BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 771
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 425
Завиждаш. Бебката е перфекшън.
Любопитно ми е какво толкова интересно се е случило, че чак извънредно излъчване..
Кога ще е?

# 1 426
  • на пистата
Аз си мисля,че снощи гаджето е влезнало след лайфа.За това ще има извънредно предаване.И сигурно е пускана,но пак..Бебка като малка.Гошето беше прав.

# 1 427
Ако Велин се набута в тази къща, то акълът му е колкото грахово зърно. Най-добре да забрави за Теодора и да продължи с живота си.

# 1 428
# 1 429
  • София
Е че тя си е циганка, то личи от самолет, не знам дали някой се е съмнявал.

# 1 430
Е че тя си е циганка, то личи от самолет, не знам дали някой се е съмнявал.
Очевидно е, да. Но ако само това ѝ беше проблемът, изобщо нямаше да има проблем.

# 1 431
  • Варна
Може би просто има много материал за цял епизод от това, което се случваше в Къщата, докато коментираха в студиото.
Време е ББ да санкционира от бюджета заради това, че псуват в ефир. Толкова за 2 часа могат да си държат езика зад зъбите.
Едно голямо За санкции, лични, за всички, които псуват в ефир.
Най вече за Виктория, ревлата.

# 1 432
Виктор леко започна да си отваря очите за Теодора. Моли ѝ се, рева, но тя не склони да предаде гримовете. Дори заради него. Мисля, че ѝ се издразни. Трябва му точно една седмица в реала за да осъзнае в какво се е вкарал.

# 1 433
Завиждаш. Бебката е перфекшън.
Любопитно ми е какво толкова интересно се е случило, че чак извънредно излъчване..
Кога ще е?
Утре в 22 часа.

# 1 434
Едно голямо За санкции, лични, за всички, които псуват в ефир.
Най вече за Виктория, ревлата.
Нали знаеш какво ще каже Викиту. Бо̀ли го к*ра за санкциите. 😁

# 1 435
  • Sunshine state
Теодора лети другата седмица, сигурна съм. Те и вътре вече едва ги понасят двамата с Виктор и това си прилича и в анкетата. Ще се пукне от яд, че не е обявена за топ красавица и естествено сто процента си мисли, че хората й завиждат. Дори не може да допусне, че не е "топът на топа".
Много се радвам, че Петър най-после излезе. Крайно време беше да му видим гърба след като вече няколко пъти ни го натрисат отново и отново. Толкова негативен и злобен, че и на тръгване каза нещо язвително на Марио. Не разбрах какво, ама нещо го сръфа.
Относно коментаторите в студиото - най-адекватна ми се видя Мегс. Божана беше най-зле както винаги и освен нечленоразделни звуци и разни неадекватни реплики на английски, друго не каза. Елена от Ергенът ми беше абсолютно излишна с нейните клишета и жажда да се бута навсякъде.

# 1 436
Едва ли ще оставят Теодора толкова бързо да напусне къщата.Че те двамата с Викторчо изнасят цялото предаване.И накрая какъв сеир ще гледаме -нищо.Сега тепърва ще питат Виктор на какво е готов ,за да спаси Бебка.И той естествено ,че ще каже на всичко.Дори веднага е готов да излезе преди нея и да продаде де що има ,за да може като излезе и Бебата ,той вече да е купил апартамента в сектор Г Левски Joy

# 1 437
Не изнасят шоуто. В началото Косара изнасяше предаването на гърба си и хората се притесняваха, че ще стане скучно ако тя си тръгне. Е, тръгна си - продукцията се фокусира да разгърне други участници и шоуто си продължи. Така ще стане и като двамата пишман любовници си тръгнат. На мен лично няма да ми липсват.

# 1 438
  • Sunshine state
Съгласна съм. На мен вече ми е досадно да ни ги навират тия двамата и искам да гледам друг сюжет.

# 1 439
Като нищо 19- годишният the original влиза в шООто. Дано!!!
Ще използва допълнителните дни извинени отсъствия от училище по време на престоя си в Къщата.

Общи условия

Активация на акаунт