BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 083
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 405
  • София

Благодаря! Тя Ивонне как ги разбира тези неща през панталоните? Да не би да ги проверява докато спят??

# 406
  • Враца
Усетила била. Така каза.

# 407
Може с цайсите да има рентгеново зрение. 😂 😂 😂

# 408
Дамата с рентгеновите очи.

# 409
  • София
Доста пари са дадени, интересно кой я продуцира.
Някакъв скандален композитор  Оцко й е продуцент.

# 410
Като кажеш, че го наричат “Оцко” ми става ясно положението. Друго не ми трябва да знам за него. 😁

# 411
Ивоне толкова ги целува и прегръща, че няма как да не се е отъркал. Така ги усеща. Но см са фантазии негови.

# 412
Да бе усещал/а, то така се усеща фимоза та, през дрехите и гащите. 😂 😂 😂

# 413
Ох, дайте да сменим темата, че се погнусих от социалната нечистоплътност на отворената европейка. Хич не ме интересува женско ли е или мъжко, но е голям/а гнусар/ка. То не бяха хиляди опрашващи (може да не ни го побира акъла, но явно не се е шегувала), прегръдки и опипване на мъжете, сега и тази класация...

# 414
Ивоне толкова ги целува и прегръща, че няма как да не се е отъркал. Така ги усеща. Но см са фантазии негови.
Тя хубаво ги нацелува, не дай боже, се разбере, че е със сменен пол. Тогава като си представят, че е нацелувала и над 1800 м(п)ишока, ще пада търкане и бърсане.

# 415
Лошо впечатление ми направи Петър, че оправи набързо българския народ… то не бяха обиди, възмущения и не знам какво още…
Просто не си харесван, агенте… Trollface

# 416
Тя хубаво ги нацелува, не дай боже, се разбере, че е със сменен пол. Тогава като си представят, че е нацелувала и над 1800 м(п)ишока, ще пада търкане и бърсане.

😅😅😅

# 417
И с ролята на агент и без нея, зрителите няма да го оставят в къщата… не знам какво си приказва глупости той.

# 418
  • SF
Вижте, какво отрких ровейки се случайно в ютуб  Атижа, като фолк певица и клипа е нов от тази година.
Може и да сте го гледали , но не знаех че пее . Иначе не я разбирам тази мода зорлем да се загрозяваш и финанси да пръскаш затова и на всичкото отгоре повечето мъже харесват това .

Операторът е дал всичко от себе си да да покаже естетично тялото й на плажа. Успял е да прикрие задника й.
В един от епизодите си беше набутала дунапренени подплънки на бедрата, за да изглежда ще по-пищна.

# 419
  • SF

На т. нар. Беба не й прави чест, да изглежда по наична- по който изглежда, но жената има акъл и не го оспорвам, само ми е тъпо за Виктор, който не осъзнава каква ракета-носител е на любимата си, която на всичко отгоре го подстрекава да мисли и действа по определен начин, дори и Ивонне им го потвърди. Тя изгради стратегии на гърба на влюбения Виктор, а онзи непълнолетен младеж е не само не-кукла, а футболистче и син на тате с парички. Но пък беше супер забавно как самата Теодора се съгласи, че са цирк с Виктор.

До къде смяташ, че ще я избута ракетата-носител?
Според мен, Виктор е фонът, на който теодорините простотии изпъкват. Ако го нямаше Виктор, нямаше да знаем каква елементарно манипулативна личност е Теодора.
Не знам от къде й щукна на акъла, че сме харесали поне 1 нейно качество, за което ще я подкрепим.
За умна   и жена с акъл, аз поне не я намирам. Нито е интелигентна, нито знае как да се поддържа. Направила се е на нищо подобно с джуки, сиси, коси, мигли, градени нокти и каквото се сетиш от Джъмбо. Жената кич. Блянът на Виктор!

Общи условия

Активация на акаунт