Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Има ли сред вас собственици на Nuna ? Очевидно не е особено разпространена в България и не знам къде мога да в видя , освен в един магазин в младост където имат друг модел , мен ме интересува MIXX. Много ми се иска да чуя отзиви преди да я поръчам т.к. в България на поръчка цената е с около 700 лв. по-висока 😣  Ще се радвам също ако ми предложите европейски сайтове които доставят до България ( може и с превозвач ) . Също , ако има поръчвали от babyone.de , моля за мнение и как се случи доставката.

Във Варна съм я виждала в Сладури. Поръчва се и онлайн. Има в и в Дундьо за района на София.

# 331
В дундьо имат друг модел на марката , Варна ми е ужасно далече …

# 332
Някоя мама има ли количка на марката Chicco и да сподели впечатления? В темата не успях да намеря информация. Насочила съм се към марката и модел 2 в 1 като отделно може да се закупи кош за новородено за кола.

# 333
  • София
Някоя мама има ли количка на марката Chicco и да сподели впечатления? В темата не успях да намеря информация. Насочила съм се към марката и модел 2 в 1 като отделно може да се закупи кош за новородено за кола.
С баткото ползвах Chicco Urban, сега с бебето си почнах с нея, но няколко месеца по-късно я замених със Cybex Balios.
Причината - тежка е и трудно се управлява (сравнявам я със Сайбекса)
Иначе си в харесвам много, мноооого здрава количка,тя е с комбиниран кош, който е и доста просторен и широк за бебето, има огромен багажник, (някъде ми се беше мернало даже, че е взела награда за най-здраво шаси) и действително е видяла мнооооого раздрънкани тротоари и сгъване-разгъване.

# 334
Благодаря ви за споделеното мнение!
Аз съм на етап оглеждане и набелязване на колички, гледам директно в магазините, за да може да тествам.
Харесах новият им модел Chicco Bellagio и понеже е нов не намирам никакви отзиви за него, има чуждестранни видеа и ревюта само. Затова реших за марката да потърся повече информация и хора, които са я ползвали.

# 335
Има ли някой запознат с магазините в които предлагат голямо разнообразие от колички в Пловдив? Скоро ми предстои посещение на града и ще имам време да пообиколя 🙂

# 336
Може ли тези ,които са с harvey premium 5 да ми кажат как се сваля сенника от коша за новородено? Искам да сменя вече с другия кош ,но тотално съм забравила как сме го сложили. Разкопчах ципа ,но гледам ,гледам и не мога да се усетя как да го откача.

# 337
Ако търсиш количка за едно дете - има доста модели в Айко и в Чиполино (на Голямоконарско шосе), вис Виталис също би трябвало да има. Иначе за близнаци почти никъде няма - аз открих само в Чиполино.
Има ли някой запознат с магазините в които предлагат голямо разнообразие от колички в Пловдив? Скоро ми предстои посещение на града и ще имам време да пообиколя 🙂

# 338
Здравейте, дами,

Извинявам се, ако запитването се повтаря, не можах да видя мнения конкретно за тези модели:
https://-spam217-/kinderkraft-nubi-2-bebeshka-kolichka
https://visvitalis.bg/product/kinderkraft-bebeshka-lyatna-kolich … -dhalia-pink-0112

# 339
Здравейте, и аз имам нужда от съвет.
Харесала съм две лятни колички.
Едната е Cybex melio, другата е chipolino move on.
И двете съм ги бутала. И двете супер много ми харесват. Просто не мога да взема решение…

# 340
Чиполиното учудващо е приятно и бюджетно. Сестра ми изкара с нея доста време. Едната количка е на половината на другата ценово. Не бих казала, че попадат в една категория макар да сходни външно.
Ако търсите бюджетна количка муув он е чудесен избор.
Мелио е ниския клас на Сайбекс (голд), аз лично не бих я избрала за тези пари за лятна. Много майки я купуват от новородено и тогава си заслужава повече. На мен лично ми се стори паянтова на фона на Миос. Другият минус е, че е до 15кг.
Не виждам фрапантна разлика в качеството, за да избера Мелио за двойно повече пари.

# 341
  • София
Писала съм и преди в темата, за съжаление моят опит с melio е печален. Инертна е, трудно взема завоите, задните ѝ гуми започнаха да се клатушкат след два месеца употреба. Отървах се от нея с голямо облекчение.
Тук е редно да уточня, че ползвам количките много, навъртам по 15000-20000 крачки дневно в разходки. Може би ако melio се използва по-бутиково, не създава проблеми.

# 342
Писала съм и преди в темата, за съжаление моят опит с melio е печален. Инертна е, трудно взема завоите, задните ѝ гуми започнаха да се клатушкат след два месеца употреба. Отървах се от нея с голямо облекчение.
Тук е редно да уточня, че ползвам количките много, навъртам по 15000-20000 крачки дневно в разходки. Може би ако melio се използва по-бутиково, не създава проблеми.

Здравейте,

Ние също много се движим. Предстои ми да купувам. Каква използвате?

# 343
  • София
В момента съм с две колички на inglesina - inglesina quid 2 за пътувания и inglesina maior за София. Изключително съм доволна. Маневрени, пъргави, леки, ергономични.
Сенникът на maior ми се струва сравнително малък, но това е единствената ми съществена забележка. След Cybex Priam, Cybex melio и Cybex eezy s twist 2+, с  inglesina все едно се преродих.

# 344
Аз съм с cybex priam от първото дете и пак нея ще бутам. Не ми се е налагало нито да я сгъвам, нито да я нося. Много съм доволна, но когато детето порастне става наистина тежко. Мелио ми харесва като модел, но разликата с по-нисък клас колички е проветрвнието на гърба и много големия сенник. Чиполино съм бутала на приятелка. Уникална е. Май ще избера нея. В момента е 230лв. Тройно по-евтина от мелио Grinning
В момента съм с две колички на inglesina - inglesina quid 2 за пътувания и inglesina maior за София. Изключително съм доволна. Маневрени, пъргави, леки, ергономични.
Сенникът на maior ми се струва сравнително малък, но това е единствената ми съществена забележка. След Cybex Priam, Cybex melio и Cybex eezy s twist 2+, с  inglesina все едно се преродих.

Общи условия

Активация на акаунт