Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
-
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са препоръките за допълнително здравно осигуряване по време на бременност?

Много се надявах да си намеря нещо от Манията (прочетох, че една бургаска бъдеща мама е успяла), но за съжаление не успях - то изобщо никъде не ми се спря окото.
Ако някоя мама може да помогне с идеи - много ще се радвам.

Сдухах се само от факта, че според него имало доста голям шанс пак да раждам секцио
[smilie=smile3525.gif)
Аз до последно няма да знам как ще раждам. Имам една коремна операция от 2005 г., която си е малко секцио. Не е първа приказка, но не е и болка за умиране. Освен това ще си имате други занимавки с бебето и няма да ви остава време като мен тогава да се самосъжалявате и да се питате постоянно това защо, онова защо... А и както чувам от истинско секцио се възстановяваш много по-леко, отколкото от такава коремна операция, значи споко
Мен всъщност ме е страх пак от упойката! 
Особено пък планираното като при мен - отиваш сутринта, едно душче, клизма, инжекция с упойката и катетер и лягаш на операционната. След 10-15 минути вадят бебето, дават ти да го целунеш и те шият половин час. Неприятното е по-скоро с възстановяването, но ако трябва да бъда честна, аз лично нямам причини да се оплаквам. Това, заради което най-много бих искала да родя нормално при мен по-скоро е на психологическа основа - да почувствам истински как бебето идва на бял свят

Е, мъжете си останаха без, но за сметка на това пиха по една ракия
Та такива ми ти работи на празника...
Направо ме уплаши по едно време! Мислех, че ще го пробие и ще изскочи навън