Магазини Sinsay - тема 10

• 45 145
  • 783
  •   1
Отговори
# 45
Преди 1 месец взех комплект спортно горнище и долнище, които станаха на топчета след първото носене. Видях, че в приложението има опция да попълнят оплакване и да върна в магазин. Тези дни ще отида да го върна. Някой има ли опит, уважават ли подобни рекламации и после как възстановяват парите?

# 46
  • Пловдив
Аз миналата седмица върнах дънки, на които им се разши ципа в основата. Бяха минали малко повече от 30 дни и първоначално касиерката не искаше да ги приеме, защото маркирала връщане, а не рекламация. Обясни ми, че ако е в 30-дневния период директно връщат парите, дори да не попълниш формуляр за рекламация. Върнаха ми парите в рамките на 2-3 дни, т.к.беше онлайн поръчка. Преди време пак върнах дънки, на които забелязах в последствие, че са много несиметрични двата джоба, тогава пак без никакви обяснения ми ги замениха.

# 47
Има ли вариант да се канселират поръчки със статус "готов за изпращане"?
Промениха датите на доставка и няма да ми трябват вече.

# 48
Здравейте. Имам въпрос, но на първа страница нищо не пише. Не съм пазарувала от сайта, отварям страницата, има банер за до -40%  в приложението. Съответно питвам да го сваля от Гугъл плей обаче ми дава, че не е налично за държавата, която съм, т.е. Бг Rolling Eyes  Къде греша?

# 49
Да не е от телефона? Може би с друго устройство ще се получи.

# 50
Здравейте. Имам въпрос, но на първа страница нищо не пише. Не съм пазарувала от сайта, отварям страницата, има банер за до -40%  в приложението. Съответно питвам да го сваля от Гугъл плей обаче ми дава, че не е налично за държавата, която съм, т.е. Бг Rolling Eyes  Къде греша?
Стара версия на Андроид. Ако не може да се инсталира нова версия, значи ви трябва по-нов телефон.

# 51
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lppsa.app.sinsay
Оттука позволява ли да инсталираш приложението?
Има инфлуенсърски код за 15% при количка над 30 лв - kalia15. С тези кодове не знам каква е ползата от купоните им с 5-7% намаление.

# 52
Възможно е да е от настройките за плащане в Гугъл. Моите първоначално бяха вързани с чужбина кога и ми показваше така (а си бях в България).

# 53
С Андроид 13 съм, Самсунг S20. Не е първа младост, ама за сефте имам проблем с приложение.

# 54
Че то това си е ново. Пробва ли линка от предния ми пост?

# 55
Пробвах. Същото ми излиза.

# 56
Има ли вариант да се канселират поръчки със статус "готов за изпращане"?
Промениха датите на доставка и няма да ми трябват вече.

Аз имам същия въпрос. Писах им на имейл,но най -вероятно отговаря чат бот. Писаха ми че са претрупани в склада и че когато пристигне от склада им в чужбина ще ме уведомят за дата на доставка.
На мен вече няма да ми е нужно,но не намирам как мога да анулирам поръчката. Евентуално трябва да я връщам ,а тя е с куриер до адрес ,което значи ,че трябва да платя доставки....(значи че по евтино ще ми излезне да я приема).
Това ми е трета поръчка с липсващ артикул. Предните две,понеже имаше и други неща просто ми пратиха другите артикули (а аз зареди липсващите правих поръчка и за да не плащам доставка и други неща поръчах). Сега обаче е само един който явно пак го няма. Много ме дразни политиката им ,повече явно няма да пазарувам от тях.

# 57
Защо да плащате доставка? Като получите съобщение от куриера, че имате пратка, откажете доставката. Има такава опция в съобщенията на Спиди. А дори и да я приемете и да решите да я върнете, пак връщането е за тяхна сметка. Преди им бях писала да ми анулират поръчка и казаха, че нямат такава опция. Щом поръчката е тръгнала по трасето, не може да се откаже. На мен ми се забави една поръчка 2 седмици, сега чакам още 3, за които ми пратиха извинителен мейл, че не са ме забравили. При Reserved е същото положение. Явно имат доста поръчки.

# 58
В случая ,нямам безплатна доставка. Арикула ми е под 20 лв и си поемам доставката. Ако я откажа те ли ще си поемат доставката? Иначе като статус е "прехвълена в склада" от 10 дни вече.

# 59
Ако е с наложен платеж винаги можете да я откажете и никой няма да дойде да ви иска пари.

Общи условия

Активация на акаунт