Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 222
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Аз бях на презентация на точно този модел и казаха, че има пълно легнало положение и чупката заблуждава.

# 361
Детето спи удобно в коша 6+.

# 362
  • София
Здравейте
Някой взел ли е само количка с легнала позиция и стол за кола, без зимен (бебешки) кош? Ако да, усетихте ли липсата на такъв?
Според мен "зимния" кош си е необходимост и за най-лятното бебе.То е реално кош за новородено, изолиран и максимално удобен за едно малко вързопче.
 Моето второ момченце е лятно бебе и не си представям как ще изкарам 3 кг вързопче на разходка със седалката, била тя и с пълно легнало положение
Вече коша за кола е друго, може и без него.
Може да си вземете директно стол от следващата категория  с опция за новородено.
Нашата кошница реално я ползвах много малко, детето ми просто се съдираше от рев в нея, а ние сме хора +, които доста пътуват.
Като взех столче от 62 см до около 4 кг истериите в колата рязко намаляха.

# 363
Аз не съм взимала кошница, за мен беше излишна покупка.
Столчето, което поръчах е от 45 см до 105. Много съм доволна, спи с удоволствие в него.

“ Зимния”кош (коша за новородено) и за мен е необходимост.
Изглежда ми много по-защитен от всякакви метро условия, за разлика от чувалчетата.
Ние го ползвахме точно 6месеца..

Чупката не би трябвало да е проблем за спане, аз също бях на презентация на модела и като избирах количка се бях насочила към нея, но асистента в магазина ни убеди за Харви 3.
Но има деца, които рядко/трудно спят в количката си.

# 364
  • Благоевград
Някой има ли опит с тези колички? Заслужава ли си столчето? С висока защита ли е?
https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-3-v-1-cybex-balios-s-lux- … oud-g-i-size-plus

# 365
  • София
Някой има ли опит с тези колички? Заслужава ли си столчето? С висока защита ли е?
https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-3-v-1-cybex-balios-s-lux- … oud-g-i-size-plus
Да, хубаво е столчето.

# 366
Момичета, знаете ли дали по Вликден ще има отстъпки в Рая Тойс и Вис Виталис. Дебна да намалят пак Бебешка количка 3 в 1 Cybex Balios S Lux New 2025 2 в 1

# 367
Момичета, знаете ли дали по Вликден ще има отстъпки в Рая Тойс и Вис Виталис. Дебна да намалят пак Бебешка количка 3 в 1 Cybex Balios S Lux New 2025 2 в 1

Проверявайте и в Айко, често имат промоции и там

# 368
Мизерниците от Айко я бяха пуснали на 791 лв., шасито и летния кош....Е, за няколко часа и свалиха промоцията 😡
Иначе гледам тук някакво намаление- https://babymatters.bg/sportna-kolichka-cybex-balios-s-luxury-fo … dition-6902?_gl=1*2nmhyb*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjws-S-BhD2ARIsALssG0b31iUdb5SNORWl4ogj67itFY0yr3YtuL0ywAyBhJjQKJQXPmO1pYsaAr7KEALw_wcB

Цитат на: ANN_with_E
link=topic=1705982.msg49465214#msg49465214 date=1742279760

# 369
Да споделя, че на Вис Виталис имаше нещо от сорта, че при първата поръчка, която направиш през мобилното им приложение получаваш -10% на продуктите. Миналия месец го пробвах и ми ги начисли. Купувах чаршафчета точно за Балиос-а. Но там май продават миналогодишния модел на количката, в сайта на Айко излизат и старата и новата.

Да попитам тези от вас, които са с Балиос и ползват комарник. Оригиналните на Cybex ли ползвате? Засега ще ни трябва за коша за новородено и за столчето.

# 370
Как се различават новия от стария модел?

Да споделя, че на Вис Виталис имаше нещо от сорта, че при първата поръчка, която направиш през мобилното им приложение получаваш -10% на продуктите. Миналия месец го пробвах и ми ги начисли. Купувах чаршафчета точно за Балиос-а. Но там май продават миналогодишния модел на количката, в сайта на Айко излизат и старата и новата.

