Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета Hug  Закупихме  си количка BALIOS S LUX ДЕТСКА КОЛИЧКА 3 В 1 LAVA GREY
https://aiko-bg.com/product-48265060037. Днес ходихме за разни други неща по магазините и в магазин Галикс, се спряхме да огледаме колички които предлагат. Консултанта в магазина ни каза, че са се насочили изцяло към продажбата на Анекс, тъй като сервиза на Cybex е много труден и са изглеждали несериозно пред клиентите, които се връщат в магазина с рекламация на закупени от тях колички. След което се замислих, че консултанта в Айко, спомена, че гаранцията е 2 години, но не спомена други подробности около гаранцията, а и ние не попитахме. Някой има ли опит с тази тема и правил ли е рекламация на закупена количка модел cybex от магазин Айко? Как се процедира в случай, че е необходим ремонт? Надявам се да не оставят клиента 1 месец да носи бебето на ръце Grinning
Благодаря за отзовалите се на питането ми Blush

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 22:30 от Nela22

# 466
  • до най-прекрасния мъж
Законовият срок за отстраняване на гаранционен дефект е 1 месец. Въпрос на добра воля, организация и техническа възможност на сервиза е да стане по-бързо. Айко е само търговец, едва ли пряко зависи от тях ремонтът да се извърши по-бързо или по-бавно.

# 467
Законовият срок за отстраняване на гаранционен дефект е 1 месец. Въпрос на добра воля, организация и техническа възможност на сервиза е да стане по-бързо. Айко е само търговец, едва ли пряко зависи от тях ремонтът да се извърши по-бързо или по-бавно.

Разбирам закона и съм наясно с правата си.  Моя въпрос по-скоро беше, ако има потребител, който се е сблъсквал с този проблем, да сподели опита си.

# 468
Здравейте, отскоро сме с Cybex Balios s lux 3 в 1 и някъде из форума май бях попадала на коментари, че се маже/пръска с нещо за поддръжка, но нямам конкретен спомен. Може ли инфо, ако правилно съм запомнила, с какво, къде и колко често 💐🍀 Благодаря

WD-40 същата работа върши .

# 469
Не, wd 40 ще почисти, но няма да смаже

# 470
,😎😎😎

Не, wd 40 ще почисти, но няма да смаже

# 471
Обяснете моля ви като за новобранци, кои части се пръскат, твърди или тапицерия?🤗

# 472
Здравейте! Дойде и моят ред да купувам количка, доста изчетох и проучвах като се спряхме на Venicci Upline 2 и Anex IQ premium.
Ясно е, че едната е 3-4 кг по-тежка от другата, но ще стои в багажника на колата ми и с бебчо ще се катерим пеша с коша до вкъщи. /нямаме асансьор и опция количката да стои във входа/
Цената не от значение понеже направих бърза сметка, че като се дооборудва Anex излиза на цената на Venicci /с отстъпка във вис виталис/ + евтина лятна количка.

Това, което ми харесва е, че плата на Venicci + UV защита и регулирането във височина.
Докато anex има отваряне при гърба на летния кош и няма uv защита. Не знам колко е важно, понеже ни е първо дете.
Няма ги двете колички в един магазин налични, за да ги съпоставим на живо една до друга.
Ако някой има забележи и мнения за някоя количка ще се радвам да сподели 😊

https://baby.galix.bg/anex-bebeshka-kolichka-iq-premium-new-all-in-one-pure-55630

https://visvitalis.bg/product/venicci-kombinirana-kolichka-2-v-1-upline-2-aloe

# 473
И аз доста време избирах и сравнявах – в списъка ми бяха Anex IQ Premium и Cybex Balios S Lux, но в крайна сметка се спрях на съвсем друго - Inglesina Aptica 4в1 и съм много доволна от избора.

Най-големият плюс за мен беше, че кошът за новородено може да се използва като легло и има много хубав, удобен матрак, има антирефлукс система. Седалката е с вентилация за лятото, а сенникът е много голям и с UV защита. Сгъва се лесно, с една ръка.

За теглото не съм сигурна дали 10 кг няма да ми дойдат много, но пък гумите са големи и количката е много маневрена, така че за момента съм напълно доволна.

# 474
Здравейте, знаете ли дали хиполенд правят поромоции май месец и на количките? Казаха ми, че пускат всичко с 20-30% отстъпка и се чудя да чакам ли?

# 475
Здравейте, знаете ли дали хиполенд правят поромоции май месец и на количките? Казаха ми, че пускат всичко с 20-30% отстъпка и се чудя да чакам ли?

От 3г ги следя и досега винаги са имали -25% на всичко през май (някъде средата) и през ноември. Ако не ви е спешно, препоеъчвам да изчакате. 😊

# 476
Здравейте, някой има ли представа дали чадърче от друга марка количка ще стане за Stokke ? А бе с една дума, универсални ли са тези чадърчета и механизмите им за закрепяне ..? Simple Smile

# 477
Nomadgirl, благодаря! Ами очаквам към 26 май бебенцето, но ще поизчакам още малко за намаления. В крайна сметка, ако ме пришпори времето, ще взема от Вис Виталис, там винаги имат 9 процента отстъпка над 1500лв.

Светли празници на всички Blush

От 3г ги следя и досега винаги са имали -25% на всичко през май (някъде средата) и през ноември. Ако не ви е спешно, препоеъчвам да изчакате. 😊

# 478
За шасито в частта, където се сгъва , някой път заяжда с времето и гумите се пръскат .
А го правя след като я измия добре , изсъхне и пръскам хубаво. Завъртам колелата няколко пъти хубаво да се смажат и е като нова.
Обяснете моля ви като за новобранци, кои части се пръскат, твърди или тапицерия?🤗

# 479
Момичета, между CYBEX balios s и тази  коя бихте избрали?
https://babymatters.bg/2-v-1-kolichka-za-detsa-aneks-eli-spetsia … na-skitnitsa-9993
За тази приятелки ми казват, че е кожена и лятото щяла да спарва? Като дизайн ми харесва една идея повече а и цената й е като на CYBEX без кошче за кола и база. Базата в комплекта на CYBEX за коша новородени е с добър индекс на краш теста , но следващата седалка която единствено пасва на същата тази база е с доста по слаб индекд та се колебая на този вариант за кола ли да се спирам изобщо?

Общи условия

Активация на акаунт