Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
-
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са препоръките за допълнително здравно осигуряване по време на бременност?

Аз се бях записала за курса за бременни,които се провежда в болницата.Там акушерка ти показва болницата-стаите,родилните зали.Моето мнение след този курс е много добро за тази болница.Утре на 13 март съм записана на видиозон, дано бебчето е застанало така да може да се види най-накрая пола
Та май засега пасувам и се мотивирам за април. Който ходи, може ли да пита няма ли курсове в по-човешко време? Благодаря предварително.
Ама ако не се чувствам добре си излизам в болнични и не ми пука
Предупредила съм още през декември, че съм бременна, не съм им виновна, че досега не можаха да се организират 
. За щастие всичко е нормално с мен и бебето, за трети път получавам потвърждение, че ще е момченце
Преди мен пуснах да мине една бременна с контракции, която се оказа, че ще отива да ражда, но тя си беше в 38-ма седмица 
не че е края на света и застраховка си имам но много ме доядя че бях права и аз си изпатих накрая
и всичко 6те е наред...Нали zнаете zа силата на поzитивното мислене
слава богу развива се нормално и най-важното плацентата ми си е вдигнала и вече е в нормално положение така се успокоих дано и занапред всичко да е ок.Доки каза че много мърда и не може добре да види пола непрестанно риташе макар че миналите пъти каза момиче.mds не се ядосвай имало е да мине
.