Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 37 282
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Честито на децата в София! Кметът е обявил 03.01. за неучебен ден в общината. Силно се надявам и другите кметове да го последват.

# 166
Да се оплача, не че ме изненадва, но днес реших да проверя какво става с въпросната помощ  за ученик в 8 клас, подала съм на 21.09 през egov.bg. Е, не били получили такава заявка:)!
Та звънях на 2-3 номера, препратих имейла с декларацията, която съм свалила след подаването, а явно не съм подала. Да видим какво ще кажат нашите експерти и вече заедно с циганките в Социалното по район.
Бясна съм!

Кой друг имаше с неполучен превод, дали го получи и да не е с моя случай?

# 167
Момичета чета ви но нямам време да пиша, минавам в нова длъжност на работата и лудницата е пълна.  Нямам никакво време да се съсредоточа върху едни задачи за вектори и трапец и ще помоля за помощ ако е възможно!

# 168
Мексито, можеш да питаш в темата за помощ по математика
Мама Ру, ние също сме на Архимед. А как е твоето момиче ?

# 169
Да се оплача, не че ме изненадва, но днес реших да проверя какво става с въпросната помощ  за ученик в 8 клас, подала съм на 21.09 през egov.bg. Е, не били получили такава заявка:)!
Та звънях на 2-3 номера, препратих имейла с декларацията, която съм свалила след подаването, а явно не съм подала. Да видим какво ще кажат нашите експерти и вече заедно с циганките в Социалното по район.
Бясна съм!

Аз също подадох октомври, но по мейл. Получих превод на 13.11.

# 170
Аз също подадох късно, сега ще ровя по преводите дали съм получила нещо... но нямам спомен да съм.
Момичета, откъде трябва да е преводът и какво пише на вашите, че ровя през мобилното приложение, а там са много оскъдни обясненията? Flushed

# 171
  • Варна
От Агенция по социално подпомагане дойде превода

# 172
Не, и аз нямам Confused

# 173
По какъв начин си го подала? Обади им се да проверят по ЕГН.

# 174
Мексито, можеш да питаш в темата за помощ по математика
Мама Ру, ние също сме на Архимед. А как е твоето момиче ?
Плами, благодаря, добре е. Дава зор да се връща на училище, едвам я удържам. Моето е на "Клет" по повечето предмети, в това число и по математика.
Дали има някой на "Просвета"? Колежка каза, че учебникът им бил по-труден. До тук нито на "Архимед" ми хареса, нито на "Клет" - две страници урок и две - три задачи под него.
Мексито, пускай в Математическата. Аз може да пробвам за трапец, да видим ще се справя ли. Не е трудно, ама вектори съм учила в шести клас и тогава имах петици и шестици, но днес не помня нищо. Трапец не помня кога съм учила, но сякаш повече помня.

# 175
Mama Ru моето момче е по всичко на Просвета

# 176
Пуснах в математиката група но нещо не са много благосклонни някой и бяха леко груби!

# 177
Видях сега. Реших две от задачите, но нека едната я погледнат първо математиците (5-та).
Не се сърди, момичетата много помагат, но в случая са прави - пусна им цял тест за решаване, а обикновено питаме за една-две задачи.
Mama Ru моето момче е по всичко на Просвета
Ако не те затруднява, би ли ми снимала задачите за равнобедрен трапец? Ако има такива, които не са за доказване, а за решаване, че искам да пробвам за решим няколко с детето. То само с показване на урок математика не се учи, трябва си и решаване на задачи. Благодаря

# 178
  • София
Ами, честно казано, да ми пуснеш цял тест за решаване, защото ти, видиш ли, нямаш време... и аз не бих скочила до тавана. Някак си това предполага, че другите хора са безделници и някак са задължени да вършат работата на много заетите.

# 179
Бясна съм!

И аз все още съм без превод, но си е по моя вина.
Чаках последния ден /вечер/ и пуснах по мейл сканирани заявления.
В бързината вместо настоящ адрес съм писала - постоянен и вчера получих известие, че ми препращат документите от едната община в друга. Flushed Луда работа Flushed

Общи условия

Активация на акаунт