Коя смятате за най-лошата черта в един мъж

• 11 019
  • 160
  •   1
Отговори
# 75
  • По света и у нас
Този съм му пуснала шлифера отдавна, но определено ми е слабост умен мъж дето гледа как и двамата да сме добре и аз да съм най- добре подредена, дундуркана, щастлива за да му е най- добре и на него.
То малко и трябва на жената за да е щастлива но само умните мързеливци умеят да свършат работата с малко.

# 76
Всъщност, много хора работят и между другото изкарват пари с купуване и продаване на акции. Поне в реалния свят, в който живея. Работете, хора, че трудът е направил от маймуната човек. За да играеш
на борсата, трябва да си заработил нещо преди това. Ако не друго, добре се посмяхме в тази тема.😄

# 77
  • над кукувичето гнездо
От известно време мисля по заданието и не мога да избера най-
Но имам няколко...

Непорастнал - Да се държи като изгубено дете, което не знае как да постъпи
Нестабилен - Да е агресивен
Комплексар - Да се взима твърде насериозно
Пасивен - Да няма живец в него
Немарлив - Да не поддържа добра хигиена
Лъжец - Да не знаеш кога казва истина, кога не съвсем

Иначе като цяло харесвам мъжете Simple Smile

# 78
Важи и за мъже и жени - да не умее и да не иска да се постави на твое място,за да те разбере.

# 79
Не ми стана много ясна връзката между дундуркана и щастлива. Ако е възможно, дайте пояснения.
Като нормален човек аз бих избягал с писъци от настояващи да ме дондуркат.
А борсаджиите най-добре са описани от Дъглас Адамс - там, в няколкото откъса за служителите на СКК (Сириуската кибернетична корпорация) Wink

# 80
  • По света и у нас
Не теб да дундуткат а ти трябва да дундуркаш.
Да си глезиш жената.

# 81
Да бе, малко е алкохола по кръчмите, малко са рибите по водоемите, та съм опрял баш с дундуркане на жени да се занимавам...

# 82
Аз пък не искам никой да ме дундурка или глези. Това е лоша черта за мъж, е, не най-лошата.

Не обичам глезеното по принцип, може би при съвсем малки деца е Ok, а мъжете, които се държат по такъв начин, което си е вид сервилно поведение според мен, се смъкват в моите очи.

Вярно е, че има някои заклети романтици, на които това отвътре им идва, но като цяло това ми е много немъжко поведение.

Ако съм болна иначе, ще оценя наистина, ако ми се поднесе закуска в леглото например Grinning А ако съм много болна, ще го очаквам.

# 83
Ако съм болна, в общия случай най-вероятно би било от някой грип или нещо подобно, че да съм на легло, хич не ми се яде, тъй че какви закуски в леглото. И аз никога не бих носила в подобни случаи храна в леглото. Ако има апетит, не е толкова болен, няма нужда в леглото. Чай, лекарства, някакви течности може.

# 84
  • По света и у нас
Едно е сервилен мъж, съвсем друго е мъж който иска да те глези.
Който разбира за какво става дума, разбира.

Има си хора които обичат да доставят удоволствие и да получават такова и няма нищо ненормално в това.

По странни са ми тези дето са ОК да бъдат с някой на който не му пука ти как си в връзката ви и те подминава като мебел.

# 85
Аз като съм с грип и температура, не спирам съвсем да се храня. Дори и да нямам толкова апетит, се стремя поне мъничко да хапвам, за да имам поне малко сили и да не си разбивам стомаха, особено ако приемам някакви лекарства.

Препечени филийки със сирене и ябълка ми е обичайна закуска тогава.

# 86

Има си хора които обичат да доставят удоволствие и да получават такова и няма нищо ненормално в това.

По странни са ми тези дето са ОК да бъдат с някой на който не му пука ти как си в връзката ви и те подминава като мебел.

Мисля, че имам конфликт с термина, понеже не обичам глезли. За мен жената глезла е нещо доста неприятно за гледане и се чудя как я търпят мъжете. Но иначе разбирам идеята И ДВАМАТА да се стараят да направят нещо хубаво за другия. Но не робът мъж да е длъжен да глези, а жената господарка благосклонно да приема.

# 87
Скрит текст:

Това не е връзка вече.

# 88
Една бивша ми казваше, че разрешавала всичко в леглото, пък после се оплакваше, че трохите ѝ боцкали.

# 89
  • Out of the Mix
Telesilla, явно не си имала приятел/мъж нежен, грижовен, който знае как да се държи с жена и да обича.
Различни неща са горното и сервилност, както и "немъжко".
Не знам какво разбираш под такова поведение. Thinking
Какво разбираш под "романтика" и "не романтика", "глезене"?
Смятам, че не става дума да сме като деца, но жестовете към партньора са приятни неща.
А романтика и любов може да се показват и изразяват с всичко.
Прост пример е дори как докосваш другия с върха на пръстите или задната част на дланта. Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 21:34 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт