BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 044
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък започнах да съжалявам Петър. Толкова хора го плюят.
Ние по нищо не се различаваме от хората вътре. Като нарочим някого и какво ли не правим - обиждаме, гоним ...
Да, но все пак, се води поне, че ние виждаме и невидимото за съквартирантите. И аз бих била подозрителна, ако някого, когото познавам бъде изобличен в изначално предателство към мен и го заявява като мисията на живота си с такъв патос.

Той е объркан. Не знае, че тази мисия не се хареса от хората, за която мисия е виновен изначало ББ. За това счита, че е направил нещо много хубаво за играта.

# 556
Била съм на Канарските острови, заплатите са ниски, а наемите са безбожни. Няма как Петър да има пари от заплати и бакшиш.
Беба какво работи? Има вид на момиче, което си ги изкарва.

# 557
Била съм на Канарските острови, заплатите са ниски, а наемите са безбожни. Няма как Петър да има пари от заплати и бакшиш.
Имала салон за красота и била много работлива. Не се съмнявам, изглежда дисциплинирана.

Ние по нищо не се различаваме от хората вътре. Като нарочим някого и какво ли не правим - обиждаме, гоним ...
Да, но все пак, се води поне, че ние виждаме и невидимото за съквартирантите. И аз бих била подозрителна, ако някого, когото познавам бъде изобличен в изначално предателство към мен и го заявява като мисията на живота си с такъв патос.

Той е объркан. Не знае, че тази мисия не се хареса от хората, за която мисия е виновен изначало ББ. За това счита, че е направил нещо много хубаво за играта.

А какво очаквате от Биг Брадър - да ги маже с мед, да няма интриги, скандали и изобщо да е мир и песен в Къщата? "Бог" Брадър е интригант и провокатор и голяма част от хората не са си давали сметка за това, когато са влизали там.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 12:21 от FreakOnALeash

# 558
Имала салон за красота и била много работлива. Не се съмнявам, изглежда дисциплинирана.

А какво очаквате от Биг Брадър - да ги маже с мед, да няма интриги, скандали и изобщо да е мир и песен в Къщата? "Бог" Брадър е интригант и провокатор и голяма част от хората не са си давали сметка за това, когато са влизали там.

Тук не става въпрос кой е интригант или не. Въпроса е кой е отговорен за положението на Петър. И , че ние по нищо не се различаваме от хората вътре. Нарочен е Петър без някаква обективна причина.

# 559
...
Вероятно убеждението на Бебка, че е толкова искана и желана, идва от това, че голям брой батки са й писали в социалните мрежи ''Здр. Ко пр? Мноо си яка. Ша та скъсам.'' И изобщо не й идва на ум, че се е превърнала в карикатура от джуки, пирги, дебели веждаци, клиширани изрази...
Ох, умирам от смях! Пропусна само „тарантулите на очите“ от Meddy.

# 560
Е как ще е нарочен Пепо.Всички плювки са резултат на неговата личност и характер.И няма нищо общо с мисии и тем подобни.Такива грозни обиди към съквартирантите-манго,шушумига,боклук и там какво друго беше.Отделно все се изказва като последна инстанция,има нереално голямо самочувствие,фалшиво поведение/чувства към момиче ,което му вярва,нас ни взе за тъпи щото не оценяваме специалната му личност и тн.Как ли пък не е нарочен,той си е просто неприятен(хайде за външният си вид и глас не е виновен,но другото..).

# 561
Ами, Петър вместо да се опита да мине под радара (да не дразни публиката, защото очевидно е пресолил манджата), той реши да се репчи. Отряза си клона, на който седи.

# 562
Е как ще е нарочен Пепо.Всички плювки са резултат на неговата личност и характер.И няма нищо общо с мисии и тем подобни.Такива грозни обиди към съквартирантите-манго,шушумига,боклук и там какво друго беше.Отделно все се изказва като последна инстанция,има нереално голямо самочувствие,фалшиво поведение/чувства към момиче ,което му вярва,нас ни взе за тъпи щото не оценяваме специалната му личност и тн.Как ли пък не е нарочен,той си е просто неприятен(хайде за външният си вид и глас не е виновен,но другото..).

Почти всички вътре обиждат. Пресен пример от снощи с охлюв. Като гледам и ние зрителите не си поплюваме с обидите. Само като чета темата и почти всички го обиждат.

# 563
Айде сега ние сме виновни! Не видях някой да го е обидил с манго, а че е неприятен, досаден .. Че и напада, вместо да се смири.

# 564
Някак стана така, че всички, които харесвам и/или искам да гледам гласуваха Петър да остане в шоуто. Не заради това ми допадат разбира се, просто така се случи. И се радвам, че бяха повече, за да може Енигма да изчезне и Петър има шанс да взема собствени решения, прави каквото той иска и т.н. Гадничка си беше ролята му и много от номинациите, които получи бяха защото е изпълнил зрителската воля.

Много се ядосах когато Пламен обиди Марио, наричайки го "охлюв" и позволявайки си да се прави на тежък чичак на най-милозливия съквартирант Imp Да си се хващат под ръчичка с Ланеца и да ги няма.
Очаквах повече от Радо, но още от мисията с въпроси и отговори започна да ми пада в очите. И ми се струва, че и той, и Пламен, и Ланеца (разбира се), са толкова петимни за победата, толкова болезнено амбициозни, нормално е да се дразнят на Петър, който е същия, но поне не го крие.

Малкия Георги и Ванеса все повече ми харесват. Особено Ванеса.

# 565
Айде сега ние сме виновни! Не видях някой да го е обидил с манго, а че е неприятен, досаден .. Че и напада, вместо да се смири.

Само това да беше...
С нищо не се различаваме от тези вътре.

# 566
Изумен съм, колко глупаво момиче е Ванеса, а не е малка на години. Можеше да търгува за по-малко часове, можеше да поиска нещо да направи и да спечели награда за всички, но най ме изуми да си поиска баничка и да я занесе и яде пред всички.

# 567
Изумен съм, колко глупаво момиче е Ванеса, а не е малка на години. Можеше да търгува за по-малко часове, можеше да поиска нещо да направи и да спечели награда за всички, но най ме изуми да си поиска баничка и да я занесе и яде пред всички.
После и суши си поръча... Аз не бих яла за да съм солидарна със съквартирантите.

# 568
  • Sunshine state
Направо спрях да гледам след гласуването Петър да остане. Не го понасям, казвам ви. 🤦🏼♀ Колко пъти още ще го спасяват и има ли гонене този персонаж се пита в картинката??
Сега и обиден ще го играе на тия, дето дръзнаха да гласуват против. Аман вече от него.

# 569
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тоя Петър е егати разстройството!  Ма достоен бил, ма страхотен бил... Абе остави хората да преценят какъв си, какво се кичиш сам с хвалебствия. Като развалена грамофонна плоча въртя едно и също през целия епизод, наду ми главата. И то поне да можеше да се изразява, а той говори потресаващо зле. Това няма как да е от живота в чужбина.
"Винаги съм бил искрен спряНо теб". "Опитах се да играя една игра възможно най-искрено спряНо всички вас." Rolling Eyes
Спряно му е май само развитието някъде в детските години.

Общи условия

Активация на акаунт