BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 910
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 975
Теодора ми прилича на ранната Софи Маринова.
И на още 100 Софи Маринови.
И на някаква баба индианка заради тази коса.
А във веждите е като Туранага Сама.
Еклектика!
😂 😂 😂

# 976
Мале, ама и Брадъра какъв е - Теодора,  гаджето ти тийнейджър отказа да ти напише писмо, така че нека ти го напише мъжът, заради който те изостави тийнейджърът 🤣🤣🤣

# 977
Така се надявах да кажат, че Велин влиза в къщата. Жалко. Тяхната история ми е много скучна вече. Самите те ми носят усещане за изгубено време докато ги гледам.

П.П. днес осъзнах, че Теодора ме дразни по същия начин като Виктория от последния Ерген. Дори и визуално си приличат покъртително много.
Аз пък се радвам, че Велин не е чак толкова тъп, за да влезе и съвсем да се вкара във филма. Дано продължи без нея - видя се, че не си заслужава.

На мен ми направи впечатление, че Виктор каза, че България не харесвала мишки или нещо от сорта. Не, Викинце, не харесва. Също не харесва и преливащи от тестостерон момченца (защото не си мъж), които или се карат със слабите и се правят на много смели, или реват по някаква кифла.

# 978
Бе тов Пацо същия като дъщеря си

# 979
  • Sunshine state
Те и външно си приличат и същите истерици и двамата. 😝
Свършиха ми лайковете пак. 🫡

# 980
  • София
Интелигентната как така се е хванала с 19 годишен пикльо, който още ходи на училище и изобщо не й е на нивото, нито на акъла Laughing..Какво я е привлякло към него?? Не ми казвайте, знам ..$$$ 
Ако пък по някаква случайност не са $$$, тогава вече нямам обяснение. Та тя заслужава някой лорд, интелигентен и изтънчен като нея, да й бъде на нивото, а не пишлигар, дето още бута количките в пясъчника..

# 981
Велин дали не ходи на училище и затова да не влиза. Grinning Като се е хванал с нея няма да е много с акъла си.

# 982
Виктор горкият, понятие няма какво е значението на мъжкар и мъж изобщо.
На първо място самообладание, овладени емоции, внушение за сила без думи, а тук имаме едно напомпано с химия човече, което вечно е в драматични етюди - реве, вайка се, крещи, рита мебели...
Все едно петгодишен недоволен хлапак, когото не могат да приберат от детска площадка от лиготиите му.

# 983
Марио си чисти от ден първи в къщата, каза че това го успокоявало.
Признаци на Obsessive Compulsive Disorder. Не виждате ли, че по цели нощи не може да спи и все излиза навън.. този човек си има OCD (Или на български ОКР)

# 984
  • Sunshine state
Интелигентната как така се е хванала с 19 годишен пикльо, който още ходи на училище и изобщо не й е на нивото, нито на акъла Laughing..Какво я е привлякло към него?? Не ми казвайте, знам ..$$$ 
Ако пък по някаква случайност не са $$$, тогава вече нямам обяснение. Та тя заслужава някой лорд, интелигентен и изтънчен като нея, да й бъде на нивото, а не пишлигар, дето още бута количките в пясъчника..
Сто процента са пари. Как мислиш, че го играе бизнес дама със салонче? На такива като нея им купуват бизнесите, та да има с какво да се занимават. Знам от личен опит около мен.

# 985
  • София
Сто процента са пари. Как мислиш, че го играе бизнес дама със салонче? На такива като нея им купуват бизнесите, та да има с какво да се занимават. Знам от личен опит около мен.
Точно така и аз имам такива наблюдения... Още във втория епизод, тя каза на Виктор какви са й месечните разходи, отделно за почивки и екскурзии /т.е. каза си тарифата/ и че мъжът до нея й ги покрива, а тя май само си плащала сметките...Ясна е работата.

# 986
Точно така и аз имам такива наблюдения... Още във втория епизод, тя каза на Виктор какви са й месечните разходи, отделно за почивки и екскурзии, т.е. каза си тарифата и че мъжът до нея й ги покрива, а тя май само си плащала сметките...Ясна е работата.

Не беше за мъжа до нея в момента, а за бивше гадже (единият от двамата, с които е живяла) и как покрай това, че ѝ поемал разходите успяла да задели и да си открие салона/ студиото/ килера или каквото е там.

# 987
  • София
Това няма значение, вижда се каква й е идеята и щом го казва на Виктор, значи държи и той да знае тези подробности и да си прави сметката, дали ще може да й угажда..
Салончето е само за парлама..

# 988
Ами той Витю няма проблеми с това- Беба е една! А той неин верен роб. Даже с прокъсани гащЯ започна да ходи, важното е Беба да е добре.

Искам да ги видя в реала тези двамата.

# 989
  • USA
Ми като някой иска "тунингована" женица като Бебка ще си плаща, няма да седна да го мисля, я. Който и да е той, е толкова повърхностен и плиткоумен, колкото и тя. Защо Викторчо не се 'фана за Веселка, а тича след Бебка? Такива типажи се търсят един друг. Нито "дечко" е за съжаляване, нито Викторчо, моля ви се.

ПП. Мъжете искат по една Бебка до тях, защото такива жени са символ на определен статус, нека да не се лъжем. Каква е тази идея, че е ОК да искаш жена до теб, с изкуствени гърди, устни и тн, да я харесваш заради този специфичен външен вид, а тя трябва да те харесва защото си просто "много добро момче"? Този външен вид иска поддръжка, ако той не може да си го позволи, проблема е негов, а не неин.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 00:47 от Дъми

Общи условия

Активация на акаунт