Майски бебета 2025 (2 тема)

• 31 999
  • 545
  •   1
Отговори
# 30
Dreamer на мен доктор Стаменов ми препоръча д-р Ненов и записах час при него.
Бързо възстановяване !

# 31
Гергана Тодорова , май е раничко от сега да я мислим тази чанта за болницата Grinning Иначе аз имам списък какво изискват в Шейново. Може би всяка болница има препоръки, нямам идея Grinning
Dreamer , бързо оздравяване. Домашният сироп звучи доста обнадеждаващ Flowers Four Leaf Clover Аз иначе си пия всеки ден Биозин мама по препоръка на АГ и имам на рецепта от нея един имуностимулант, ако някой ден го закъсам.

# 32
Hope така и предполагах, но все пак ми стана интересно. Мисля, че тази която аз видях е с основните неща, които мисля че във всяка болница ще са необходими🤣 Аз имам две крайности или всичко ми е готово от много по рано или чакам до последния момент 🤣

# 33
Hope така и предполагах, но все пак ми стана интересно. Мисля, че тази която аз видях е с основните неща, които мисля че във всяка болница ще са необходими🤣 Аз имам две крайности или всичко ми е готово от много по рано или чакам до последния момент 🤣

И аз съм виждала да се продават готови иначе. Аз някак все още не мога да се отпусна. Утре ми е феталната и да съм честна малко се притеснявам. Но все си мисля, че тя да мине и всичкo да е наред, ще съм по-спокойна Grinning Който е имал прегледи тази седмица, да казва как са минали Blush

# 34
Записвам се и аз за новата тема.

Моето раждане ще е като първото в Св. София с акушерска практика Зебра или поне такъв е планът за сега.

Видях, че бяхте обсъждали въпроса за покупки. Децата ми ще са с разлика 1.8 и няма да купуваме почти нищо. С баткото купихме по-скъпите неща на черния петък годината преди да се роди, но ние не сме от суеверните.
Поръчвахме много от нещата от немския амазон и ни излязоха по-евтини. Количката, която бяхме харесали, тук струваше 2600 лв, а там я взехме за 650 евро.

# 35
Аз се следя при доктор, който изражда в Майчин Дом, живот и здраве най-вероятно там ще раждам, но има време дотогава. Колебаех се между двама, но май не искам да се раздвоявам повече.

# 36
Аз също ще съм в Св София,но тези зебри хич не мога да ги разбера какво представляват,може ли подробности.

Записвам се и аз за новата тема.

Моето раждане ще е като първото в Св. София с акушерска практика Зебра или поне такъв е планът за сега.

Видях, че бяхте обсъждали въпроса за покупки. Децата ми ще са с разлика 1.8 и няма да купуваме почти нищо. С баткото купихме по-скъпите неща на черния петък годината преди да се роди, но ние не сме от суеверните.
Поръчвахме много от нещата от немския амазон и ни излязоха по-евтини. Количката, която бяхме харесали, тук струваше 2600 лв, а там я взехме за 650 евро.

# 37
Малко ще сменя темата рязко, ама се притеснявам. Аз от началото на бременността си имам запек, имах и газове по едно време бая вечер- изчезнаха. Киселините не ме оставят също от началото. Ясно ми е, че хормоните причиняват стомашни проблеми и неразположения и уж след трети месец се нормализират нещата. Обаче от няколко дни имам лека болка, пристягане в дясната част на стомаха по-горе. Явно ще се ходи на гастроентеролог. Някоя може ли да ми препоръча такъв в София? Hug

# 38
Аз от май до август лекувах много тежка язва при Д-р Татяна Захариева в Доверие работят с фондове ако си застрахована.
Малко ще сменя темата рязко, ама се притеснявам. Аз от началото на бременността си имам запек, имах и газове по едно време бая вечер- изчезнаха. Киселините не ме оставят също от началото. Ясно ми е, че хормоните причиняват стомашни проблеми и неразположения и уж след трети месец се нормализират нещата. Обаче от няколко дни имам лека болка, пристягане в дясната част на стомаха по-горе. Явно ще се ходи на гастроентеролог. Някоя може ли да ми препоръча такъв в София? Hug

# 39
Здравейте, виждам, че се пише за ФБ група, има създадена такава - Майски бебета 2025

# 40
Може ли линк? Не успявам да я намеря 😊

# 41
Аз бях така с предишната си бременност.
За запека опитах всичко и единствено ми помогна ЛАКТУЛОЗА сироп. Не знам дали си опитвала с него, но можеш да пробваш.

DEILI95 ще ти пиша на лично, за да не спамя останалите.

# 42
# 43
Аз съм объркана в коя група да членувам,тъй като термина ми е 04.05 но за сега върви със седмица напред и може би ще дойде през април и май съм за две групи 😀

# 44
stormageddon, ще опитам. И сладко от рози ми каза една приятелка, та ще купя и него. Аз от самото начало на бременността съм със запек и ужасни киселини... явно в един момент се отразява и на стомаха. Ще мъча запека да преборя, пък дано се нормализират нещата.

DEILI95, членувай и в двете Grinning Аз иначе тук хвърлям око и на априлските бебета понякога Grinning

Общи условия

Активация на акаунт