Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 39 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Испания
Благодаря ви много. А някой има ли отзиви за този сайт babyveilig.nl. Виждам че имат директна доставка до България.
Май ще се откажем от Джими. Колебаем се между easywalker harvey5 premium и harvey3 premium. На тройката май само сивия цвят ни спира,че друг не откривам. Някой с отзиви? Май ставам досадна. Моля за извинение.

# 676
Аз имам Харви 3 премиум, мнооого съм доволна.
Аз се колебаех между Джими и Харви и ан място ме убедиха за Харви и то сивия цвят.
Това, което ми допадна първоначално  в Харви 3 е дръжката на коша за новородено, която липсва на останалите модели, а ми беше много полезна. Особено ако се носи бебето в коша.
Аз лично не купих кошница за кола, а директно столче и това, че имаше тази дръжка ми беше в полезна употреба, за да го разнасям.
Към днешна дата е особено устойчив на петна и всякаква мръсотия, няма нищо избеляло. Вече 1,8г се ползва активно. Детето обожава да спи в нея.

# 677
Аз имам Харви 3 премиум, мнооого съм доволна.
Аз се колебаех между Джими и Харви и ан място ме убедиха за Харви и то сивия цвят.
Това, което ми допадна първоначално  в Харви 3 е дръжката на коша за новородено, която липсва на останалите модели, а ми беше много полезна. Особено ако се носи бебето в коша.
Аз лично не купих кошница за кола, а директно столче и това, че имаше тази дръжка ми беше в полезна употреба, за да го разнасям.
Към днешна дата е особено устойчив на петна и всякаква мръсотия, няма нищо избеляло. Вече 1,8г се ползва активно. Детето обожава да спи в нея.

Здравей, а дали е много тежка? В предните коментари някоя мама беше писала, че 5цата е много хубава и маневрена, но страшно им тежи, та се чудех тук как стоят нещата.

# 678
Ами не е лека със сигурност, но се свиква с тежестта.
Като я бутам не усещам тежест, разпределя се равномерно, вече с дете 12 кг и бебе 4 кг има разлика, нали, но не мисля, че е нещо фрапантно.
За мен беше важно да е проходима във всякакви условия и най-вече разбити тротоари, защото около нас са главно такива.
Багажника събира супер многоо, чантата към количката също.
10000% я препоръчвам.

# 679
Alethea, пусни я ,ще и дойде времето. Моята беше изключително запазена с всички аксесоари ( зимен чувал, двата вида адаптери и чанта) успях да я продам за 1450, което си е направо уау. Успех!

# 680
Здравейте, може ли мнение за Cosatto Wow 3? Бях чела някъде не много положителни, но не мога да ги изровя из форума.

# 681
Здравейте! Дали някой има впечатления от Anex Flo?

# 682

Здравейте да попитам дали някой е ползвал такава количка и какво ви е мнението .
Основно ще се ползва при пътувания понеже е мъничка . Благодаря предварително

# 683
  • Бургас

Привет 🥰 Много харесахме тази количка, удобна, лека и маневрена. Според вас, цвета подходящ ли е и за момче? На живо не са толкова ярки цветовете

# 684
Аз я гледах точно за момче и цвета не ми беше проблем, даже напротив много ми харесва 😊 Но пък не ми се видя особено маневрена (спрямо други колички, които бутах), а и материята на самата количка не ми допадна на живо 🥲

# 685
  • Бургас
Аз я гледах точно за момче и цвета не ми беше проблем, даже напротив много ми харесва 😊 Но пък не ми се видя особено маневрена (спрямо други колички, които бутах), а и материята на самата количка не ми допадна на живо 🥲

На мен ми се стори доста мекичка в сравнение с Еспиро Йога, например. Мисля, че ще вземем тази, но за цвета малко се чудя...

# 686
Аз сравнявах бохо спрямо обикновената серия на muuvo quick 4.0 и честно казано обикновената по ми хареса, но цвета на бохото е доста приятен, светъл 😊 Ако ви е харесала количката, както и цвета и единственото ви притеснение е става ли за момченце - моето мнение е че става. Всичко е субективно 😁 В какви ли не цветове съм виждала да бутат и момченца, и момиченца.

# 687
Нормално е да се возят бебета и от двата пола в произволни цветове колички. Сега имам момче. Ако един ден имам и момиче да няма да купувам друга количка само заради цвета!?

Признавам, леко странно ще е да се вози момченце в розова количка, но не е болка за умиране.

# 688
На бебето ще му прави ли впечатление цвета?

# 689
Не, няма да му прави, но досадните баби пред блока или в парка ще ви дразнят. Аз съм била със съня количка и въпреки това са ме питали момиче ли е. Та, не е особен критерий. 😅
Бежов е абсолютно унисекс цвят, няма какво да ви притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт