Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Може би заради теглото? Зимният (за новородено) кош реално май е най-тежкият компонент от количката. Неговият кашон ни беше най-тежък.

Нашите кашони дойдоха така
1. Лятната седалка + шасито (т.е. лятната количка) 1 кашон - сгъната рамка, колелата са изкарани + седалката сгъната.
2. Зимен кош (за новородено) отделен кашон, защото не може да се сгъне основата. Плюс, че кошчето е по-тежко от лятната седалка.
3. Столчето за кола + адаптерите в отделен кашон. Адаптерите са в малка кутийка в кашона.
4. Базата за колата в отделен кашон.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 17:39 от genome

# 376
Mel[, това 2025г ли е моделът?

quote author=Mel_ link=topic=1705982.msg49468035#msg49468035 date=1742311009]
https://baby-garage.de/en/cybex-balios-combi-stroller?number=007 … Taupe-Stormy-Blue

Аз днес поръчах от тук само летен кош с адаптери за 400 евро. Виждам, че и със зимен е намалена в момента. Доставката идва към 30 евро, но правят отстъпка при предплащане по банка и с отстъпката става колкото доставката.

Коригирам се. За пълен сет идва много повече доставката, не знам защо...
[/quote]

# 377
Не съм сигурна дали е 2025 или 2024, но е с металната степенка.
Цената не идва от теглото със сигурност, защото когато добавя отделно кош за новородено и отделно шасито с летния, ми излиза пак 34 евро цена за доставката. Според мен има някаква грешка, не може при 2 в 1 да е 210 евро за доставка, при положение, че поръчваш едни и същи продукти.

Сега загледах нещо странно. Когато аз поръчвах, не ми пишеше година на модела. Сега, когато сложа неща в кошницата, излиза модел 2023... Та нямам идея какво съм поръчала вече. Прикачвам два скрийншота, един от моята поръчка и един от сега заредената.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 01:29 от Mel_

# 378
Mel_, много Ви благодаря за информацията! А дали е надежден този сайт, имате ли предсатва? Аз си мисля да им пиша относно цената за доставката, заюото наистина нещо явно сайтът им прави проблеми. Ще ги питам и за модела, коя година е. Ако имате време, споделете като си получите количката дали всичко е както трябва. Хубав ден Ви желая! Simple Smile

Цената не идва от теглото със сигурност, защото когато добавя отделно кош за новородено и отделно шасито с летния, ми излиза пак 34 евро цена за доставката. Според мен има някаква грешка, не може при 2 в 1 да е 210 евро за доставка, при положение, че поръчваш едни и същи продукти.

Сега загледах нещо странно. Когато аз поръчвах, не ми пишеше година на модела. Сега, когато сложа неща в кошницата, излиза модел 2023... Та нямам идея какво съм поръчала вече. Прикачвам два скрийншота, един от моята поръчка и един от сега заредената.

# 379
  • Варна
При втората снимка липсва коша за новородено, затова е разликата  в цената от около 250 евро. Освен ако скрийншота не го е хванал. Аз това виждам.

# 380
Не, аз имам предвид друго. Кошът за новородено и седящия се продават заедно 2 в 1 на промоция и поотделно. Когато ги добавя като промоция, цената за доставка е 210 евро. Когато ги добавя поотделно, е 31 евро.
Прикачвам още един скрийншот, за да обясня по-добре.

Горните скрийншоти ги добавих по-скоро да покажа разликата в описанието на годината, понеже ANN_with_E попита.

ANN, от групата ни за бременни вече има поръчали момичета от там, всичко си дойде без проблем, но не знам как стои въпросът с гаранционното обслужване.
Ще снимам и моята, когато пристигне.
Сега им писах да попитам коя година съм поръчала. Малко е объркващо, защото цвят Stormy Blue го няма в модел 2023. Ако моделът е стар, информацията им е подвеждаща и не знам дали ще задържа поръчката при това положение.  
При втората снимка липсва коша за новородено, затова е разликата  в цената от около 250 евро. Освен ако скрийншота не го е хванал. Аз това виждам.

# 381
Днес гледах Joie chrome , която за цената си изглежда супер, но не ми харесва, че е някак непълно легналото положение, има една чупка....Много ме хвана яд. Отделно пък в сайта на Mutsy има страхотни намаления, но разбира се не доставят до Бг....Оставам с чувството,  че сме европейската страна дето най-не обича да прави промоции, просто е плачевно положението.  Едно време си взех Jane muum от чужд сайт, който не помня кой беше, еми, 200 лв спестих... Единствено се притеснявам сега ако купя от чужбина,  какво правим ако има нужда от ремонт или пр.

# 382
От къде сте си закупили чанта за количката? Аз търся раница, като освен онлайн магазини бих искала и във физически да разгледам.

# 383
Отговориха ми, че съм поръчала модел 2024/2025

Mel_, много Ви благодаря за информацията! А дали е надежден този сайт, имате ли предсатва? Аз си мисля да им пиша относно цената за доставката, заюото наистина нещо явно сайтът им прави проблеми. Ще ги питам и за модела, коя година е. Ако имате време, споделете като си получите количката дали всичко е както трябва. Хубав ден Ви желая! Simple Smile

# 384
Като цяло е объркващо като името на продукта не съответства със снимката, която са сложили, защото снимката е на 24/25, а на името пише 23 Grinning
Иначе в Рая и май в Айко просто я водят "New/ 2024/ 2025" Ако не се лъжа последният модел, който е 2025 излезе към края на 2024 и затова на места май го записват и 2024, но би трябвало да е един и същ модел. Предният е този 2023.
Относно чанта/раница - аз си взех на KikkaBoo - Maxi - https://www.ozone.bg/product/chanta-za-bebeshki-prinadlezhnosti- … kaboo-maxi-beige/, още не съм я ползвала, но беше единственото близко до цвета на количката. Обаче не знам дали заради по-облата дръжка, аз ли не правя нещо като хората, то ми е кошмар да я закача на Балиоса с това велкро, защото дори празна не спира да се сваля надолу и да се бута в краката ми, а на самата кожа на дръжката и не смея да я затегна максимално, защото ако е пълна чантата най-много да почне да драска кожата.. Но аз по принцип се изнервям и на големи дамски чанти, дори моите са от мини чантите, та най-вероятно проблемът е в мен Grinning Оригиналните чанти на Cybex са ми ужасно грозни, а на Mayoral не намерих такава, която да си подхожда с количката + че също ми изглеждат обемни.
Тази на KikkaBoo я бях видяла на количката на майка в ДМ и ми хареса като размер и как стоеше на количката й (+ че цветът беше като нашата), та я попитах каква е - каза ми, че е много доволна от нея, показа ми вътре как е, с 2 термо джоба, един непромокаем, ципът се отваряше и настрани, което й прави отворът по-голям и удобен да бръкнеш за нещо в него. Поръчах я от Озон и накрая въобще не ми харесва как стои на Балиоса, та май ще си виси в багажника й, а отделно взех от малките органайзерчета, които са като джоб и смятам него да ползвам. https://www.ozone.bg/product/chanta-zoe-beige/

# 385
Да, това с малък органайзър на дръжката ще свърши работа и при мен. Аз също не обичам да ми се бута в краката чантата, затова се насочих към раница, която лесно да слагам на гърба при нужда или да слагам в коша отдолу.
Не мисля, че ще намеря същият цвят като количката и ще видя за универсален, например черен цвят органайзър и раница.
В озон има добри попадения на нормални цени.

# 386
Каква е разликата между посочения модел и другия? Понеже този е по-евтин
https://www.hippoland.net/cybex-kolichka-balios-s-lux-slv-navy-blue-520001239

# 387
  • Благоевград
Гледам, че в комплектите на Cybex няма чанти. Вие какви купувате? Харесала съм една светло синя, обаче такъв цвят чанта не намирам.

# 388
Това е по-старият модел. Модел 2024/2025 е с метална степенка, по-леко шаси и допълнително подсилване на амортисьорите, но съм ги виждала и двете на живо и не мисля, че е нещо много значително.
Каква е разликата между посочения модел и другия? Понеже този е по-евтин
https://www.hippoland.net/cybex-kolichka-balios-s-lux-slv-navy-blue-520001239

# 389
AirplaneMode, и на мен ми прилича на предния. Честно казано от гледна точка на практичността не знам колко да е осезаема разликата между новия и стария. Вариант е да се свържеш с Хипо да попиташ какъв модел е, ако има значение за теб. Иначе покрай 1 юни е възможно да има намаления на колички (още май месец да ги пуснат), но гледам, че и ти май си в юнската тема, та може и да ни е късно тогава.

signora_tina, Cybex имат някакви чанти, които са все тъмни. Иначе тук съм гледала, че със Cybex взимат чанти на Mayoral, които като чанти ми изглеждат хубави, обмислям да си взема такава, но не и да я ползвам с количката, защото ми изглежда огромна. Като цяло на живо тук във Варна засичам много Cybex-и, но досега не съм видяла да има закачена чанта на нея. Mен ме притеснява, че трябва да се закачи на кожената дръжка и като цяло да не започне да се бели кожата.
Иначе аз в малко по-горен пост писах какво взех и нямам намерение да ползвам, защото като цяло висяща чанта на количката май не е моето.

Общи условия

Активация на акаунт