Магазини Sinsay - тема 10

• 45 154
  • 783
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, каква е уловката с днешния код? Защо според вас не ми го приема? Артикулите в кошницата ми са от секция “жени”, пробвах само с два артикула, пак не става Thinking

# 736
И при мен така,харесах си няколко неща,но все ми пише не отговаряте на условията.Не знам каква е логиката.

# 737
Ще ми връщат частична сума от поръчка. Три р.дни и парите още ги няма. Писах до банката.

# 738
Ще ми връщат частична сума от поръчка. Три р.дни и парите още ги няма. Писах до банката.

В мейла, с който признават връщането, пише парите да се очакват до 14 работни дни. Тези 3 работни дни къде са посочени?

# 739
Променили са го на “рокли” Grinning

https://
И при мен така,харесах си няколко неща,но все ми пише не отговаряте на условията.Не знам каква е логиката.

# 740
Отстъпката е 25% на рокли, ако се закупи два артикула от категория жени. Отново малко завъртяно обяснение.

# 741
  • Стара Загора
Да, доста глупаво написано, все едно има намаление на роклите само ако поръчаш поне два други артикула от категория жени. Реално може да се поръчат две рокли и да има намаление - аз така направих.

# 742
Но често се случва и глупаво написаното да е вярно.😂

# 743
Така, дали пък не пращат на тези с купони с точки точно дефектни стоки, защото предните колички бяха с различни кашони, сега ще ме накарат да поръчам пак наново без купон и да видим какво ще пратят

# 744
Има ли активен код за поръчка през сайта (нямам приложението)?
ivana10bg
Още важи, благодаря, и за информацията за т.5 благодаря, полезна е темата Simple Smile

# 745
На мен не са ми изпратили дефектни стоки с купона - бяха дрехи, рамки и паничките. Всичко беше много добре опаковано.

# 746
Безплатната доставка при покупка над 55лв, знаете ли как се отчита? В смисъл тези 55лв  са след всички приложени купони за отстъпка или преди отстъпката?

# 747
Май трябва да няма намалени продукти

# 748
След купоните 55.

# 749
  • София/Севлиево
Нова тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1743264
Ако искате да добавя нещо в заглавния пост пишете ми ЛС-имам 24 часа да го добавя.

Общи условия

Активация на акаунт