Магазини Sinsay - тема 10

• 45 145
  • 783
  •   1
Отговори
# 750
Има ли някой инфлуенсърски код за 10% ?

# 751
  • Пазарджик
Има ли някой инфлуенсърски код за 10% ?
  sinsay10sofi

# 752
Втори път поръчвам пратка онлайн, откакто съм в София, ама много се бавят. Те от шейн ми идват по-бързо пратките, ако знаех, нямаше изобщо да пускам от синсей😟 когато си бях в родния град много често си поръчвах от синсей и всичко идваше за няколко дни.
Някой знае ли каква е причината за такива забавяния?

# 753
Може би са сложили тези дати заради празничните дни? Вероятно ще дойде по-бързо от 13-ти пратката.

# 754
Не, софийските пратки наистина нещо се бавят повече не знам защо. В един ден поръчани до Пловдив и София.  В Пловдив идват в София не 😆. В София поръчана седмица по рано от Пловдив дойдоха по едно и също време. Т.е пловдивската за 5-6 дена, а софийската 14.
А сроковете за доставка не са точни не ги гледай. И на мен ми дават много големи периоди, а идват бързо.

# 755
Ами предната също доста се забави😀 аз бях забравила какво съм поръчала. 🤣
Предната е дошла за 10 дни.
Преди са ми идвали до макс 5 дни. Странно ми е просто.
Но пък нещата, които поръчах не съм видяла във физически магазин. 😏
И да не изглежда само негативен поста ми, реално съм доста доволна от продуктите на синсей, дрехи предимно спортни долнища си купувах доста видове и дънки, като си нацеля веднъж размера на типа панталон и не съм имала проблеми с размерите. Качество също бих казала, че е сравнително добро, имам дънки, които съм скъсвала от носене и бяха за под 20 лв.
Една рокля си взех скоро, от физически магазин, материята е рипсен. Обаче ми дразни на корема, всеедно боцка нещо, сърби. Не знам дали ще й давам втори шанс или ще я хвърля.

# 756
Аз наскоро си купих от магазин масажор с метални топчета, намален на 2,90. Едва намерих бройка с пълен брой топчета.😅 Явно са изпускани, защото пробвах да издърпам топче и си стоеше на мястото. Като изпуснах масажора на земята обаче, топчетата се отделиха лесно.😆
Харесва ми масажорът иначе, ще си го ползвам.🙂

# 757
Сега сигурно ще пуснат безплатна доставка за един ден - предните два пъти беше така - пускат отстъпки, после бд от 35 лв и накрая - само за ден - безплатна доставка, без праг.

# 758
Няколко теми за Сенсей ли има ? Сега четох и малко коментари и в още една с 15 изписани страници.

# 759
  • София
Нова тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1743264
Ако искате да добавя нещо в заглавния пост пишете ми ЛС-имам 24 часа да го добавя.
Тази не са я заключили.

# 760
  • София/Севлиево
Отдавна има нова тема.Моля пишете там,а тази да се заключи.

# 761
Да, и аз сега видях, че се е активирала старата тема - трябва да бъде заключена.

# 762
Хаха, то май аз съм виновна за активността на тази 🤭. Не съм объркала внимание, че са две и отговорих в тази. После почвам да чета в другата и се чудя аз ли нещо обърках магазините и писах не където трябва за Сенсей.

# 763
Някой връщал ли е с куриер? Трябва ли да чакам куриера или лично да ходя до Спиди? Дадоха ми дата за куриер, но имам спомен преди месеци, че не дойде. Сега има ли промяна?
Обичайно връщам в магазина, но сега нямам такава опция.

# 764
Здравейте, точките, събрани в Sinsay Club могат ли да се използват и във физическите магазини за намаление?

Общи условия

Активация на акаунт