BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 044
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 540
Даже и Атижя гледаше като пребозало теле

Аааа, не така! Тя по принцип е много умна!!! Grinning

# 541
   Петър ми напомня на индиеца Мо от "Семейство Симпсън", който говореше развален английски. Другите го оправдаваха, че това не бил родния му език, а той каза, че точно това му бил майчиния език. Родителите му такъв английски говорели, друг език не знаел. Та и на Пешо майчиният език е развален български, явно.

# 542
  • София
Че кога в ББ са влизали "хора за пример". Това е шоу, и целта е да гледаме друг тип хора. За толкова години не стана ли ясно.

# 543
Не се имам за гнуслива, но ако бях на мястото на Ванеса и Ивонне направи това с баничката и айряна, направо нямаше да ги ям.
Какво е направила Ивонето, че не съм видяла?

Във ФБ коментарите обаче са голяма забава. По повод на това, че последната ходи да опипва достойнствата на мъжете и живо се интересува в триизмерна форма, един зевзек написал - Това Ивоне и то каква ли тояга влачи...

# 544
Започна да души баничките на Ванеса и айряна по един отвратителен начин, направо почти облиза баничките. Не знам с кой акъл се държи така, но това е толкова противно, че всичко положително в образът й се разпада.

# 545
Мдаа..това клипче е публикувано преди няма и седмица, т.е. тя вече е прохождаща певица и са й уредили участие в Брадъра, за да я лансират...Дотук с подозренията дали е имало или е нямало кастинг, ясно е...
Не са наблегнали на най-милото й, не си личи, а толкова пари е дала жената и така се гордее... Бива ли такова орязване.. Laughing
Е, всички знаем, че Атижа е прохождаща фолк певица в БГ, тя самата не го е криела никога, даже с Ланеца си припяват заедно чалги. Естествено, че някой отвън и управлява профилите в СМ. А, че касингът е нагласен, нагласен е. Нито Пацо, нито Радо, нито Ланеца (е, за него може, че е мургаво-колоритен и самият той не знае на кой бряг е, вече развали опитите за читава българска реч, както и "дискриминирването" стана всекидневен тренд за иначе семейния и богобоязлив псувач), са избрани случайно. И валят ли, валят покани за кастинг в ББ, все едно гледаме Ергенът. А Петър, ушаткото, от къде се взе? Мазна и пресметлива малка душица!
И ми стана тъпо за Атижа, защото не е лошо момиче и искрено й повярвах, че се разстрои и дори след връщането на Петър, не е изцяло убедена в твърденията му, които пък, той не защити убедително. Ясно е, че е там, заради играта. Всъщност, на всички вече им пролича за какво са там. Ванеса ли, или не помня кой, но каза нещо много правилно - в това шоу можеш да се преструваш не повече от 5 дни.

# 546
Не се имам за гнуслива, но ако бях на мястото на Ванеса и Ивонне направи това с баничката и айряна, направо нямаше да ги ям.
Какво е направила Ивонето, че не съм видяла?

Навря си гагата в баничките.
Аз не бих ги яла след това.

# 547
Да не се правим, че слонът не е в стаята. Патрашкова много добре го каза, че такива в Брадъра виждаме на опашките в магазините, в градския транспорт, в администрацията и къде ли не.

# 548
Цялата природа на Ивоне е секс и обсесия в тази посока.
Поне е ясно, че казва истината относно бройките си. Тя е мъж и ловец в същността си, всичко което мърда подлежи на физическа употреба до осмоза.
Няма типаж, критерий, претенции. ..от Гош до Виктор всеки е застрашен от попълзновенията на Мамасита.

# 549
Да не се правим, че слонът не е в стаята. Патрашкова много добре го каза, че такива в Брадъра виждаме на опашките в магазините, в градския транспорт, в администрацията и къде ли не.
Съгласна съм.
Всеки подскача, че неговата среда НЕ Е такава. Ок. Приемаме, че е така.
Обаче извън въпросната среда сме заобиколени от подобни индивиди. Навсякъде са.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 12:12 от Не се сърди, човече

# 550
Петър е един селтак и смотаняк. Поведението му го излъчва. Опитва се да се прави на много вървежен - барман в Америка, пиърсинг на гърдата, каканизане на морал, сваляне на мадама, обаче си остава един досадник и смотльо. И той знае, че е такъв, и усеща, че и другите го виждат, затова много се ядоса, когато зрителите не оцениха старанието му като таен агент. Сигурно си е казал, че сега вече ще се докаже на всички, че е умен, нахакан, находчив, но - отново греда. Остава си един Андрешко, каквито и еквилибристики да прави.
Чудя се на Атижа, освен, ако не си игре играта, за какво й е този досаден, пресметлив и мърморещ дървен философ.
Четох някъде, че Велин, куклата на Беба, имал заможни родители и тя не искала да прекратява отношенията си с него, защото много й угаждал. Какво казва този юноша бледен на родителите си да го финансират, за да може да изпълнява прищевките на гаджето си? - ''Мамо и тате, трябват ми пари, защото Беба иска да си сложи още кубици силикон в гърдите.'' И така за всяко подобрение на най-красивата и желаната от половин България. Това не мога да си го представя някак.
Вероятно убеждението на Бебка, че е толкова искана и желана, идва от това, че голям брой батки са й писали в социалните мрежи ''Здр. Ко пр? Мноо си яка. Ша та скъсам.'' И изобщо не й идва на ум, че се е превърнала в карикатура от джуки, пирги, дебели веждаци, клиширани изрази...

# 551
Петър е един селтак и смотаняк. Поведението му го излъчва. Опитва се да се прави на много вървежен - барман в Америка, пиърсинг на гърдата, каканизане на морал, сваляне на мадама, обаче си остава един досадник и смотльо. И той знае, че е такъв, и усеща, че и другите го виждат, затова много се ядоса, когато зрителите не оцениха старанието му като таен агент. Сигурно си е казал, че сега вече ще се докаже на всички, че е умен, нахакан, находчив, но - отново греда. Остава си един Андрешко, каквито и еквилибристики да прави.
Чудя се на Атижа, освен, ако не си игре играта, за какво й е този досаден, пресметлив и мърморещ дървен философ.
Четох някъде, че Велин, куклата на Беба, имал заможни родители и тя не искала да прекратява отношенията си с него, защото много й угаждал. Какво казва този юноша бледен на родителите си да го финансират, за да може да изпълнява прищевките на гаджето си? - ''Мамо и тате, трябват ми пари, защото Беба иска да си сложи още кубици силикон в гърдите.'' И така за всяко подобрение на най-красивата и желаната от половин България. Това не мога да си го представя някак.
Вероятно убеждението на Бебка, че е толкова искана и желана, идва от това, че голям брой батки са й писали в социалните мрежи ''Здр. Ко пр? Мноо си яка. Ша та скъсам.'' И изобщо не идва на ум, че се е превърнала в карикатура от джуки, пирги, дебели веждаци...

Барман е в Тенерифе и понякога този пиърсинг е по медицински причини, заради хлътнали зърна. Иначе си права за Петър.

# 552
Аз пък започнах да съжалявам Петър. Толкова хора го плюят.
Ние по нищо не се различаваме от хората вътре. Като нарочим някого и какво ли не правим - обиждаме, гоним ...
Също както Марио вътре...

# 553
Момичета/чуеци, така ме радва фактът че тук не изпадаме в крайности и полюсни мнения да се караме и разделяме в името на някакви непознати герои, както обикновено се случва в други формати /за Елена или за Валерия и т. н.  В живота трябва да минат години, за да опознаем хората в обкръжението си, камо ли и ние като Вико, за седмица две да се влюбваме или да намразваме. Естествено, че всеки си има симпатии и предпочитания, но това че все още няма изявена фигура, една или две, за финалист и всичко друго да е под ножа от втория ден, е добре и за нас и за шоуто. Така всеки участник ще има шанс и време да се разгърне и да покаже повече от същността си, а през това време да ни забавлява, без излишно насилие и драми. До този момент ББ сезон 6 мисля, че се справя отлично 👌🙂 ние също

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 12:36 от Catfish

# 554
Аз пък започнах да съжалявам Петър. Толкова хора го плюят.
Ние по нищо не се различаваме от хората вътре. Като нарочим някого и какво ли не правим - обиждаме, гоним ...
Да, но все пак, се води поне, че ние виждаме и невидимото за съквартирантите. И аз бих била подозрителна, ако някого, когото познавам бъде изобличен в изначално предателство към мен и го заявява като мисията на живота си с такъв патос.

Общи условия

Активация на акаунт