BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 773
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Аз чак сега гледам епизода от събота, разбирам я Теодора защо не си ги дава. Тя в 85% от времето е без грим и без коса, ползва си ги за лайфовете. В случая си беше наистина с идеята да ги унижат с Виктор.
Аз пък не я разбирам и то грам. Наруши правилата, съответно трябва да си понесе последствията. Предпочете да лиши всички съквартиранти от елементарни удобства от чиста проба инат - и защото беше бясна, че гласуваха повече за Ванеса. Да не говорим, че това са само едни гримове и пирги. Наказанието на Виктор беше по-гадно.

В случая просто казаха, че ще ходят на номинации. Това са си реални последствия за това, което са направили и явно е готова да си ги понесе.

# 1 516
Публиката със сигурност ще я отхвърли. Тук, както и във фб всички са много настроени против Теодора. Ще се изненадам, ако не си отиде.

# 1 517
  • София
Най-вероятно наистина ще си тръгне, ако ББ не измисли нещо, за да я оставят. Но пък тогава ми е интересно кой ще им прави шоуто. Остават Георги и Марио и после идва време Ванеса да се разкрие напълно и да се обърне палачинката и за нея 😃

# 1 518
Тиквеника  са го нагиздили, като нещо средно между кантонер и телевизионна кула. При всяко разреваване в мегафона, светва лампата ?
На черната чапла са и потънали гемиите. Яко.
При малко по различно осветление, може и за Мефистофел да мине.
Ужас.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 21:30 от Toto Xsps 768571

# 1 519
Теодора и Ревльо са ми досадни вече.

Гого и Ванеса пък са ми много сладки, как се гледат, как си шушукат и замерят с плюшени играчки.

# 1 520
  • София
Ама стандартният ББ в този сезон наистина не работи в неделя явно. Как им вика този на лайфа “размърдайте си мозъците” 🤡

# 1 521
  • Варна
Ако Тетка е с ромски произход, заслужава си някакви адмирации все пак. На 26 години нейните връстници са баби, а и носи очила с диоптър. Ром и диоптър малко не ми се връзва.
А Бебо знае ли, предполага ли какво е потеклото й?

# 1 522
Новият коментар на Кукушев кърти... отново Grinning

# 1 523
  • София

Той си мисли, че цвета й е от солариума 🤣
После ще гледам Кукушев, тоя чуек не е за изпускане 😄

# 1 524
В случая просто казаха, че ще ходят на номинации. Това са си реални последствия за това, което са направили и явно е готова да си ги понесе.
Биг Брадър предупреди, че ще има наказание за всички и че ще им спре топлата вода, ако Теодора не си предаде гримовете. Тя веднага отсече, че няма да го направи и че всички ще се “подмиват на котлона”. Сърди се, че Ванеса яла баничка пред всички, но тя няма никакъв проблем да остави 10 души да се къпят със студена вода или да се поливат с канчета в средата на нормври?! А и за какво са ѝ гримовете? Нали се смята за красива и никоя не можела да ѝ стъпи на малкия пръст по външен вид? Това е бягане от отговорност - подписала се е, че ще спазва определени правила в къщата и се ядосва на Биг Брадър, когато ТЯ не си е изпълнила задълженията.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 21:45 от Lilly_85

# 1 525
  • Варна
Теодора и Виктория вече са безинтересни и нищо ново няма да покажат на публиката. Дори да има втори шанс, ще е като с втория шанс за Петър.
Омръзнаха на публиката.

Време е за нова нишка, нови герои, нови истории и страсти.

# 1 526
Коментирахте ли лайфа на Велин, на който е с онази друга амеба Николай, който излезе и казва, че Виктор нарочно се прави на жертва защото е видял от Миро (мир на праха му)

# 1 527
Да. На предната страница.

# 1 528
  • София
Ванеса на лайфа от днес казва, че Марио така се бил радвал, защото знаел къде гледат камерите. А може би просто се радва, че са спечелили с Веселка и се разбират толкова добре?

# 1 529
Ако Тетка е с ромски произход, заслужава си някакви адмирации все пак. На 26 години нейните връстници са баби, а и носи очила с диоптър. Ром и диоптър малко не ми се връзва.
Тя щото е окъсняла гледа поне баща на 19 да хване :д

Общи условия

Активация на акаунт