Магазини Sinsay - тема 10

• 45 151
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
Аз избрах от секцията “Мултипакети”. Явно тези не попадат там, нищо че са 3 бр.

# 721
  • Стара Загора
И аз избрам от категория мултипакети бебешки бодита или тениски - по 5, по 7 в пакет, и само с някои става. Не мога да разбера каква е логиката, общо взето слагам в кошницата, после махам и така.
Пример: Първите две неща са от категория мултипакети, когато са само те в кошницата, не може да се приложи код, като добавих третото, вече стана.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 17:49 от ❇Sisi_91❇

# 722
И аз от там взех клиновете. Предположението ми е, че защото са на една цена, затова не намаля, ваучерът прави отстъпка на "артикулът с по-ниска цена".

Sisi пише за секция детски мултипакети, твоите като гледам май са бебешки и не ги включва тях.

Както винаги много пипкаво.

# 723
  • Стара Загора
Предположението ми е, че защото са на една цена, затова не намаля, ваучерът прави отстъпка на "артикулът с по-ниска цена".

Sisi пише за секция детски мултипакети, твоите като гледам май са бебешки и не ги включва тях.

Нито едното е вярно, нито другото.
Ако в кошницата има два пъти артикул, който отговаря на условията (каквито и да са те), също се намаля. Също и бебешките бодита в мултипакет се включват в намалението, друг е въпросът защо някои се намалят, някои не. Секцията с бебешки дрехи се води Дете 0-2.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 18:21 от ❇Sisi_91❇

# 724
Здравейте! Имам нужда от помощ относно връщане на артикули. Поръчвам от много време, но за първи път се налага да връщам. Заявих си връщане, но куриер не дойде на адреса. Аз бих предпочела да върна от офис, но не ми даде тази възможност при заявката.
Какво да направя, два пъти пускам заявка за връщане и двата пъти не идва куриер на посочения адрес на определената дата.
Мога ли да отида в офис на Спиди и да ги изпратя към тях?

# 725
Да, в офис е най-сигурно. Там трябва да се каже, че става дума за връщане на Синсей, те знаят нататък.

# 726
Аз така лятото получих една пратка,не бях доволна от едни очила,не бяха същите,писах им в приложението но не ми отговориха  и си останах с тях
За друг път да знам да връщам през Спиди така ли?

# 727
Да. Но първо трябва да се оформи връщанено на сайта. После отивате в офиса.

# 728
А доставката кой я поема?

# 729
Те, но не връщат парите за първата, мисля. Последно връщах в началото на есента и не помня дали ми върнаха и тези пари.

# 730
  • Пеликания
Пуска се за сметка на получателя. Всичко е описано в сайта.

# 731
Връщането е за сметка на Sinsay. Не връщат сумата за доставка, поне на мен досега не са ми възстановявали нищо повече, освен стойността на върнатите стоки.

# 732
Здравейте, някой има ли тази свещ?
https://www.sinsay.com/bg/bg/svesht-414co-04x
Не мога да разбера розовото цветче замърсено ли е или това е търсен ефект, леко са смачкани също така, иначе аромата е приятен.

Тази стойка за бижута пристигна крива, с дефект на плата и петно отпред...

Поръчах с БД миналата седмица, но за пръв път не съм доволна, още повече че ги взех за подарък.

Поне тази тениска ми хареса - лека материя и свободен модел, не е къса, лъскавото не е прекалено и изглежда добре като цяло:
https://www.sinsay.com/bg/bg/teniska-s-zhivotinski-print-8560j-00x

# 733
Имали ли сте случай, поръчвате с бонус точки от 10 или 25 лв и има дефект стоката, какво се случва с точките, когато върнем продукта, запазват ли се или се нулират?

# 734

Общи условия

Активация на акаунт