BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 094
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 525
Той като кълвач за норматив ми продупчва мозъчната кора с бързината си.
Бормашина! Боооооормашина! Joy

# 526
Не се имам за гнуслива, но ако бях на мястото на Ванеса и Ивонне направи това с баничката и айряна, направо нямаше да ги ям.

# 527
Не разбрах каква е мисията на Ванеса и защо само тя има право да яде.

# 528
Хайде да номинират Пацо охлюва за да изхвърчи от играта.

# 529
  • USA
Не разбрах каква е мисията на Ванеса и защо само тя има право да яде.
Никаква. Биг Брадър създава изкуствено напрежение между съквартирантите - Ванеса е третирана като любимката на ББ, като се възползва от специални привилегии.

# 530
Това не стана ясно, не обясниха. Тя се явява някакъв галеник на Биг Брадър, яде, спи и взима решения за другите.

# 531
  • София
Аз нямаше да мога да се храня пред гладни хора, бих отишла в страни някъде. Тая седна пред тях и се наплюска.

# 532
Ванеса ако беше малко по-досетлива нямаше да се връзва и да яде пред тях, а само щеше да се възползва, че може да спи, когато си иска.

# 533
Един-два пъти чух от многото логореи на Пешко, че бил от северозапада и там говорили така. Май само той така си говори😂

# 534
Врачанин е, повтори го няколко пъти с гордост.

# 535
Реакции и коментари на:

Миглена Ангелова
Скрит текст:

Асен Кукушев
Скрит текст:

Емил Каменов
Скрит текст:

# 536
Пуснах Кукушев днес, той е като четящ auto q, спрях го на петата минута. Каменов и срещу пари няма да си пусна, но ще гледам Миглена Ангелова.

# 537
Кукушев си чете от аутокю, но си го пише сам, предната вечер. Няколко пъти е казвал, че до 02 през нощта си пише текстовете и записва подкастовете сутринта. Монтират с един младеж (Лъчо ли беше, забравих му името)...

# 538
Не съм го виждала досега Кукушев, но нещо не ми допада този стил на коментиране. Той дали има общо с групата ДРМК (Дули, Руди, Муден и Кукушев)

# 539
Той е, същият. RDMK е групата, още си я има, но един от тях напусна и вече е трио.

Включване на живо от Къщата в 9.30 и коментар на Гала и панела й (от третата минута нататък):

Общи условия

Активация на акаунт