Да попитам тези от вас, които са с Балиос и ползват комарник. Оригиналните на Cybex ли ползвате? Засега ще ни трябва за коша за новородено и за столчето.

# 371
Edit: имам някакъв проблем с пускането на поста - трие ми половината. Grinning

Ами, и в Рая тойс ни обясниха същите разлики - показвам от клип в инстаграм, където са ги и съпоставили.
1. Външно видимата разлика - пластмасовото стъпало е сменено с алуминиево и това по-скоро бил плюс за багажника, че по-лесно се достъпва. По това видимо се различава новия модел.
Скрит текст:
2. Има промяна в предните гуми, уж за подобряване на окачването на количката и било по-стабилно.
Скрит текст:
3. Размерите в сгънат вид на новата са "по-компактни"
Скрит текст:
4. Новият модел е малко по-лек от предния
Скрит текст:
5. Сегашната дръжка е по-обла от предната
Скрит текст:

Нашето бебе не е родено още, взехме количката миналия месец - още беше намалена в Рая тойс 4в1 и 3в1. Тогава консултантката ни каза, че намалението й е, защото още представят новия модел. Нямаха пуснат още бежовия цвят, който искахме ние и ни каза, че до няколко седмици ще го пуснат и него, но няма да е намален, защото им бил новият цвят. (а съм почти сигурна, че съм го виждала и на предния). Пуснаха го седмица по-късно.
Ако не се лъжа, надявам се и не заблудя някого, ми се върти, че спомена, че евентуално към май (края на май) може да имат отново намаление, ако не бързаме дотогава, но ние поръчахме, защото бебето ни е за края на май, а не исках да разчитам на последния момент

# 372
Благодаря ти за подробното инфо.
А от самото заглавие може ли да се ориентира човек? Аз се обърквам като пише Slv, blk , tpe и пр., тъй като годината не я споменават

Edit: имам някакъв проблем с пускането на поста - трие ми половината. Grinning

Ами, и в Рая тойс ни обясниха същите разлики - показвам от клип в инстаграм, където са ги и съпоставили.
1. Външно видимата разлика - пластмасовото стъпало е сменено с алуминиево и това по-скоро бил плюс за багажника, че по-лесно се достъпва. По това видимо се различава новия модел.
Скрит текст:
2. Има промяна в предните гуми, уж за подобряване на окачването на количката и било по-стабилно.
Скрит текст:
3. Размерите в сгънат вид на новата са "по-компактни"
Скрит текст:
4. Новият модел е малко по-лек от предния
Скрит текст:
5. Сегашната дръжка е по-обла от предната
Скрит текст:

Нашето бебе не е родено още, взехме количката миналия месец - още беше намалена в Рая тойс 4в1 и 3в1. Тогава консултантката ни каза, че намалението й е, защото още представят новия модел. Нямаха пуснат още бежовия цвят, който искахме ние и ни каза, че до няколко седмици ще го пуснат и него, но няма да е намален, защото им бил новият цвят. (а съм почти сигурна, че съм го виждала и на предния). Пуснаха го седмица по-късно.
Ако не се лъжа, надявам се и не заблудя някого, ми се върти, че спомена, че евентуално към май (края на май) може да имат отново намаление, ако не бързаме дотогава, но ние поръчахме, защото бебето ни е за края на май, а не исках да разчитам на последния момент

# 373
Това мисля, че е за цвета на рамката на шасито.
Blk = black с черна рамка
Slv = silver сребристата рамка
Tpe = taupe бежова рамка
Не знам 2024/5 моделът как се различава по цвета на рамките с този от 2023. Освен визуално по алуминиевото стъпало отпред, ако са си слагали достоверните снимки на модела.

# 374
https://baby-garage.de/en/cybex-balios-combi-stroller?number=007 … Taupe-Stormy-Blue

Аз днес поръчах от тук само летен кош с адаптери за 400 евро. Виждам, че и със зимен е намалена в момента. Доставката идва към 30 евро, но правят отстъпка при предплащане по банка и с отстъпката става колкото доставката.

Коригирам се. За пълен сет идва много повече доставката, не знам защо...

Общи условия

Активация на акаунт