Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 39 307
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Ние си взехме на намалението сега началото на Юни от bebemax и чакаме да дойде. Видяхме на живо и я сравнихме с fox curb, еasy walker и Priam, и най-много ни допадна. Ще му мисля с бежовия цвят, но пък изглежда прекрасно.

Като погледнах baby garage, renew-то е същата цена като в бебемакс пък и на презвозвача трябва да се плати на кг и не излиза на оферта :/

# 631
Сега поглеждайки и аз точно renew ценово разлика няма. Все пак тя е и нов модел. Но например модела, който гледам аз количката е 1200лв от там, а 2000лв в бебемакс 😅 Като директната доставка от baby-garage ми я смяташе или 0 или 30 евро, нещо такова.
Иначе за цвета бежовото е супер ☺ Моя приятелка беше с бежова количка и ме посъветва да не взимам такава 😂 но пък тъмните колички съм чувала че с времето заради слънцето изсветляват, пък и според мен на тях най би им личало ако да кажем детето върне нещо върху нея. Аз ако харесам cub мисля да я взема в зелено, просто защото бежовото на този модел не ми допада как изглежда (поне онлайн).

# 632
Имала съм светло зелена, оборотна за кратко в черно и синя, но с десен, бих казала, че най-малко личи на последната. На зелената беше най-зле, буквално всичко се виждаше и оставяше петна. След няколко изпирания пък започна да ми избледнява цвета, пълно разочарование. Късмет беше, че по гаранция ми я смениха с чисто нова и се върнах на старата тапицерия. При всяка едноцветна количка има по-голям риск да се забележи изцапано. Вярвам и че материята има огромно значение, промазаният плат държи много повече на зацапване.

# 633
+1 за baby-garage.de. Поръчвала съм много неща от там, супер доволна съм и са недостижими с добрите цени, спрямо тук в България.

# 634
Моята количка е от там. Също съм доволна от цена, доставка и коректност.
+1 за за baby-garage.de

+1 за baby-garage.de. Поръчвала съм много неща от там, супер доволна съм и са недостижими с добрите цени, спрямо тук в България.

# 635
Сега поглеждайки и аз точно renew ценово разлика няма. Все пак тя е и нов модел. Но например модела, който гледам аз количката е 1200лв от там, а 2000лв в бебемакс 😅 Като директната доставка от baby-garage ми я смяташе или 0 или 30 евро, нещо такова.
Иначе за цвета бежовото е супер ☺ Моя приятелка беше с бежова количка и ме посъветва да не взимам такава 😂 но пък тъмните колички съм чувала че с времето заради слънцето изсветляват, пък и според мен на тях най би им личало ако да кажем детето върне нещо върху нея. Аз ако харесам cub мисля да я взема в зелено, просто защото бежовото на този модел не ми допада как изглежда (поне онлайн).

Хич не беше лоша Cub-a, много се чудехме и за нея и е по-лека е от fox-a. Видях и това бежово на живо на cub-a и е мааалко по-тъмно от fox-a.

Жалко, че в garage-a няма yoyo stokke, че съм я харесала някой ден за лятна живот и здраве.

# 636
Здравейте, ползваме количка Чиполино Хавана. Бебка (10м) обаче някак си се свлича и постоянно я намествам. Или аз не я слагам правилно или липсата на опора на крачетата оказва влияние, не знам. В чуденка съм да взимаме нова количка.
Някой със същата дали е имал този приблем?

# 637
Детето ми не е имало подобно нещо като опора на крачетата или тип степенка, ако имате предвид това. Не се е свличал. Може би коланите не са му наместени добре. Може да пробвате с подложка, от типа на тези, които са против изпотяване. В идеалния случай да тествате в магазин няколко обиколки. Алтернативно може да отидете  до магазина, от където е закупена, за да ви съдействат с нагласянето на коланите.

# 638
Wednesday77, синът ми и в двете колички се намества като пиян машинист. По някое време мята крака и върху предпазния борд. Уроците по красива стойка в стол ще ги оставим за по-нататък Simple Smile

# 639
Здравейте ,искам да попитам за мнения за Espiro Code 😊

# 640
Ох, в голяма дилема съм. Малкият е на 1г и 2м, досега си бяхме с Easywalker Harvey 5 Premium. Реших, че може би мога да взема нещо по-компактно, проблема е, че не мога да намеря алтернатива на Харви. Харви може да е 11кг + 10кг бебе + чанта + пълен багажник…сигурно общо отива към 30кг, че може и повече, но въпреки всичко се бута с изключителна лекота, с един пръст буквално. Изпробвах адски много колички - Cybex - Beezy, Eezy Twist, Melio, Orfeo…Bugaboo Butterfly, Easywalker всички варианти на Jackey, ABC Design, Joolz Aer, Redsbaby Skip 2 и 3, Inglesina Quid 3, Ergobaby metro…сигурно даже и пропускам някоя. Единствено Melio, Skip 2 и 3, и Joolz се доближават по маневреност и донякъде Inglesina Quid 3, но поне за мен - не особено. Melio много ми харесваше, докато не пробвах да се опитам да вдигна количката на задните гуми (както при качване на бордюр), което е доооста трудна задача. Изпускам ли някоя, която може и да ми хареса (сещам се, че не съм пробвала Cybex Coya) или просто да се примиря и да си стоя с Харви Grinning

# 641
Добре дошла в клуба.
И аз издирвам такъв заместител на Харви 3 премиум.
За жалост неуспешно.
Тази количка, колкото и да е голяма и тежка, с лекота се бута (например)  по  надолнище и съответно после нагорнище изключително каменисто и адски трудно за меневриране с дете 12 кг, плажна чанта и чадър в нея.
Малко колички биха се справили с тази задача.

Големите гуми са изключително удобство, като гледам по-леките модели и само това ме спира, дали няма да заседнат я в пясък, я някоя дупка.

Инсаче Джулз ми е фаворит.

# 642
Joolz и на мен много ми хареса, само това че няма опора за крачетата малко ме спира и събраните задни гуми, тъй като може би няма да може да мине по рампите на подлезите и ще трябва да я носим….но всички други са тотал щета Joy
Поне не сме само аз и мъжа ми, които не могат да намерят алтернатива на Харви…значи не сме луди Joy

# 643
И аз обожавам моето харви 5 премиум. Отделно съм свикнала на го товаря много...малка количка няма как да издържи на това. За морето взех най-леката количка просто, за да не съсипвам харвито на плажа, така или иначе няма количка, която да върви в пясък, та поне като я носим да е лека и да не се притеснявам,че ще прашаса и тн.

# 644
Нито една количка не препоръчвам да се бута в пясък, ще си скапете колелата и всичко вътре в тях. Дори постилам малка хавлийка от декатлонските, когато отиваме на плаж и я нося, ако има част без пътека.

Няма количка, която да е хем 6кг, хем да е проходима и с голям багажник като на комбинирана. Трябва да прецените кое ви е приоритет, както сте направили с комбинираната (комфорт за размер, проходимост, но голям ущърб за тежест). Докато детето е под годинка не се усеща, но след това вече тези килограми са пречка за повечето хора. Мен лично ме заболяваха китките от бутането, но това вече е до лична преценка.
Ако детето е вече на 1г 2-3м преценете доколко си заслужава инвестицията в нова. Синът ми е на 1г10м все по-рядко сме с количка, предимно за някоя по-дълга разходка или пътуване. Основно предпочита да върви, ползва тротинетка и др.

Общи условия

Активация на акаунт