Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 39 283
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Joolz и на мен много ми хареса, само това че няма опора за крачетата малко ме спира и събраните задни гуми, тъй като може би няма да може да мине по рампите на подлезите и ще трябва да я носим….но всички други са тотал щета Joy
Поне не сме само аз и мъжа ми, които не могат да намерят алтернатива на Харви…значи не сме луди Joy
Има опора, купува се допълнително.

Аз подлези не мисля, че съм минавала и досега с Харви, винаги ги избягвам, не знам защо.
А нямам за къде да я пазя като нова количката, тя е затова да ми служи вярно дали в пясък, дали на асфалта, дала съм една сума пари неслучайно.

Моето дете и до днес обожава да спи обедната дрямка в количката и изобщо не си представям как ще се разделяме с нея.

# 646
С големия си син бях по същия начин.
Живеехме лятото в Свети Влас чак горе на Русалка 224 😆. Количка, багаж, пояси, басейни. Релано погледнато по обед си е голяма жега и ще сте си вкъщи. Слизането на плаж ни беше два пъти сутрин рано и късно следобед. След като му се нарадва на морето спярхме да ходим толкова често и слизахме на центъра с превозни средства , които се бутаха с крачета. Много ги караше и не ми се е налагало да го нося. След навършване на 2г все по рядко се ползваше количка. Тогава лятото започнах с inglesina zippy free system (абсолютен кошмар) , и аз като вас търсих вариант и взех втора ръка на  Safety 1st Kakoon с помпащи гуми. Края на лятото я продадох , свърши ми чудесна работа и взех пак втора ръка safety 1st , но без помпащи гуми, широка за зимен чувал. Ползвах я зимата и край с количките.

# 647
Joolz и на мен много ми хареса, само това че няма опора за крачетата малко ме спира и събраните задни гуми, тъй като може би няма да може да мине по рампите на подлезите и ще трябва да я носим….но всички други са тотал щета Joy
Поне не сме само аз и мъжа ми, които не могат да намерят алтернатива на Харви…значи не сме луди Joy
Има опора, купува се допълнително.

Аз подлези не мисля, че съм минавала и досега с Харви, винаги ги избягвам, не знам защо.
А нямам за къде да я пазя като нова количката, тя е затова да ми служи вярно дали в пясък, дали на асфалта, дала съм една сума пари неслучайно.

Моето дете и до днес обожава да спи обедната дрямка в количката и изобщо не си представям как ще се разделяме с нея.

Ох, да, вече се заблудих, можеше да се купи отделно, да.
Ние пък вървим изключително много пеша. Не мисля, че ще може да минем без количка поне до 2г и половина. Като цяло не ми трябва да събира много багаж или такива неща, а просто да не е толкова обемна, но ще видим, накрая може и да се откажа. Исках и да има по-седнало положение от Харви, за да може да си наблюдава повече, но и това се оказа, че е трудна задача.

# 648
Днес си взех моя Cybex balios, поръчан от немския сайт baby garage. Пристигна бързо, добре опакована и без забележки.
Прикачвам снимка.

А с гаранцията от този сайт как стоят нещата, запознати ли сте?

# 649
В крайна сметка вчера купих Joolz Aer+ …ами май не е много моята количка и може и да се разделяме Cry

# 650
В крайна сметка вчера купих Joolz Aer+ …ами май не е много моята количка и може и да се разделяме Cry
Защо не я върнете докато има законов срок?

# 651
Защо не я върнете докато има законов срок?
Тъй като вече сме я бутали навън. Аз я бях бутала в магазина, там всичко беше ок, но когато започнах да в бутам навън, установих че не е моето.

# 652
Аз да дам отзив за Venicci Vero след почти месец ползване. Преди нея бях с Балиос, Мелио и Миос. Към Балиос нямам забележки, като изключим кг, трябва да я свалям и качвам 2 етажа пеша.. Мелио не ми хареса, много паянтова ми се стори. Към Миос нямам забележки, единствено, че не ми минаваше през помощните средства на стълбите, а имам такива на три места на излизане от входа, иначе не бих я сменила. Та към Веничито. Лекичка е, е не е Мелио, но не ми тежи качването, без бебето разбира се. Има големи колела, супер се справя с трамвайните релси, Миоса на някой места доста трудно минаваше. Маневрена е, детето се чувства добре в нея. Взех я на промоция нямаше 450 лв. Просто топ за парите си.

# 653
Защо, какво не ти харесва? Кой цвят взехте, , аз засега мисля да държа Харви то при нас няколко месеца още  и след това да я подаря на приятелка, та след това обмислях да взема Джуулз.
Може и на лично.

# 654
Здравейте, живот и здраве Октомври месец очакваме нашето първо дете. Избираме количка и за момента сме се спрели на Anex IQ Premium, но намирам много малко мнения.
Искам да е лека, удобна, маневрена (живеем в София) тротоарите са зле, да може да се сгъва лесно и да се прибира в багажник.
Приемам мнения и препоръки. Гледах и Bugaboo Fox 5, но е малко по- тежка.

# 655
Дъщеря ми очаква бебчето също октомври и поръча същата, но отзив разбира се още няма. Ходиха и тестваха много модели, мечтата и беше Харви 5 премиум, но на живо прецени, че е много тежка. Много харесваше и Фло, но тя също беше по- тежка, а и бъгито надделя в избора

# 656
Ние сме с IQ, назад съм споделила мнение. 😃 Лека,маневрена и се сгъва супер лесно с лятната седалка и бъгито. Кошът за новородено също се сгъва, но там трябва да се изкара и матрачето, малко по-хамалогия е. 😃 Ние сме в София и за момента нямам проблем с придвижването по разбитите тротоари.

# 657
То вярно кофти тротоари, но и много често ще се налага ползване на автомобил, и това трябва да се има предвид

# 658
Благодаря и на двете Ви! Единствено ме беше притеснил коментар накъде, че е по-тясна и се притесних да не е малка за бебето, но гледах, че разликата е 1-2 см, което е нищо. Ние няма да имаме и от леките столчета за новородено в колата, а доста по-тежко и обемисто, заради това ни е важно количката да е лека и сгъваема. ☺

# 659
Зависи и от бебчето, моите и 2те просто се родиха дълги и много бързо им ставаха малки кошпвете за новородено. При Анекс-а кош и седалките идват малко по-ниско от някои други колички, но продават адаптери за повдигане, отидете на място, за да прецените за височина как ще ви е, но може да си ги купите и в последствие. Хубаво е и консултант да ви покаже как се сгъва, разгъва, всичките "екстри", че ние я купихме след като се роди бебето и така и не успяха на място да ни покажат 😃 Малко зор видяхме с клипчетата в интернет. На мен лично раницата не ми е особено удобна, защото ми идва тясна, понеже е с кожа и плат, но доста твърда и ако искаш да си сложиш повече неща се издува и трудно се закопчава, както и става по-тежка със всички екстри вътре - шишета,термоси,подложки,кърпи. 😃
Както и покривалото за зимния кош - понеже е с цип от двете страни, ако искаш да го махнеш изцяло ми отнемаше време после да го закача, ако го откопчея от едната страна виси от другата и го навивах на руло 😃 в долната част на количката. Както й сенника не е достатъчно дълъг и си добавях допълнително при слънчево време. 🙂 Но като цяло съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт