BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 100
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 360
Много се смея с Виктор и Беба Joy
И се усетиха за мемчетата, направо са ходещи такива.

Петър няма много полезни ходове, иначе. Зрителите не го харесаха, съквартирантите или го гледат с недоверие и/или го имат за силна конкуренция.

# 361
Петър със сигурност ще остане, но мисля, че те ще го номинират още тази седмица. Георги, Теодора и Петър виждам като номинирани тази седмица, освен ако Брадъра не му даде имунитет на Петър за тази седмица. В случай, че няма имунитет Петър гърми в събота...пак.

# 362
  • София
Относно Петър-Атижа  смятам,че тя е лесно податлива на внимание и наистина захапа. Петърчо отначало се амбицира да изпълнява мисия, но като видя, че му връзва, не можа да повярва на късмета си и започна да се раздава, за да не го изпусне.

# 363
Само Виторио да не следва други в социалките и да ги лайква!!!
Беба е една!!!
Сещаш ли се?!?
Горкият, притесни се, че имал 1600 последователи и нямало  да може за един ден да ги премахне, щото Бебка така каза.

Ама чуека рече, цял ден ще седя и ще ги махна. Няма тън мън. Той е сериозен, сещаш ли се?
Умилява ме направо, чуек!

# 364
Теодора първоначално ми правеше много добро впечатление. Има изказ, беше сдържана, разсъждаваше логично и се справяше със ситуациите на ниво. Но откакто стана драмата, все повече пропада. С всеки изминал епизод тя показва черти от себе си, които са отблъскващи. Вчера беше черешката на тортата, с цялото това парадиране, фукане и самочувствие. То е хубаво да имаш самочувствие, но откъде накъде ще говориш че никой от къщата не става за победител и не е на нейното ниво. Не знам за каква се е помислила, ама е супер грозно държанието и.
Сигурно за мутреса на непълнолетни богаташчета-куклички...
Иии, стига сте й казвали на тази "Бебка", чуеци, защото само моето куче може да носи такъв прякор! Иначе е Джули, на мама бебата. Rolling Eyes

# 365
  • somewhere over the rainbow
Теодора първоначално ми правеше много добро впечатление. Има изказ, беше сдържана, разсъждаваше логично и се справяше със ситуациите на ниво. Но откакто стана драмата, все повече пропада. С всеки изминал епизод тя показва черти от себе си, които са отблъскващи. Вчера беше черешката на тортата, с цялото това парадиране, фукане и самочувствие. То е хубаво да имаш самочувствие, но откъде накъде ще говориш че никой от къщата не става за победител и не е на нейното ниво. Не знам за каква се е помислила, ама е супер грозно държанието и.
Да бе, и аз се подлъгах. Чак се чувствам като третия глупак. Даже викам на ММ, че тя е пример как външният вид понякога лъже. Ми не, външният вид никога не лъже!

# 366
Бебата, особено като се ококорчи, равна по хубост няма Joy

# 367
Иначе Петър единственото вярно нещо дето каза беше, че е слаб актьор.
Ми пролича си и в етюдите дето ги игра в изолатора и във всичко. То като цяло и това му попречи да е читав агент...

Атито ми се струва, че също прекали с преструвките, ма че рева, ма ѝ се подкосяваха коленете. Сега поне ще ѝ е по-лесно да се прави на обидена.

# 368
Все още харесвам Ивонне (на фона на останалите), но вече не чак толкова. Наистина прекали. Ланеца (не че го защитавам) ѝ каза още в самото началото да не му се натиска, заради жена му. Тя по този повод реши да му обара оная работа. Грозно.

# 369
Ивоннето изобщо не е добре с главата. Но то кой нормален ще влезе там да се излага и да бъде обсъждан?

# 370
Много се смея с Виктор и Беба Joy
И се усетиха за мемчетата, направо са ходещи такива.

Петър няма много полезни ходове, иначе. Зрителите не го харесаха, съквартирантите или го гледат с недоверие и/или го имат за силна конкуренция.
Петър и силна конкуренция?! Зарежете твърденията  на Теодора, тя иска да го направи голям игтрач пред  Виктор, който ще я последва навсякъде. И го настройва.

# 371
  • София
Все още харесвам Ивонне (на фона на останалите), но вече не чак толкова. Наистина прекали. Ланеца (не че го защитавам) ѝ каза още в самото началото да не му се натиска, заради жена му. Тя по този повод реши да му обара оная работа. Грозно.
И аз така. Ивонето, че не я слуша главата е ясно, че не харесва Пешо също е ясно...затова ги наговори тези неща на Атижа. Свикнала е на по-разкрепостено поведение и отваря теми, които тук са табу. Ние сме консерви, тя пък е по-отворена към подобна тематика и оттам идва неприятното ни впечатление.

Ланеца снощи се беше залепил за Атижа, държеше й ръката и я целуваше в опит да я успокои, когато се разбра за мисията на Енигмата. Ако, се притесняваше от жена си, щеше да й съчувства по друг по-обран начин.

# 372
Аз Пешо и без да съм го виждала по прелести, точно като описаното си го представям, наблюдавайки черти на лицето, поведение, темперамент. Дори и гласчето като чуеш. Дето се вика, може само на гадателски способности да го удари човек и пак да е близо до истината. Друг е въпросът кой го интересува на Пешо колко му е голям и мек.

# 373
Чак сега изгледах снощния епизод. Започна с това, че Виктор беше с две окови на краката, после обсъждаха без тях колко са велики с джукестата, как се радват, че Петър е излязъл. После Атижа обърка кога е сънувала Петър(вчера или онзи ден). Петър си говори сам и анализира, а той никога не си е говорил с камери... Викат ги на диванчето, а те нагласени и гримирани(съдя по Ванеса, която се гримира само за съботните епизоди) и те без никаква изненада тръгват на там. Пълен театър, никакво реалити не е, малко като ергена ми идва и много си личи. Според мен Ромео е наказан заедно с неговата Жулиета заради разговора им и сега носи оковите и на двамата чуек. На Атижа и е казано за повече драматизъм да разкаже това, или пък са го подочули и я карат да го повтори пред свитата и за повече съспенс от предстоящото завръщане. Знаели са, че Петър не си е баш тръгнал. Викторчо освен да повтаря колко е умна беба, щом разкрила тайната заедно с още 10 души друго не прави. Дръпна една реч и подви опашка, чакайки нареждания от шефката какво да мисли за напред. А Ивоне,  стана неудобно да я гледам, много гейски разговор. Поне Петър не ги излъга и мисля, че е искрен. Много глупаво да сключи такава сделка и то за кола, която си беше обявена поне в началото за финалиста. Имам чувството, че правилата се сменят всеки ден в бб. Той и Гошо ланеца ще бъдат следващите номинирани със сигурност, но ми се губят другите...

# 374
Ох, сега като видя Пешо все ще си представям льох льох тестиси Joy

Общи условия

Активация на акаунт