Коя смятате за най-лошата черта в един мъж

• 10 996
  • 160
  •   1
Отговори
# 60
  • тук-там
Комплексар - категорично.  Може да избие къде ли не!
Мързела за мен е в графа +.
Трябва да имаш достатъчно акъл, за да можеш да си позволиш да те мързи....

# 61
  • София
И аз гласувам, че някои видове мързел са положителни. Виждала съм мъже, които се утрепват от работа и много, много малко, които имат акъла хем да имат доходи, хем да мързелуват или поне да работят по-малко.

# 62
Дайте ми един пример за положителен мързел, който ще ви накара да харесате даден мъж?

# 63
Дайте ми един пример за положителен мързел, който ще ви накара да харесате даден мъж?

Любимата на един изобретател била бедна, изхранвала се с плетене на чорапи. Може би човекът е можел да и помага в плетенето, но вместо това изобретил плетачната машина.

# 64
Стийв Джобс го е казал - сложна и трудна задача винаги се дава на мързелив служител, той ще намери лесен начин да свърши.

# 65
Тогава фирмите щяха да се надпреварват за мързеливи служители.
Това да кажеш, че някой е умен щото е мързелив е същото като да кажеш, че една жена е умна, щото е грозна.

# 66
Тогава фирмите щяха да се надпреварват за мързеливи служители.
Това да кажеш, че някой е умен щото е мързелив е същото като да кажеш, че една жена е умна, щото е грозна.

Никой не е казал "умен е, понеже е мързелив". Казва се "напрегна си ума, понеже е мързелив" Wink

# 67
Мързелът може да се мисли за много умен, но, да не ти се налага да го носиш на гърба си. Заедно с всичките му гениални изобретения. Умрях от смях като прочетох, че мързеливите били умни.

# 68
Мързелът може да се мисли за много умен, но, да не ти се налага да го носиш на гърба си. Заедно с всичките му гениални изобретения. Умрях от смях като прочетох, че мързеливите били умни.

Пак се върнах назад, но не видях някой да е казал това.

# 69

Има някои, които ги мързи даже да изневерят, ако изисква много усилия. От нечия гледна точка може и да е положително.

# 70
Ако някой го мързи да изневерява, значи го мързи и дай бе.

# 71
Ако някой го мързи да изневерява, значи го мързи и дай бе.

А обратното вярно ли е?
Ако е работлив, това добре ли е?
------------
Знам, знам, няма угодия...

# 72
  • София

Мен питаш ли ме? Хем искам да кажа, че съм умен, хем зачаквам да видя какво още ще ни стоварят на главите на нас, умните.

# 73
  • По света и у нас

Като каже - бебчо не си струва да си губиш времето да го правиш това, ще то поръчаме от интернет. Недей да готвиш и не се притеснявай въобще че ще идвам, ще идем на ресторант или ще поръчаме по интернет. Направих алгоритъм за купуване и продаване на акции и той сега сам действа вместо мен и инвестициите правят по $ХХХ,ХХХ на месец. Е това като го чуя и направо ми омекват колената. Умирам за мъж който с мозъка си оперира мащабно, индустриално без той да се  хаби ами чрез наемници, алгоритми, изчислил си е схемите (бавачката се разправя с децата) и ние с него можем само да се кефим.
(Зодия везни / луна водолей 😌)

# 74
Те тук във форума всичките колежки са хванали по един такъв за шлифера. Само зодиите се различават.

Общи условия

Активация на акаунт