BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 067
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 390
В интрото на епизода довечера Атижа не изглежда никак доволна. Предполагам, че ще секнат отношенията в това направление.

# 391
Днес ще има ли епизод на живо?

# 392
  • Враца
Цитат
Да обобщим:
Радо печели класацията,
Гого: 18 прав с вени и фимоза,
Виктория: 17 крив и тънък,
Петър: 15-16 с "освободени камбани

Защо, аджеба Гого до тази възраст е с Фимоза? Не е лошо, Биг Брадър да възложи една мисия по обрязването му.

"Виктория: 17 крив и тънък," - и сълзящ?

Нека , има и едно състезание за размер, което вероятно ще спечели Ивонне, съдейки по размера на другите и крайници.

# 393
  • Sunshine state
Петър трябва да си ходи, има му нещо на тоя 'агент'. Абсолютно превъртя вчера, не е ок с нервите. Ивонне прекалява стабилно, а Теда и Виктор не знам откъде го извадиха това самочувствие, защото аз лично на финал не ги виждам. Съвсем са се опиянили от собствените си представи. Smile

# 394
Цитат
Да обобщим:
Радо печели класацията,

Защо, аджеба Гого до тази възраст е с Фимоза? Не е лошо, Биг Брадър да възложи една мисия по обрязването му.

Нека , има и едно състезание за размер, което вероятно ще спечели Ивонне, съдейки по размера на другите и крайници.
Това се е коментирало в къщата, така ли?

# 395
  • София
И аз така. Ивонето, че не я слуша главата е ясно, че не харесва Пешо също е ясно...затова ги наговори тези неща на Атижа. Свикнала е на по-разкрепостено поведение и отваря теми, които тук са табу. Ние сме консерви, тя пък е по-отворена към подобна тематика и оттам идва неприятното ни впечатление.

Ланеца снощи се беше залепил за Атижа, държеше й ръката и я целуваше в опит да я успокои, когато се разбра за мисията на Енигмата. Ако, се притесняваше от жена си, щеше да й съчувства по друг по-обран начин.
Да, разбирам, че е шега. И се смятам за доста либерален човек, нося на майтапи (дори сексуални), но въпреки това за мен не е нормално да се сграбчват полови органи. Ако мъж беше обарал така жена, сега щеше да е изгонен от къщата. Така де, разбра какво имам предвид. 😁 А Ланеца си е лицемер, няма спор, но каза “не” още в началото… После още един път като Ивонне го номинира и той избухна… Всъщност не е нужно дори да се обяснява защо не иска. Въпросът е, че желанието му не беше уважено. Надявам се Ивонне да компенсира това поведение с нещо готино и забавно в епизода довечера. 😁

Тя се е объркала, че се намира в Тайланд и всички са й на акъла...Трябва да обере това фриволно поведение, в къщата може да се майтапят, но и камери ги снимат..
Ланеца за втори път целува жена, без да броя в началото целувката с Ивоне... Той сам им дава поводи да го третират така, пък после пищи....Теодора номер 2! Другата теория, която се промъкна и тук е, че е скрит гей или би... Може да му е приятно и затова да позволява да го пипат където си искат, но заради камерите държи да пази поведение, много е морален, религиозен и патриархално настроен... Като се има предвид, че е Близнаци, няма да се учудя, ако има тези две лица.

# 396
  • гр.Пловдив
Аз никой не мога да си представя на финал и ми е супер интересно как ще се развият нещата Smiling Imp

# 397
Вижте, какво отрких ровейки се случайно в ютуб  Атижа, като фолк певица и клипа е нов от тази година.
Може и да сте го гледали , но не знаех че пее . Иначе не я разбирам тази мода зорлем да се загрозяваш и финанси да пръскаш затова и на всичкото отгоре повечето мъже харесват това .

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 16:44 от femmi2

# 398
  • София
Мдаа..това клипче е публикувано преди няма и седмица, т.е. тя вече е прохождаща певица и са й уредили участие в Брадъра, за да я лансират...Дотук с подозренията дали е имало или е нямало кастинг, ясно е...
Не са наблегнали на най-милото й, не си личи, а толкова пари е дала жената и така се гордее... Бива ли такова орязване.. Laughing

# 399
Мислех, че Атижа е друг тип момиче, израснало в САЩ, с други вкусове и разбирания за живота. Явно доста съм се заблудила. И да, не са наблегнали на най-милото й, то затова и ми изглежда по-приемливо на клипа. Доста пари са дадени, интересно кой я продуцира.

# 400
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много комичен епизод отначало докрай. Joy
- Ние печелим - или аз, или ти. Няма кой друг да е. Толкова съм умна, давам страхотен пример навън, никой не може да ми стъпи на малкото пръстче по интелект, поведение, разсъждения. Аз съм връх...
- Разбрахми са значи, мачками. Няма кво да стани. Хората видяха, чи сми интилигентни.

Те ако знаят колко подигравки отнасят навън и че станаха за смях и на гаргите, направо ще си прережат вените надлъжно с тъп нож. Да им имам самочувствието!
Петър и той - публиката не го била разбрала, сигурно била объркана, не можела да разграничи Петър от Енигма... Не бе, пич, просто хората не те харесват. Нито като Петър, нито като таен агент. As simple as that.

# 401
  • София
Цитат
Да обобщим:
Радо печели класацията,

Аз не знам какво е “фимоза” и ме е страх да го гугълна. Някой може ли да ми разясни, моля? 😃

# 402
В интрото на епизода довечера Атижа не изглежда никак доволна. Предполагам, че ще секнат отношенията в това направление.

Няма. В лайфа оня ден се обясняваха и тя почти му прости.

# 403
RhaeRhae, виж си пощата. 😁

# 404
  • Варна
Сега гледах епозида.
Само на мен ли ми се стори, че Петър като се изтъпанчи с кръста пред останалите и започна да се обяснява едва се спря да каже "тъпата публика", но се усети, каза тъпата, направи пауза и каза публика

Даааа! Каза го. Върнах го отново.
Извинявайте, ако вече е обсъждано. Опитах се да прочета всичко.
Тоя тъпак каза тъпата публика!!!

Общи условия

Активация на акаунт