BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 897
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте,

аз пък наистина не разбирам каква е тази масова истерия по Марио-то.
Не е злобен или особено натрапващ се, но за мен си е шушумига, който се усеща, че когато го номинират или
нападат в къщата(нерядко нападките са основателни и търсени от него) хората отвън му съчувстват и се идентифицират с жертвата/пострадалия. Да не забравяме, че гледаме "избирателни сцени", които ни се спускат наготово. Ние виждаме "екшъна" - обидите, заканите, патоса, но не виждаме дребните детайли...
Според мен, немалка част от това, което прави Марио("отчето", както го наричат често във фейсбук, друг е въпросът, както прави "отчето" в пошло, комерсиално шоу...) е целенасочена стратегия да бъде "жертвата", "несправедливо" нападнатия - нищо особено интелигентно, но е факт, че работи...

# 736
  • София
Чуек, чуеци, за Ванеса гласувах. От другия телефон за Марио ще гласувам. Ама ми се ще другата седмица или мис свят да е номинирВана или мемето.

# 737
Добро утро в тази хладна сутрин. Минавам само да кажа, че специално за този Властелин на разсъжденията и правилно структурираната теза - Петър, ще си сваля прилоцежението, за да гласувам многократно

# 738
  • София
А Ванеса накрая на предаването, не каза ли на мемемто, че той много добре знаел, че тя не е добре и не може да издържи, ама без сън ли, без храна ли, не разбрах. По-късно ще го врътна да го чуя пак.

# 739
# 740
Много странна усмивка с два реда зъби има Петър. На тази снимка ми прилича на Жокера.

# 741
Марио ми е симпатичен, като участник. Само не мога да разбера, защо така им мълчи и не си отстоява. Със сигурност е минал през много в живота си, за това очаквам да е с по изявен характер. Мисля, че ще стигне до финал.

# 742
Скрит текст:
Здравейте,

аз пък наистина не разбирам каква е тази масова истерия по Марио-то.
Не е злобен или особено натрапващ се, но за мен си е шушумига, който се усеща, че когато го номинират или
нападат в къщата(нерядко нападките са основателни и търсени от него) хората отвън му съчувстват и се идентифицират с жертвата/пострадалия. Да не забравяме, че гледаме "избирателни сцени", които ни се спускат наготово. Ние виждаме "екшъна" - обидите, заканите, патоса, но не виждаме дребните детайли...
Според мен, немалка част от това, което прави Марио("отчето", както го наричат често във фейсбук, друг е въпросът, както прави "отчето" в пошло, комерсиално шоу...) е целенасочена стратегия да бъде "жертвата", "несправедливо" нападнатия - нищо особено интелигентно, но е факт, че работи...
Няма масова истерия за защитаване на Марио. Просто се прекалява с негативизма срещу него. Съквартирантите го превърнаха в дежурната жертва, която навикват и обиждат дори за незначителни неща. Не е чак такъв дразнител или някакво чудовище, че да го номинират всяка седмица. Изгонването му не е приоритет по никакъв начин. Без него атмосферата в Къщата няма да стане по- добра.

На горната снимка Атижа прилича на героиня от "Различни хора, различни сватби" по ТЛС.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 11:02 от DNT177

# 743
Така е , защото си мълчи. И е по-лесно да го мачкат и обвиняват за всичко

# 744
Така е , защото си мълчи. И е по-лесно да го мачкат и обвиняват за всичко
Няма как да спори с тях, защото от Анджела тръгна практиката да се крещи по него с часове. На говорене с нормален тон от негова страна другите скачат с крясъци, жестоки изражения на лицата, облещени очи(Ванеса), поток от думи, за да го надприказват и то не с аргументи, а с количество думи и персонални обиди. Някакво състезание по продължително говорене с викове и заканително засилване като скачане на бой(Виктор). Всеки в Къщата е групиран, намира опора в някой друг. Марио е сам. Не разчита на никого. Това, което го възпира, е и продължителността на скандалите, които инициират. С часове. За него е изтощително.

# 745
Марио с това поведение дотук само печели симпатиите на зрителите.

# 746
Точно! Марио е избрал поведение на дистанциране от агресора.
Другите не осъзнават, че с агресията си към него трупат положителни точки в неговия актив. Правят му услуга, превръщайки го в жертва.

# 747
Аз пък не разбирам как за хората в къщата поведението на Марио е по-нестабилно и агресивно от това на Виктор. Приели са го за кошче за отпадъци, защото не е конфликтен и изливат върху него цялата си възможна пумия. Тоя противен Пацо единствено му се чува гласа докато крещи по Марио, а след това си подвива опашката и коцука до първия срещнат стол.

# 748
  • София
Аа, моите симпатии не е спечелил...Другите може да са агресори, но той е дразнител. . Не оправдавам нито едното, нито другото...Но ако и мен някой постоянно ме дразни, ще му се развикам...

# 749
Тази вечер пак ли ще наблягат на Тити Папазов и Василиса Прекрасна?

Общи условия

Активация на акаунт