BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 126
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 345
Ооо тедка е машина сигурно вече знае !
А Виктор прегръща я вика много ме зареждаш!

JoyJoyJoy

Теодора и РевлЮ ми приличат на двама от тримата глупаци - единият рече някаква глупост и току другият му пригласи с още по-голяма глупост. Те и визуално малко приличат.

JoyJoyJoy

С глас се смея!!! JoyJoyJoy

Тази тема е номер едно просто!!!

# 346
Ние се смеем, Виктор реве

# 347
Днес ли ще са номинациите?

# 348
Ако куклата Велин влезе в игрътъ ще са тримата глупаци

# 349
Днес ли ще са номинациите?

Четвъртък са май

# 350
А Петър ще остане ли в къщата или още не е гласувано?

# 351
  • София
А Петър ще остане ли в къщата или още не е гласувано?

Гласували са понеделник вечерта, ние ще разберем довечера или в четвъртък сигурно.

# 352
Ивонне щеше да натрупа още по-положително отношение ако не получаваше някаква криза на тема секс. Всичките й включвания са кошмар на тази тема. То не бяха съвети как Беба да се самозадоволява, а снощи и кой какъв пенис има.
Олеле, явно не съм изгледала всичко до момента. Това за пи@ките беше брутално и не съм знаела, че учи Беба как да... (Не, че тя не знае,де)...

# 353
Много противно!

# 354
Уж маминка, а чакай да те опипам. Майчинското изобщо не кореспондира с вулгарността ѝ/му. Абсолютно зловещ/а ми е.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 12:17 от *Амбър*

# 355
Кофти ми е че ще го кажа за Ивоне , защото имах симпатии към нея ,но наподобява на извратен травестит

# 356
  • somewhere over the rainbow
Ако куклата Велин влезе в игрътъ ще са тримата глупаци
Тия герои на Д.Донев не случайно са трима - идеята, че глупаците в живота са обиковено тройки - семейство, приятели, любовен триъгълник ... по някакви неведоми пътища. Не, че един или двама не са си глупави, но простотията блести в пълна сила, когато са трима.

# 357
Това е заради степенуването. Тъп, по-тъп, най-тъп. Не знам във въпросния триъгълник обаче кой ще се окаже най-тъпият ъгъл.

# 358
Виктор е най-тъпият ъгъл в триъгълника.

# 359
Теодора първоначално ми правеше много добро впечатление. Има изказ, беше сдържана, разсъждаваше логично и се справяше със ситуациите на ниво. Но откакто стана драмата, все повече пропада. С всеки изминал епизод тя показва черти от себе си, които са отблъскващи. Вчера беше черешката на тортата, с цялото това парадиране, фукане и самочувствие. То е хубаво да имаш самочувствие, но откъде накъде ще говориш че никой от къщата не става за победител и не е на нейното ниво. Не знам за каква се е помислила, ама е супер грозно държанието и.

Общи условия

Активация на акаунт