Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 37 273
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Ооо, аз "късам синджира" - последно на 25.12 съм на работа и след това чак след средата на февруари Joy

Не знам кой е мислел ваканциите, но едва ли блести с интелект Rolling Eyes Ваканция до четвъртък и в петък, един единствен ден, след десетина почивни - на училище Scream

# 151
Ооо, аз "късам синджира" - последно на 25.12 съм на работа и след това чак след средата на февруари Joy

Не знам кой е мислел ваканциите, но едва ли блести с интелект Rolling Eyes Ваканция до четвъртък и в петък, един единствен ден, след десетина почивни - на училище Scream
И аз това се чудя- толкова ли не могат да дадат още един ден, такава недомислица

# 152
  • Варна
Не разбирам защо още се изненадвате, предвид гениите работещи в МОН. Подобни недомислици не са за първи път. Ама и това ще мине.
Наборът е ок с новото училище и клас. Каза, че имал някои забележки 🙄🤔, но за сега няма да се разправя. 😁 Аз не съм в течение на това което учат. Питам от време на време дали има нужда от помощ, но ми отказва. Успехът се колебае между много добър и отличен, та няма за какво да мърморя много.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 15:17 от antonia

# 153
  • София
Питам от време на време дали има нужда от помощ, но ми отказва.
Завиждам, ама много.
Моят продължва да се пробва особено с домашни - да кажа, за да приключи по-бързо. От снощи ми е сърдит, понеже отказах да се занимавам с Бел и разни видове граматически правила.
 Ми трябва да си почина преди изпитите на малката, ‘се пак

# 154
Има ли някое от дечицата в 23 СУ и в 31 СУЧЕМ?

# 155
Ох, а моето дете е изпаднало в дълбока криза, че имат за домашна по информатика някаква задача, дето трябвало някакъв код, а пък той не можел да разбере как се прави. И това е за утре, който не я решал, щял да получи двойка .
Та в този ред на мисли има ли сред вас някоя добра душа, която да е запозната и да ни помогне. Работели с Visual studio 2022

# 156
Ох, а моето дете е изпаднало в дълбока криза, че имат за домашна по информатика някаква задача, дето трябвало някакъв код, а пък той не можел да разбере как се прави. И това е за утре, който не я решал, щял да получи двойка .
Та в този ред на мисли има ли сред вас някоя добра душа, която да е запозната и да ни помогне. Работели с Visual studio 2022

То това е задача,като за IT.Къде учи,че ми стана любопитно?

# 157
Ами в гимназия е, софтуерни и хардуерни науки е. Работели с Visual studio, и имат някаква задача и доколкото разбрах трябва да напишат код - аз си признавам, че нищо не разбирам.
Ох, направи го тоз код, някаква функция пропускал , ама тъй де, направихме домашната Laughing

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 15:35 от Plami80

# 158
Случайно някой да си пази пробни от ноември миналата или по-предходна година? Регалия или друга школа?

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 17:45 от second

# 159
Може ли някой да ми изпрати малко задачи за равнобедрен трапец? Да не са много трудни. Детето е на Клет, но след урока има по две задачи, което не е достатъчно. Нямат допълнително сборник или учебна тетрадка.
Секънд, ще видя дали пазя на СМБ

# 160
Мама Ру, в пощата е качен сборника на Архимед. Вижте там. Ако искаш мога да ти снимам задачите от учебника на Архимед.

# 161
Да, благодаря ти, Лорентин.

# 162
  • София
Случайно някой да си пази пробни от ноември миналата или по-предходна година? Регалия или друга школа?
пробните на Регалия стартират през февруари.

# 163
  • София
second, имам на Междучасие. Пиши ми къде да ти ги изпратя.

# 164
  • София
Има ли някое от дечицата в 23 СУ и в 31 СУЧЕМ?
Малката ми е в 31-во. Но е 4-ти клас. Нямам гимназист там. Големите са в други училища.

Общи условия

Активация на акаунт