Майски бебета 2025 (2 тема)

• 35 804
  • 546
  •   1
Отговори
# 150
Скоро ще трябва да ходя и аз на фетална морфология,АГ-то каза да ходя на Д-р Щерев или Фемина но напоследък прочетох много негативни коментари за Фемина ,за това ще може ли мнение за Щерев ако имате?!
Извинете ме за правописните грешки но не съм българка😅

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 18:19 от Елииии

# 151
Скоро ще трябва да ходя и аз на фетална морфология,АГ-то каза да ходя на Д-р Щерев или Фемина но напоследък прочетох много негативни коментари за Фемина ,за това ще може ли мнение за Щерев ако имате?!

Моето АГ в Щерев ми беше препоръчала Чавеева 😊 Ама щом скоро трябва да ходиш, обади се тези дни да запазиш час 😊

# 152

Моето АГ в Щерев ми беше препоръчала Чавеева 😊 Ама щом скоро трябва да ходиш, обади се тези дни да запазиш час 😊

Доволна ли си?Много хубави неща пишат за нея по групите..Скоро скоро не де ама другия месец но искам да се ориентирам 😆предполагам че 2 седмици по рано ще трябва да запазя час,с обаждане дали ще стане?Аз с каката ходих на Фемина при Д-р Славчева и останах много доволна тогава,но явно нещата са се променили от 2021г😁

# 153

Доволна ли си?Много хубави неща пишат за нея по групите..Скоро скоро не де ама другия месец но искам да се ориентирам 😆предполагам че 2 седмици по рано ще трябва да запазя час,с обаждане дали ще стане?Аз с каката ходих на Фемина при Д-р Славчева и останах много доволна тогава,но явно нещата са се променили от 2021г😁

Аа не съм ходила при нея. Каза ми АГ да избирам между нея в Щерев и някой в Марковс. 😀 Аз ходих в Марковс при Димитрова и съм много доволна. Знам за Чавеева, че е страхотна. Ако имаш възможност запиши при нея. Обаче моят съвет е да се обадиш за нея от сега. 😊

# 154
Момичета,ъпдейт от моите близнаци.😁
Момченца са.Мина ми ФМ.Всичко е чудесно за момента.Пуснах и БХС, по узи потвърден термин за 27.05.
Не открих смисъл да пускам НИПТ.

# 155
Момичета,ъпдейт от моите близнаци.😁
Момченца са.Мина ми ФМ.Всичко е чудесно за момента.Пуснах и БХС, по узи потвърден термин за 27.05.
Не открих смисъл да пускам НИПТ.

Поздравления 🤗
При нас казаха 2 момиченца 🎀

# 156
  • Варна
Момичета, май поспряхме да пишем тук , защото пишем във вайбър група. Който иска може да се присъедини Simple Smile

# 157
А има ли Фейсбук група?

# 158
  • Варна
А има ли Фейсбук група?
Наша от форума няма. Има една с 200 човека вътре, но много малко се пише вътре.

# 159
Как?
Момичета, май поспряхме да пишем тук , защото пишем във вайбър група. Който иска може да се присъедини Simple Smile

# 160
  • Варна
Как?
Пращате ни на лично съобщение телефонен номер и ние добавяме.

# 161
  • Sofia
Аз съм много доволна от феталната морфология в Марковс. И аз бях при д-р Димитрова, изключително подробна, изчерпателна, мила. Насърчава да питаш за въпроси. Иначе резултатите от БХС излязоха вчера, в началото бях шашната, защото също като при Airplane имаше стойности само за 3 хормона и бяха сходни. Димитрова ми се обади и каза, че спрямо възраст, кървни и ехографския преглед всичко изглежда да е наред и в норма и че няма за какво да се тревожа. Обсъдихме и темата за пренаталния тест, каза, че тя не вижда необходимост от него, но все пак щом сме решили най-добре базовия пакет. Запазихме час за понеделник в CellsGenetics.
Някой друг дали е правил тест там, да сподели впечатления?

# 162
Аз съм много доволна от феталната морфология в Марковс. И аз бях при д-р Димитрова, изключително подробна, изчерпателна, мила. Насърчава да питаш за въпроси. Иначе резултатите от БХС излязоха вчера, в началото бях шашната, защото също като при Airplane имаше стойности само за 3 хормона и бяха сходни. Димитрова ми се обади и каза, че спрямо възраст, кървни и ехографския преглед всичко изглежда да е наред и в норма и че няма за какво да се тревожа. Обсъдихме и темата за пренаталния тест, каза, че тя не вижда необходимост от него, но все пак щом сме решили най-добре базовия пакет. Запазихме час за понеделник в CellsGenetics.
Някой друг дали е правил тест там, да сподели впечатления?
Здравей. Аз правих теста в CellGenetics. Те работят с няколко различни теста. Аз правих Niftify. От лабораторията ми го препоръчаха като най-информативен. Цената е 1350 лв.

# 163
  • София
Момичета в 11 гс колко ви беше пулса на фетуса? На моето го измериха 169 и ми звучи доста висок. Дават го, че трябва да намалява вече в 11-12 седмица.

# 164
  • Варна
В 8-ма го измериха 171 и на мен ми се видя доста, но АГ каза, че е добре. После в 12-та - 156 удара.

Общи условия

Активация на акаунт