Защо мъжете не си тръгват?

• 7 389
  • 145
  •   1
Отговори
# 120
Има много добри и грижовни мъже .

# 121
  • София /Абсурдистан
Обаче са “прибрани” още като тийн-ове и са заети Simple Smile

# 122
  • София
Сори за сарказма, ама ако някой мъж след 35-40 се рекламира като "добър и грижовен", това почти винаги означава "ще ме прибереш ли у вас, че няма къде".

# 123
Любовта е прекрасна. Обаче не взимам мъже в нас, защото после може да откажат да си тръгнат...
Това вече ми е най-страшния кошмар.

# 124
Хаха да добро момче не  е професия 🤣 имах предвид , че не всички са нарцисисти , психопати и тн

# 125
- съобразяване с родата, социални норми и традиции
- жилището е тяхно и не искат да гонят жената
- плащат ипотеката и не е изгодно да се карат за “семейното” жилище
- не искат да оставят детето да бъде настройвано от жената
- нямат друг вариант/ вярват, че всички са като неговата
- любовницата не им е показала готовност

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 22:54 от Linda*kiss

# 126
  • София
Има ли любовница, която е прибрала скъпия у тях?

# 127
  • По света и у нас
Понякога, точно като влизам вкъщи и съм сама се сещам за това, как се чувствах тогава и как се чувствам сега. 1000 пъти предпочитам как е сега.
Да треперя в какво настроение е, дали някой не му е накривил шапката през деня, дали няма да ми се скара как съм нарязала картофите, да ми дудне до 1 нощес и да не мога да спя, непрекъснато да съм в ролята на сладката и тиха женичка.... Неее, никога повече!

Ей, свекито на годеж - класика!

Звучи ужасно. Мъжа ти зодия телец ли е бил?

# 128
Има ли любовница, която е прибрала скъпия у тях?
Масово жените в България прибират гаджетата си да живеят заедно (ако изобщо се оженят някога), така че какво пречи. Има и любовници станали съпруги. Ситуации всякакви.

# 129
Имам една приятелка, която все в своя апартамент прибира приятелите си. Казва, че така се чувства независима, разведена е отдавна и по време на краткия си брак е живяла в жилище на съпруга си. Не иска да се мести в чуждо жилище, който я обича, да идва той при нея. Живее си сама иначе, има големи самостоятелни деца, които живеят отделно. Не ми е споделяла да има проблем да изгони някой, след като вече не иска да е с него. Но не бих ги нарекла "любовници", защото тя не се е занимавала с обвързани.

# 130
Прибирането е по-скоро контрол. Независимите си ценят личното пространство.

# 131
  • Поморие
Обаче са “прибрани” още като тийн-ове и са заети Simple Smile
Факт е! Wink И то от неподходящите жени.
Имам една приятелка, която все в своя апартамент прибира приятелите си. Казва, че така се чувства независима, разведена е отдавна и по време на краткия си брак е живяла в жилище на съпруга си. Не иска да се мести в чуждо жилище, който я обича, да идва той при нея. Живее си сама иначе, има големи самостоятелни деца, които живеят отделно. Не ми е споделяла да има проблем да изгони някой, след като вече не иска да е с него. Но не бих ги нарекла "любовници", защото тя не се е занимавала с обвързани.
Съвместното съжителство си е риск, в чийто и дом да живее двойката. Ако живеят в жилище на мъжа, на него може да му хрумне да изгони жената, че даже и с децата, а ако са в дома на жената, на мъжа може да му хрумне да прави напук и да откаже да си тръгне без панаири. Слава Богу не ми се е случвало нито едно от двете, но знае ли човек.

# 132
Защо от неподходящи жени ?

# 133
Прибирането е по-скоро контрол. Независимите си ценят личното пространство.
Контрол за кой, за този в чието жилище живеят, за приходящият или взаимен контрол и за двамата? За хора на около 50, с отгледани деца или без такива може би е по-добре да си живеят всеки в дома си и да си ходят на гости, но пък има и хора, които искат вечер да си седнат заедно да вечерят или да изглеждат някой филм, сутрин да си пият заедно кафенцето. В чий дом е добре да се живее в този случай според вас, питам за финансово независими хора, които нямат проблем да си плащат и сами сметките, не е това идеята?

# 134
Е, как за кого?! Simple Smile
За този, който е домакина. Във всеки един момент може да каже - чао.
А да са заедно може цивилизовани хора и ще е без значение в чий дом са. Но пак – при разрив или дискомфорт, домакинът си е вкъщи, има повече опции в ситуациите.

Общи условия

Активация на акаунт