Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Като ви чета мненията за Cybex Eezy Twist се чудя дали да не я връщаме, докато още е в кашона хаха

# 271
😅😅😅
Вижте си я и моля споделете мнение, че ми е интересно само аз ли изтеглих две къси клечки. 🤣

# 272
Сега се заговорих с приятелка, която ми сподели следното: купила само шаси втора употреба от олх. Попитала дамата, която го продава, защо няма седалка, а тя обяснила, че я поляла с олио и я изхвърлила. Дала и фактура с касова бележка от магазин, че количката е в гаранция. Минало известно време и когато започнала да я ползва установила, че не се движи добре. Отива в магазина и там й обясняват, че на този номер поръчка е заведена рекламация, шасито е сменено, но не са й искали старото. Та това, което е купила е дефектиралото шаси, сменено по гаранция. За жалост не може да се ремонтира. Та явно имат някакъв фабричен дефект тези колички и ще търся друг летен вариант с възможност за обръщане на седалката.

# 273
Ние я сглобихме да я видим и ми хареса много  нямаше забележки, а я взехме с нарушена опаковка и после пак я прибрахме в кашона, но като чета по-горните мнения започнах да се колебая, че не ми се купуват и сменят колички постоянно.

# 274
  • София
Честно казано, не ми се занимава с рекламация. От мелиото се оплаках в Рая тойс, но ми казаха, че съм я претоварвала и това е причината да дефектира. След като с twist-а се получи същото, при това при изключително внимателна експлоатация (предвид предходния ми опит), не ми се занимава повече. Имам позната с eezy (но не twist), която сподели, че и нейната количка е загубила маневреност и вече е трудна за управление. Но при нея е станало при второто дете, а в моя случай - след три месеца по-активна употреба. Абсурдно е.

# 275
  • София
Сега се заговорих с приятелка, която ми сподели следното: купила само шаси втора употреба от олх. Попитала дамата, която го продава, защо няма седалка, а тя обяснила, че я поляла с олио и я изхвърлила. .
Еееее неее, колко трябва да си гаден,за да лъжеш така майка с дете, чудя се аз?
Поляла я с олио 🤔

Аз имам от баткото Peg Perego Pliko mini, обаче май няма да заменя Балиоса ,или поне не и преди година и половина.

# 276
Аз имам twist и съм писала няколко мнения назад по темите ако ви се занимава да четете. Като цяло мнението ми е по-скоро положително, но това е заради въртенето в посоки, механизма за регулиране на седалката, 90° седнало положение и факта, че дръжката е висока и ми пасна, т.к. на повечето колички от тази категория не се регулира дръжката. Имах друга, чиято дръжка ми идваше ниска и тясна. Малко по-голяма е от повечето летни, но е категорично много по-компактна от комбинирана. За маневреност бих казала, че има какво да се желае, всъщност само на завоите е по-тричава иначе си върви съвсем прилично по всякакви настилки. Аз мислих, че моята представа за маневреност е малко “сбъркана” защото все я сравнявах с комбинираната ми количка (Харви 3), която е нааай-маневрената ❤ Но явно не е в това проблема щом и други го забелязват. Сетих се за още един плюс - суупер бързо и лесно се свалят всички текстилни части. След пране стана като нова, а е със светла тапицерия и беше доста изстрадала 😆

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 20:55 от Freyaaa

# 277
Аз имам twist и съм писала няколко мнения назад ако ви се занимава да четете. Като цяло мнението ми е по-скоро положително, но това е заради въртенето в посоки, механизма за регулиране на седалката, 90° седнало положение и факта, че дръжката е висока и ми пасна, т.к. на повечето колички от тази категория не се регулира дръжката. Имах друга, чиято дръжка ми идваше ниска и тясна. Малко по-голяма е от повечето летни, но е категорично много по-компактна от комбинирана. За маневреност бих казала, че има какво да се желае, всъщност само ма завоите е по-тричава иначе си върви съвсем прилично по всякакви настилки. Аз мислих, че моята представа за маневреност е малко “сбъркана” защото все я сравнявах с комбинираната ми количка (Харви 3), която е нааай-маневрената ❤ Но явно не е в това проблема щом и други го забелязват. Сетих се за още един плюс - суупер бързо и лесно сваля е на всички текстил и части. След пране стана като нова, а е със светла тапицерия и беше доста изстрадала 😆

