Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз от Priam специално също съм доволна, за малко бебе е отличен избор. Но реално почти не съм я ползвала със седалката 6+, идва ми тежка.

# 346
Здравейте!💐
Може ли да ми дадете мнение за бебешките колички Joie.
Харесала съм си Joie Versatrax
https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-2-v-1-joie-versatrax-kosh-rambletm-xl
И много ще се радвам ако някоя дама я използва и ми даде отзив дали си заслужава.

# 347
Момичета, днес забелязах това. Така ли започва нацепването на кожата? По ръбчетата се е отворила кожата.
Скрит текст:

# 348
Момичета, днес забелязах това. Така ли започва нацепването на кожата? По ръбчетата се е отворила кожата.
Скрит текст:

Аз не виждам проблем. На сайбекс кожата се обелва отгоре по-скоро, не откъм шева.

# 349
Скрит текст:

Аз не виждам проблем. На сайбекс кожата се обелва отгоре по-скоро, не откъм шева.
Ами все едно се е отворила кожата на шева на няколко места. Ето тук се вижда като увеличих по-ясно.
Скрит текст:

# 350
Да, сега се видя. Може да пробвате да я заведете за рекламация. На Рая дават и оборотна количка, докато чакате ремонта/подмяната. Ако ви приемат рекламацията ще ви дадат чисто ново шаси. ☺

# 351
Здравейте, момичета,
на мен още ми е рано за количка - живот и здраве бебчо ще се роди септември, но все пак от вълнение и любопитство вчера отидохме до магазин, за да хвърлим бърз поглед на количките. Бях се насочила към Anex Eli или Cybex, но консултантът в магазина толкова настойчиво (и всъщност успешно) ни говори за Carrello Vector, че сериозно се замислихме дали това да не е нашата. Имате ли отзиви за нея?

# 352
Здравейте, момичета,
на мен още ми е рано за количка - живот и здраве бебчо ще се роди септември, но все пак от вълнение и любопитство вчера отидохме до магазин, за да хвърлим бърз поглед на количките. Бях се насочила към Anex Eli или Cybex, но консултантът в магазина толкова настойчиво (и всъщност успешно) ни говори за Carrello Vector, че сериозно се замислихме дали това да не е нашата. Имате ли отзиви за нея?

И на мен ми препоръчаха carrello и доста добра реклама ми направиха на количката

# 353
Здравейте!💐
Може ли да ми дадете мнение за бебешките колички Joie.
Харесала съм си Joie Versatrax
https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-2-v-1-joie-versatrax-kosh-rambletm-xl
И много ще се радвам ако някоя дама я използва и ми даде отзив дали си заслужава.

Здравейте,

Аз четох доста положителни отзиви за марката. Не е много разпространена в България. Ние купихме този модел ---https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-joie-finititm. Консултанката в Рая Тойс каза, че според нея като цена и качество е най-добрата на пазара и по-добре от Cybex Balios S Lux, тъй като аз се колебаех между двете. Сега е и на промоция до 18.03.2025 и консултанката каза, че се опитват да я наложат като марка и изкарат на пътя. Още не сме я тествали, тъй като съм с термин 09.07.2025. Надявам се да не останем разочаровани. Към комплекта има дъждобрани за двата коша, поставка за чаша, допълнителна подложка за летния кош и малка чантичка тип бананка.
Надявам се да съм била полезна.

# 354
Здравейте,
Моля за мнение за този модел количка: https://e-chipolino.com/p/59653-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D … D0%B8%D1%81%D1%83
Много добри отзиви чувам за тези на CAM, но някакси тази на Магнум много ме грабна.

# 355
Здравейте.За количка carrello някой може ли да даде мнение?

# 356
Здравейте мами, въпрос за тези от вас, които имат наблюдение върху  Easywalker. Има ли осезаема разлика между Harvey 3 и 5, тъй като съм се спряла на една от двете, тройката има доста добри намаления, но при консултация в магазин ме убеждаваха, че 5 е по-добра. Аз разлика не усетих за кратките 10мин тест, въпреки подобренията на модела.

# 357
Здравейте! Имате ли мнение относно количка cybex priam и cybex balios?

# 358
Здравейте
Някой взел ли е само количка с легнала позиция и стол за кола, без зимен (бебешки) кош? Ако да, усетихте ли липсата на такъв?

# 359
Здравейте, бих искала да попитам дали според вашият опит кошът за +6 месеца (летния) на количка Easywalker Harvey 5 premium създава дискомфорт за детето, поради това че не може да се направи в напълно легнало положение, а остава чупката в кръста.

Общи условия

Активация на акаунт