Къде в Бургас? Тема 63

• 36 139
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Къде мога да даря булчинска рокля ?

# 376
  • Бургас
Продай я в OLX и дари парите.

# 377
Къде мога да закупя добра възглавница с гъши пух? За подарък. Искам да е нещо добро.

# 378
# 379
Здравейте,  да препоръчате маникюрист в Лазур  около Руската гимназия , който все още взима 40 лв за услугата

# 380
  • Бургас
Здравейте,  да препоръчате маникюрист в Лазур  около Руската гимназия , който все още взима 40 лв за услугата
Аз ходя на Перущица, 30 лева ми взима за гел лак, но ме съм правила някакви рисунки по ноктите.

# 381
На Перущица, това в оранжевия блок с аптека и ключар или?

# 382
  • Бургас
Не, в другата част. От Копривщица в дясно. Това, за което пишете е от Копривщица вляво. Там не знам какви са цените

# 383
Аз ходя на Перущица, 30 лева ми взима за гел лак, но ме съм правила някакви рисунки по ноктите.
Как се казва салона ?

# 384
Някой може ли да ме ориентира къде е този Спиди автомат в "Славейков". Пише Спиди автомат ОМВ Славейков бл. 91. Тази вечер ходих, обиколих, но според гугъл пристигам като съм посредата на блока, а там нищо такова не видях пък макар и в тъмното. А и само една снимка има в гугъл и от нея нищо не се разбира. Пренасочих си пратка за там като мислех, че е на OMV, което е до KFC, ама не.

# 385
Точно там е aвтоматът на Спиди - в ОМV до KFC. Огледайте и от двете страни, има няколко автомата на различни куриери.

# 386
И аз търся маникюристка, която да взема до 40лв за изчистен гел лак, но в района на Борисовата градина.

# 387
  • Бургас
И аз търся маникюристка, която да взема до 40лв за изчистен гел лак, но в района на Борисовата градина.
Има един сайт за търсене на такива услуги по  градове. https://studio24.bg/
Може да търсиш по комплекси , има записани и ориентировъчни цени.

# 388

Видях само на Sameday и на Boxnow там.

# 389
DreamingOfSummer, на Спиди е от обратната външна страна на сградата - срещу П-образния, където е подхода към КФС

Общи условия

Активация на акаунт