Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 463
  • 736
  •   2
Отговори
# 285
Разбирам те напълно, и аз не се спогодих с него, затова задачата беше поставена на мъжа ми. Справи се блестящо😁. Joolz я имаше миналата година в Раята на Цар Освободител, там я бутах и съм засичала няколко майки по улиците. Quid-а също го имаше изложен при Рошко. Успех!

# 286
Aко ще я оставяте на гейта е безсмислено да купувате малка количка за тази цел. Иначе размерите си ги има черно на бяло на сайта, сравнявате с размерите за ръчен багаж за съответната авиокомпания, с която ще летите и ще разберете дали става или не. Да, количката на борда се приема за "ръчен багаж" и се лишавате от куфар съответно.

# 287
Здравейте, момичета!

Аз съм в края на 7-ми, скоро влизам в 8-ми и вече закъсняваме с вземането на количката. Още в началото на бременността бях видяла някъде Anex Eli и се влюбих в нея. Каквито и други колички да гледаме не ги харесвам и все им намирам кусури. Чудя се обаче много, дали тази еко кожа на Елито няма да спарва бебчето в летните месеци... Уж пише, че еко кожата била така изработена, че през зимата да топли, а през лятото да охлажда, но се притеснявам да не им е маркетингов трик. Така и не намерих мнения от майки, които са я ползвали през лятото. Вие какво мислите? Има ли някоя, която има опит с количката?

Благодаря ви предварително и се извинявам, ако е писано по-горе по този казус и не съм довидяла. Simple Smile)))))

# 288
Здравейте! Другата седмица ми предстои закупуване на количка втора употреба. Количката е комплект 3в1 на Сайбекс,модел Балиос С лукс. Някоя дама, която е купувала количка втора употреба да сподели за какво да гледаме с мъжа ми, освен видимите следи от употреба, за които продавача вече ни е уведомил.

# 289
Здравейте, момичета!

Аз съм в края на 7-ми, скоро влизам в 8-ми и вече закъсняваме с вземането на количката. Още в началото на бременността бях видяла някъде Anex Eli и се влюбих в нея. Каквито и други колички да гледаме не ги харесвам и все им намирам кусури. Чудя се обаче много, дали тази еко кожа на Елито няма да спарва бебчето в летните месеци... Уж пише, че еко кожата била така изработена, че през зимата да топли, а през лятото да охлажда, но се притеснявам да не им е маркетингов трик. Така и не намерих мнения от майки, които са я ползвали през лятото. Вие какво мислите? Има ли някоя, която има опит с количката?

Благодаря ви предварително и се извинявам, ако е писано по-горе по този казус и не съм довидяла. Simple Smile)))))

Не се притеснявай, че закъсняваш.
Аз взех количка две седмици след раждането.
Гледах си на спокойствие и ще намериш своя модел.
Успех!

# 290
Здравейте! Другата седмица ми предстои закупуване на количка втора употреба. Количката е комплект 3в1 на Сайбекс,модел Балиос С лукс. Някоя дама, която е купувала количка втора употреба да сподели за какво да гледаме с мъжа ми, освен видимите следи от употреба, за които продавача вече ни е уведомил.

Здравейте, проверете дали работят всички механизми - за сгъване, разгъване, регулиране на дръжката, пробвайте да сложите и махнете и двата коша, вижте износването на колелата, ако можете я бутнете (завъртете около оста ѝ) да видите как се движи, дали няма скърцане, дали не се усеща трудно управлението в даден момент. Козметичните забележки не са толкова важни стига вас да не ви дразнят.

# 291
Здравейте! Някой ползвал ли е Kikka Boo Irene 3 в 1? Пробвах я в магазин и ми се стори доста удобна. Изглеждаше и по-широка от другите колички, които са на горе-долу същата цена. На височина също ми е супер, но ако има някой,  който я е пробвал или ползвал, ще се радвам да чуя мнения. Simple Smile

# 292
Сестра ми беше купила кикабу за нейното дете. Хич не ми хареса да си призная. Много паянтова и тапицерията не беше никак качествена. За 700лв смятам, че е недоизмислена. Следете промоции от по-признати производители, намират се на добри цени, особено ако са миналогодишни серии и цветове, вместо 2025г.

# 293
  • София
Не се разбирам хич с това бебеносене, пробвах, опитвах, наемах, не е моето.
А ти виждала ли си на живо някъде  в града Joolz?
Искам да я пробвам, ако може вместо да стрелям на сляпо.
Ще погледна и инглесина, да.
В Рошко ли ги има налични?
За София я има в Рая Тойс на бул. България. По-назад съм писала за модела Air+.

# 294
Здравейте! Тези от вас, които са си закупили Anex IQ Premium или Basic дали могат да дадат отзив за количката. Много ми хареса в магазина и предстои да ходим за да я закупим,но ми се иска и мнение от хора,които са я ползвали. 😊😊😊

# 295
Здравейте! Тези от вас, които са си закупили Anex IQ Premium или Basic дали могат да дадат отзив за количката. Много ми хареса в магазина и предстои да ходим за да я закупим,но ми се иска и мнение от хора,които са я ползвали. 😊😊😊

Здравейте, моя много близка приятелка има Anex IQ Premium и е много доволна, засега използват само коша за новородено (бебето е на 5 месеца), скоро ще ползват и лятната седалка. Аз също съм се разхождала с тях и съм бутала количката, наистина е много маневрена, лека. Към коша са си закупили и адаптери за повдигане на височината, защото стандартната му височина бих казала е по-скоро за по-ниски хора, но с адаптерите е супер. Аз също обмислям закупуване на тази количка.

# 296
Здравейте,

Някой дали е поръчвал детска количка Cybex от Amazon.de? Гледам, че цените са по-ниски и се замислям дали да не поръчам.

# 297
Не знам как стои въпроса с гаранцията ако поръчате от там. Според мен е важно. Като гледам, че тук дамите споменават, че са им подменяли шасита по гаранция.

# 298
Имате ли опит с поръчки от   https://baby-garage.de/

# 299
  • София
Включвам се с развитието по моя казус с бебешките возила. Припомням и ситуацията: след като за половин година cybex eezy s twist 2+ се превърна в инертен танк, който едва взема завоите, бях в колебание с какво да се спася - летен модел на uppababy или inglesina maior. Предвид двойната цена на uppababy-то, значително по-високото ѝ тегло и отличния ми персонален опит с inglesina quid 2, заложих отново на inglesina. Засега съм във възторг - пъргава е като сърничка, с лекота се движи по павета и неравности и изкачва бордюри. Изненадващо лека е за количка с големи задни гуми. Синковецът се чувства комфортно в нея, седалката е по-просторна от тази на twist. Само сенникът ми се струва не толкова добър, колкото на quid-а, но това да ми е проблемът. Ако се реша за трето дете, вероятно бих продала priam-а и бих взела inglesina, ей така, за кеф и разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт