Парочистачка - избор, мнения, съвети - тема 3

• 11 171
  • 144
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Варовиковите наслагвания са твърди образувания и естествено трудни за премахване. Нормално е, ако е наслоено много, трудно да се справите само с пара. Все едно да искате да разтворите един камък само с пара. Аз бих си помогнала с препарат за варовик върху плочките.

# 121
Здравейте! Изчетох темата, мненията, ьа което много благодаря! Взех от позната да пробвам керхер, но нещо не бях впечатлена. Или е била прекалено замърсена с варовик банята, или аз нещо не се справих, но се отказах....
Имам страничен въпрос, не е свързан с парочистачка, все пак има ли някаква четка, която да улеснява търкането на плочки и фуги, нещо, което сте изпробвали?

Аз имам електрическа четка на
Бош,с различни накрайници и съм много доволна.

# 122
Здравейте! Изчетох темата, мненията, ьа което много благодаря! Взех от позната да пробвам керхер, но нещо не бях впечатлена. Или е била прекалено замърсена с варовик банята, или аз нещо не се справих, но се отказах....
Имам страничен въпрос, не е свързан с парочистачка, все пак има ли някаква четка, която да улеснява търкането на плочки и фуги, нещо, което сте изпробвали?

Може ли снимка или линк на четката, че и на мен парочистачката не ми е полезна за банята?

# 123
Аз я намерих, то само един вид има, даже в емаг е около 70 лв. Ревютата са добре, така че ще я пробвам.

# 124

Може ли снимка или линк на четката, че и на мен парочистачката не ми е полезна за банята?

# 125
  • Бургас
Колко време работи това нещо с едно зареждане?

# 126
Колко време работи това нещо с едно зареждане?

Не съм засичала време, но достатъчно дълго.Спокойно си почиствам банята и все още има заряд.

# 127
  • Сливен
А фугите в банята успяваш ли да почистиш?
Имам от алиекспрес,но с фугите не се справя

# 128
А фугите в банята успяваш ли да почистиш?
Имам от алиекспрес,но с фугите не се справя

Да,има отделна приставка и за фугите.От както я ползвам, банята се задържа по-дълго чиста.

# 129
Здравейте.
Да помоля за мнение, ако някой се е сдобил с тази парочистачка

https://shopmobile.bg/parochistachka-xiaomi-deerma-zq610-5-v-1-m … af190ebef0b558d21

# 130
И аз в темата...
Искам парочистачка,  загледала съм показаната по горе..
Karcher CS3 deluxe...
Но ной- основното заради,  което я искам е дивана..
Възможно ли е да минавам с пара и след това с микрофибъра леко да забърсвам..
Или няма как да стане тази магия 😆

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 23:57 от Sofi_to

# 131
За пране не става парочистачката, според мен. Можеш само да го "освежиш". За пране си трябва перяща прахосмукачка.

# 132
Здравейте! От доста време се чудих дали да не си купя парочистачка и днес поръчах Керхер SC 1 Multi & Up. Искам да попитам - дали мога да почистя фурната с такъв уред? Писна ми да дишам препарати и искам да ги избегна, доколкото е възможно.

# 133
Здравейте! От доста време се чудих дали да не си купя парочистачка и днес поръчах Керхер SC 1 Multi & Up. Искам да попитам - дали мога да почистя фурната с такъв уред? Писна ми да дишам препарати и искам да ги избегна, доколкото е възможно.
Здравейте,
ако е слабо замърсена да, за налепи от прегоряло не върши работа, трябва си препарат.

# 134
Здравейте Karcher SE3 добра перяща ли е..
Или гледам една Rowenta Clean it..
Моля тези, които имат перяща да ми кажат коя от двете да взема..
Коя е по- добра като характеристики и т.н.
Моля ви съдейсвайте ми, решила съм да вземам нещо за дивана,  че като си помисля за него,  лошо ми става 😆

Общи условия

Активация на акаунт