като обясняваше как е тук, за да играе игри и да дава пример, ходи да се жалва на Емил и да му оказва емоционален натиск, да я спаси при загуба. Сори, но подобно поведение не кореспондира с думите и и не е готино.

Играта на Гогов и Бистра беше неравнопоставена и ясна. Както той получи адски удобна игра срещу Вера, тук беше обратното. Не е лошо да опитват да правят игрите развностойни, спрямо играчите, понеже иначе няма смисъл. Битката за оцеляване беше много интересна и аз харесвам такива игри за издържливост. Петя се доказа като много корав съперник и заслужено остана. Марина видимо искаше на всяка цена да се спаси и се докара отвъд предела. Някои ще я поздравят за волята, но аз съм съгласен с Мая, че това е неоправдан риск, особено като я гледат другите играчи и семейството и. Ако Петя не беше реагирала навреме, можеше да стане и по-зле, докато дойде лекаря.

Доста странно всички си разкриха коалициите. Би било много готино, ако някои успее да направи нов съюз, който да го докара на финала. Не е изненада и че правилата постоянно се сменят. Просто видимо се работи яко на парче и продукцията няма ясен план как да вървят нещата. След като лагер 1 имаха късмет на диска, логичните ходове на Гогов изглеждат два. Единият е да сложи Мая, Петя и Владимир. Така, ако Петя отпадне, лагер 2 на практика би се разпаднал. Ако си тръгне Мая, дестабилизираш Бистра, а ако е Владимир, махаш много силен играч. Другият ми изглежда Берке, Мая и Петя, с цел той да стане богат. Риска е, ако другите вземат диска, да пуснат Владимир срещу две от по-слабите им жени и някоя да замине.

Общи условия

Активация на акаунт