Аз точно това търсих и затова я избрахме. И аз съм висока и дръжката ми е перфектна, а и държах да се сваля лесно тапицерията за да си я перем. Това ме подсеща, коша за новородено как го дезинфекцирате/перете, чисто нов е, но пак ми се иска да го дезинфекцираме, знам ли къде е стоял.

# 278
  • София
Аз го прах на ръка. Парцал и в едно легенче топла вода с бебешки прах. Каквото свалих прах в пералня. Матрака занесох на озониране в химическото, нещо около 10лв взеха. За рекламацията ми е чудно. Два пъти сменях шаси на Туиста и двата пъти ми го искаха.

# 279
Тотално ме отказахте с тази смяна на шаси два пъти. Аз така или иначе съм харесала Миос, явно правилно усещане съм имала да не взимам Туиста.

# 280
Здравейте,

Някой Има ли лични отзиви и впечатления за тази количка https://easywalker.com/products/jackey2-travel-buggy?utm_medium= … 20214086930480072

Easywalker Jackey2.

За ръчен багаж дали може да мине? Или ще дойде голяма.

# 281
На мен лично, не ми допадна на живо, като търсех лятна. Нито изработка, нито текстила и леко паянтова ми се стори. Също, ако ти трябва за полет с нискотарифна компания, няма да ти я пуснат на борда, освен ако не жертваш ръчен куфар, каквато и да е количката. Директно я оставяш на гейта или пред самолета и на излизане се спасяваш с нещо до лентата за багаж най-често.

За нормалните авиолинии, всяка има собствени изисквания за размери, но по-спомен, мисля че идваше по-голяма от повечето одобрени за кабинен.

# 282
На мен лично, не ми допадна на живо, като търсех лятна. Нито изработка, нито текстила и леко паянтова ми се стори. Също, ако ти трябва за полет с нискотарифна компания, няма да ти я пуснат на борда, освен ако не жертваш ръчен куфар, каквато и да е количката. Директно я оставяш на гейта или пред самолета и на излизане се спасяваш с нещо до лентата за багаж най-често.

За нормалните авиолинии, всяка има собствени размери, но по-спомен мисля че идваше по-голяма от повечето одобрени за кабин.

Точно това искам да избегна, благодаря.
Аз сега с основна съм с Easywalker Harvey 3 и съм безкрайно доволна, но явно ще сменя марката за пътувания.
Другата която гледах е Joolz Аir, ама за нея хич не се намират тукашни коментари.

# 283

За нормалните авиолинии, всяка има собствени размери, но по-спомен мисля че идваше по-голяма от повечето одобрени за кабин.

Точно това искам да избегна, благодаря.
Аз сега с основна съм с Easywalker Harvey 3 и съм безкрайно доволна, но явно ще сменя марката за пътувания.
Другата която гледах е Joolz Аir, ама за нея хич не се намират тукашни коментари.

И аз бях с харви 3, затова първо се спрях на easywalker, когато търсих, но нямаше нищо общо. Виж quid2, много съм доволна, но ако Joolz ти влиза в бюджета, мисля че няма да сбъркаш, изглежда и се движи страхотно! Иначе една ерг. раница ще ти свърши работа, докато вземеш количката от лентата.

# 284
Не се разбирам хич с това бебеносене, пробвах, опитвах, наемах, не е моето.
А ти виждала ли си на живо някъде  в града Joolz?
Искам да я пробвам, ако може вместо да стрелям на сляпо.
Ще погледна и инглесина, да.
В Рошко ли ги има налични?

Общи условия

Активация на акаунт