Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 32 222
  • 674
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за всички детайли! За адаптерите ще вземем, че мъжа ми е висок, аз съм само 160 😂 Няма как да е пррфектна, но ще направим компромис за някои неща в името на лекота и удобство…. За да не спамя темата, може ли да пиша на ЛС?

Зависи и от бебчето, моите и 2те просто се родиха дълги и много бързо им ставаха малки кошпвете за новородено. При Анекс-а кош и седалките идват малко по-ниско от някои други колички, но продават адаптери за повдигане, отидете на място, за да прецените за височина как ще ви е, но може да си ги купите и в последствие. Хубаво е и консултант да ви покаже как се сгъва, разгъва, всичките "екстри", че ние я купихме след като се роди бебето и така и не успяха на място да ни покажат 😃 Малко зор видяхме с клипчетата в интернет. На мен лично раницата не ми е особено удобна, защото ми идва тясна, понеже е с кожа и плат, но доста твърда и ако искаш да си сложиш повече неща се издува и трудно се закопчава, както и става по-тежка със всички екстри вътре - шишета,термоси,подложки,кърпи. 😃
Както и покривалото за зимния кош - понеже е с цип от двете страни, ако искаш да го махнеш изцяло ми отнемаше време после да го закача, ако го откопчея от едната страна виси от другата и го навивах на руло 😃 в долната част на количката. Както й сенника не е достатъчно дълъг и си добавях допълнително при слънчево време. 🙂 Но като цяло съм доволна.

# 661
Момичета, някоя да е взела Easywalker Zoey? Да може да каже мнение на база опит? Сериозно се колебая между нея Харви 5 премиум, а мъжа ми си е харесал Тутис Уно 5+

# 662
Ако мъжът ви ще разхожда почти наравно с вас детето, може да съобразите избора и с него, но ако вие сте водещата фигура, която ще бута количката преценете спрямо вас и вашите навици коя би била по-добрият избор. За него 10кг+ може да не са проблем, но това да е сериозна пречка за вас. Рядко има модел, който да еднакво удобен както за мъжът, така и за жената (освен ако не сте сходен ръст и килограми, телосложение).

# 663
  • Испания
Момичета,харесахме много Easywalker harvey 5 premium,която видяхме и на живо. Но искахме да погледнем и Jimmey.За съжаление я нямаха .Каква е разликата между двете,ако някой знае. И другото което е ,не мога да ги намеря почти никъде из сайтовете,които препоръчвате тук...

# 664
Аз се включвам по 2 от нещата - в бебемакс мисля, че точно Jimmey бутах. Ако сте някъде около София или Бургас може да им звъннете по телефон и да ги питате дали я има изложена. Но не мога да направя сравнение между нея и Harvey 5 тъй като не съм бутала харвито. Иначе не знам за кои сайтове става въпрос, в доста български ги има и двете колички, както и в baby-garage.de (аз поне основно там гледам).

# 665
В София в bebemax на бул. България ги има и двете. Гледах ги преди около 2 месеца там.

# 666
Ние като гледахме в бебе макс ни казаха, че Easywalker Harvey 5 я спират от производство и тогава нямаше и много избор от цветове (преди месец, два). Тя няма и пълно легнало положение на седалката.
Easywalker Jimmey имаше цветове, но я усещах една идея по-тежка от Харви-то, но пък има напълно легнало положение на седалката. Но общо взето в по-голямата си част и функции са еднакви според мен, в парка вече виждам доста харви-та. Grinning

# 667
Тя и Харвито хич не е лека, и на нас ни казаха, че 5 я спират и че 3 е била много по- добър модел

# 668
  • Испания
А някой пазарувал ли е от този сайт- raiigrachky.bg ?
И каква е разликата между Harvey5 Premium LITE RWS ,Harvey5 Premium LITE AIR и Harvey5 Premium ? Не искам с надуваеми гуми.
В посочения сайт я има в голямо разнообразие и на намалена цена,но не знам колко е надежден сайта.За жалост явно я спират наистина,защото не я намирам никъде,освен в бебино.
Затова ако Джими е същата,да вземам нея..

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 17:07 от pepina1965

# 669
Здравейте на всички мами,наскоро си закупих количка Лорели виола .На снимки всичко изглеждаше супер  ,но когато я сглобих забелязах че коша за легнало положение когато бебето е още мъничка се клати изключително много.В количката ли е проблема ,в мен ли?Моля за съвети и помощ прикачвам снимки на модела.

# 670
Заключили ли сте с това краче

# 671

Здравейте ами аз не виждам да има такова ,явно съм я сглобила не правилно или не знам .

# 672
Тя и Харвито хич не е лека, и на нас ни казаха, че 5 я спират и че 3 е била много по- добър модел
Интересно, защо я спират 5?
Аз се колебая дали да пускам за продажба моята 3 или не. Като гледам дори и на 800 лв не ги купуват, а на колко да се пусне според вас количка, закупена за 2100 лв?
Не знам дали и 700 лв ще мога да ѝ взема.

# 673
А някой пазарувал ли е от този сайт- raiigrachky.bg ?
И каква е разликата между Harvey5 Premium LITE RWS ,Harvey5 Premium LITE AIR и Harvey5 Premium ? Не искам с надуваеми гуми.
В посочения сайт я има в голямо разнообразие и на намалена цена,но не знам колко е надежден сайта.За жалост явно я спират наистина,защото не я намирам никъде,освен в бебино.
Затова ако Джими е същата,да вземам нея..

LITE AIR е с надуваеми, Premium не е с надуваеми и е със затворения кош долу, само Harvey 5 е с отворения кош, LITE RWS не знам честно казано. Идете в бебе макс или вис виталис (ако сте в София) и бутнете Джимито да я видите как се движи и дали ви харесва. Нас ни отказа от нея това, че е една идея по-тежка и че според мен на лятната седалка, ако се вземе светъл цвят, ей това ще се цапа супер много, защото е само плат.

# 674
Честно казано, не съм проверявала
Днес си взех моя Cybex balios, поръчан от немския сайт baby garage. Пристигна бързо, добре опакована и без забележки.
Прикачвам снимка.

А с гаранцията от този сайт как стоят нещата, запознати ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт