Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 459
  • 736
  •   2
Отговори
# 540
И аз сравнявах между двете и за мен Cybex-а е по-маневрен и лек. Easywalker-a обаче ми се видя доста по-качествен като механизми и текстил, за мен това обаче не наклони везните...все пак няма да ползваме тази количка 20 години. Консултантите от bebemax ни казаха, че се спира производството на сегашното Harvey 5 и лятото ще излезе ново Harvey. Но предполагам че аксесоари и тн би трябвало да пасват от новото на старото.

# 541
А за Anex Eli ? Мнения 🥹

# 542
Не знам дали е споменато, уикенда в Рая ще има намаление. Няма да включва Платинум серията на Сайбекс - май само Приам и Миос са от нея. Балиос е от Gold, та най-вероятно утре и вдругиден ще са с -25%.

В Хиполенд също днес и утре имат -25%.

# 543
Аз ползвам Anex, но IQ,за момента не съжалявам за избора си. Под 10кг с коша за новородено, маневрена е, лесно се бута дори с 1 ръка.
Не мисля, че с Eli ще сгрешите.

# 544
Някой поръчвал ли е от kindermaxx. De?
Доставят ли директно до България или трябва с превозвач?
И ако да, каква е цената до тук за доставка ?

# 545
Аз ползвам Anex, но IQ,за момента не съжалявам за избора си. Под 10кг с коша за новородено, маневрена е, лесно се бута дори с 1 ръка.
Не мисля, че с Eli ще сгрешите.
Много благодаря , да разликата им е 1кг
Гледах и IQ

# 546
Някой с мнение за Cybex Orfeo?

# 547
Здравейте- трябва ли да купувам матрак за бебешкото кошче за количка ( carrycot) или те си имат някакво?

# 548
Някъде в темата имаше сравнение на balios s lux 2023 и 2025, но не мога да го намеря. Дали някой може да съдейства? Главно се чудя освен визуално, някакви подобрения има ли в тегло амортисьори и тн :/

# 549
Аз бях пуснала поста. Препращам:
https://bg-mam.ma/p/1705982/49467225
За кошовете в количките повечето си имат матраче/по-скоро дунапрен. Слагам снимка с какво е това на Балиоса конкретно. И напомням, че днес и утре имат намаление в Рая. Балиос 4в1 от 2239лв е 1679лв.
Скрит текст:

Не е най-твърдото, не е и най-мекото поне за мен. Има си чаршаф/протектор по-скоро.

# 550
Бихте ли дали мнение за по-висока количка?
Последно време чета само за cybex balios, easywalker harvey и anex, но като ходих да ги видя наживо и всички са ми твърде ниски...
Засега единствената количка, която ми е грабнала окото е Moon PIU с това,че е по-висока, изчистена, има напълно легнало положение, дълбов сенник и като цяло всички екстри. Малкото коментари,които чета от български потребители, са положителни, чуждестранните също. А е идея по-бюджетна от масовите модели.
Вече бях писала, но ако имате поглед върху подобни колички, с радост бих прочела!
П.П. Определила съм си бюджет до около 2000.00лв като в него са включени количка с двати коша и всички необходими аксесоари.
Английската Venicci е подобна,но според мен немската Moon е доста по-стабилна и красива.

# 551
Имате ли мнение за тези колички - Easywalker Zoey, Easywalker Jimmey & Bugaboo Dragonfly?

https://www.instagram.com/reel/DJcD3BFIFm1/?igsh=azAyd3M1dTRjZmo=

Jimmey в момента е доста намалена и ми е интересно да чуя мнения на хора, които са я ползвали.

# 552
Foxy9, гледай колички, които имат адаптери за вдигане на общата височина. На Bebetto имат, за Venicci вече знаеш. Вероятно и доста други марки. Имай предвид обаче, че адаптерите се използват само с коша за новородено. Поне на моята количка изрично пише да не се слагат, когато се монтира седалката след 6-тия месец, макар че всъщност са съвместими. В интерес на истината, впоследствие действително става по-удобно детето да се поставя да седи по-ниско.

А ако идеята ти е не толкова детето да стои нависоко, колкото да ти е удобна височината на дръжката, то  тогава не съм сигурна дали въобще имаш поводи за притеснение, понеже както моята, така и количките на приятелките ми са с много голям диапазон на регулиране. В моя случай - от 75 до 115 см и разликата е наистина осезаема.

# 553
Easywalker също имат адаптери за регулиране на височината.
Иначе ние сме с Jimmey, но все още не се е родило бебето, та не мога да дам мнение. Като първо впечатление е доста маневрена, сенникът е много дълбок, има отвори за проветряване, кошът за багаж е затворен и доста дълбок. Лесно се сгъва също така. Ние я поръчахме от официалния сайт на Easywalker, където ни излезе с около 1000лв по-евтино от редовната цена в България и пристигна за 1 седмица.

# 554
Аз ползвам адаптерите за височина на Харви и на седалката  6+. Удобство са наистина.

Общи условия

Активация на акаунт