BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 58 037
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 600
Истината е, че Петър ако беше малко прозорлив и с характер, а той явно не е, имаше два варианта да бъде супер готин в ситуацията, която са го поставили продукцията. Да, ще бъда Енигма, но високият ми морал ще ми бъде компас, независимо, че не провалям мисиите на публиката. Публиката са господарите, те не са глупави, ще го оценят. Втора грешка на поведение - ок изгониха ме, постъпих подмолно и неправилно, не искам повече да тровя хората, искам да напусна по собствено желание, играта не ми е най-важна, искам да си изчистя донякъде личността навън в реалния живот.
Обаче нейсе.. липсата на качества си е за цял живот.

# 601
  • somewhere over the rainbow
Сори, но за мен Теодора ги слага в малкия си джоб като мислене. Не казвам жена, защото не се знае кое какво е там като пол.
Ъ?
Та на Теодора точно мисленето ѝ е тотално сбъркано и от там идват абсурдните ѝ визия и поведение.

# 602
  • София
Аз гласувах за Теодора 😃

Ванеса спря изобщо да ми харесва последните седмици с поведението си, постоянно проповядва и командва.

# 603
Сори, но за мен Теодора ги слага в малкия си джоб като мислене. Не казвам жена, защото не се знае кое какво е там като пол.
Ъ?
Та на Теодора точно мисленето ѝ е тотално сбъркано и от там идват абсурдните ѝ визия и поведение.
"Що?"

# 604
https://www.facebook.com/share/v/15FUoU3cS2/?mibextid=WC7FNe - промото…
Ванеса и Теодора май ще се скарат

# 605
Аз гласувах за Теодора 😃

Ванеса спря изобщо да ми харесва последните седмици с поведението си, постоянно проповядва и командва.

E, няма лошо Simple Smile . Тъкмо взех да се притеснявам за самочувствието на Бебка и да я съжалявам. Ще е добре и други да гласуват за нея, освен родата.

# 606
Аз гласувах за Теодора 😃

Да, защото именно Теодора й каза да е по-хард. И онази веднага стана забележима с агресията си, а не миличка и тихичка, както проповядваше в началото. Теодорчето е хитра лисица, признайте го, а и не само не си оставя магарето в калта, но не го и оставя кално, ако ме разбирате... Аз не съм родата на Гошето или Теодора, но защо да не й симпатизирам в мисленето? Хайде, Гошко си показа циганското, но Теодора не мога да кажа, че  е простачка. Само малко интригантка и знае как да го прави. и да, това е игра. Всеки печели както може. Повече харесвам нея, отколкото ушатко Петърчо.

# 607
  • София
Аз гласувах за Теодора 😃

Да, защото именно Теодора й каза да е по-хард. И онази веднага стана забележима с агресията си, а не миличка и тихичка, както проповядваше в началото. Теодорчето е хитра лисица, признайте го, а и не само не си оставя магарето в калта, но не го и оставя кално, ако ме разбирате... Аз не съм родата на Гошето или Теодора, но защо да не й симпатизирам в мисленето? Хайде, Гошко си показа циганското, но Теодора не мога да кажа, че  е простачка. Само малко интригантка и знае как да го прави. и да, това е игра. Всеки печели както може. Повече харесвам нея, отколкото ушатко Петърчо.

Тя е влязла по същата причина като всички други там - за да спечели. Ивонне го раздава по-обрана и дипломатична, но си върти интрижки, в което няма лошо.

Теодора засега е единствената, която си признава че се смята за най-най в къщата, но всички си таят същите мисли.

# 608
Теодора е много нелепа, направо ме съсипва колко е жалка. Тя все е с принпици, все е с умения, то красота, то акъл. Накрая същата казва нещо и след няма дори 24 часа подкопава всичко казано.

# 609
Теодора е много нелепа, направо ме съсипва колко е жалка. Тя все е с принпици, все е с умения, то красота, то акъл. Накрая същата казва нещо и след няма дори 24 часа подкопава всичко казано.
Не бъркай Теодора с тъпа. Тя е обиграна манипулаторка и свири все на тънките струни на уязвимите. Так-так, както сама казва.Laughing Скоро и куклата ще "ЗАРИВЕ" от кака си.

# 610
А има ли някой, който на така зададения въпрос, ще отговори с Теодора? Освен майка ѝ и Виктор?

На мен от показаното до момента, Теодора ми се струва по интелигентна. Виж ако въпроса беше коя е по умна, щях да кажа Ванеса. Grinning

За мен са различни качества, а не синоними. Едното е природна даденост, способността да се оправяш в непозната ситуация с неизвестни, другото се придобива чрез опит, знания, любознателност, способност за учене и запомняне. За това ги разминавам по тия паралели. За мен Теодора има природна интелигентност, как да си постига целите, но по умната вероятно е Ванеса. Изглежда ми като по любознателна и знаеща от Теодора.

# 611
По реакцията на Виктор, когато Ивонне се търкаше в него съм почти сигурна, че той знае, че тя не е 100% жена. Брадъра обаче защо не пласира тази тема, това си остава мистерия за мен. Хем е много актуална в момента.

# 612
Гласовете от анкетата ще имат значение:

На мен защо не ми излиза тази анкета? Това първото на ти дърпаш конците ми дава, че няма активна анкета.

# 613
  • somewhere over the rainbow
И на мен ми е толкова нелепа, че чак ми е трудно да я анализирам. Може би има някаква вродена интелигентност, но както и на Виктор, тя е спряла да се развива някъде в 6-ти клас.

На мен защо не ми излиза тази анкета? Това първото на ти дърпаш конците ми дава, че няма активна анкета.
Рестартирай си приложението, т.е. затвори го напълно и го отвори наново.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 18:48 от N_A_N™

# 614
На мен от показаното до момента, Теодора ми се струва по интелигентна. Виж ако въпроса беше коя е по умна, щях да кажа Ванеса. Grinning
Скрит текст:
За мен са различни качества, а не синоними. Едното е природна даденост, способността да се оправяш в непозната ситуация с неизвестни, другото се придобива чрез опит, знания, любознателност, способност за учене и запомняне. За това ги разминавам по тия паралели. За мен Теодора има природна интелигентност, как да си постига целите, но по умната вероятно е Ванеса. Изглежда ми като по любознателна и знаеща от Теодора.

Съгласна съм с това. Също така и двете намирам за красиви, всяка по своя начин. Като Теодора ще изглежда по-добре ако намали малко обема на устните.

Истината е, че Петър ако беше малко прозорлив и с характер, а той явно не е, имаше два варианта да бъде супер готин в ситуацията, която са го поставили продукцията. Да, ще бъда Енигма, но високият ми морал ще ми бъде компас, независимо, че не провалям мисиите на публиката. Публиката са господарите, те не са глупави, ще го оценят. Втора грешка на поведение - ок изгониха ме, постъпих подмолно и неправилно, не искам повече да тровя хората, искам да напусна по собствено желание, играта не ми е най-важна, искам да си изчистя донякъде личността навън в реалния живот.

Само че сигурно е подпиал договор с един куп неустойки. Колкото до втората опция - точно с оставането си има опция да изчисти личността си от Енигма - и за хората в предаването, евенстуално и за хората навън.

Мисля си, че Ивонне би била много по-подходящ Агент. Най-малкото ще се чудим до последно за пола й Joy Адаптивна е, умее да се сприятелява, неконфликта е. Даже онова с размерите можеше да й е мисия Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт