Бързи въпроси и отговори деца- 8

• 22 305
  • 791
  •   1
Отговори
# 180
Аз винаги залагам на книга/енциклопедия,нещо за оцветяване и книги с игри,перящи се фулмастри.Разбира се,само ако майката не ми е казала ако има конкретно желание детето,но играчки не подарявам,моите също рядко играят вече,хем ги крия по някоя седмица и вадя пак,два три дена са им интересни.

# 181
книги взимам, ако знам или имам основателни причини да предполагам, че ги нямат. ако имам възможност, направо питам.
но в този случай не става.

# 182
Детето заразно ли е няколко дни след като се бие ваксина за варицела?

# 183
не, но все пак се препоръчва да се избягва контакт с имунокомпрометирани.

# 184
Здравейте, знаете ли дали може да се издава бележка за преболедувана варицела въз основа на антитела? Не сме знаели, че трябва да се издава известие, а лекарката ни ни казва, че не може да издаде известие със задна дата....

# 185
На колко годинки децата тръгват на училище първи клас ? 6 или 7 ?
Ако на 7 то тогава значи ходи на детска градина от 3г до 6г или как се случват нещата . Имаме спор вкъщи с мъжа

# 186
  • София
В годината, в която навършва 7 г  детето, септември е 1 кл.

# 187
в годината, когато навършва 6 или 7. след 3та градинска група може да започне 1ви клас.

ако не е започнало по-рано, в годината когато навършва 7, трябва да започне училище.

# 188
Септември детето навършва 3 години(живот и здраве) и тръгва на детска ,как да съчетаем нещата така че да бъде първи клас на 7 , а не на 6

# 189
Децата имат право да кандидатстват в годината която навършват седем за училище.Моят е януари 2018 г.,тръгна в първи клас тази година,с набор 2017г.Можех да го запиша с набора да си върви и тогава до 14 септември (на 7 години и  8 месеца) има право да посещава детска градина.Никой няма да ви спре детето от градина като стане на 6 години,не разбирам какъв ви е спора честно казано.Вие си решавате кога да запишете ученика,лично аз септемврийче на 6 години не бих пуснала ученик с по големия набор.

# 190
На 7 се започва първи клас, ако имаш желание може да го пуснеш и с година по-рано на 6г. В детската градина са 4ри групи - 1ва (3-4г), 2ра (4-5г.), 3та (5-6г) и 4та (6-7г). Моето дете, което е родено през февруари ще започне 1 клас на 7г.7м. Т.е. В последните месеци в детската градина ще е навършил вече 7г. Големият ми син, който е роден в края на август започна училище точно на 7г.

# 191
Септември детето навършва 3 години(живот и здраве) и тръгва на детска ,как да съчетаем нещата така че да бъде първи клас на 7 , а не на 6
Ами то ще е точно на 7 като започне първи клас.
Моите са родени януари. Бяха на 3г. и 8м в първа група и ще са на 7г. и 8 м. в първи клас

# 192
  • София/Севлиево
На 7,на 6 е само по желание на родителите (и евентуално ако детето е готово за тръгване на училище).

# 193
  • София
+1
И е издадено заветното удостоверение.

# 194
Ориентировъчно, как протече грипът (А) при вашите деца? Колко време?

Общи условия

Активация на акаунт