Къде в Бургас? Тема 63

• 35 976
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Аз не се боядисвам,и не знам цените,но от 20 год.ходя при Катя-студио Дива.Много е добра .До бившето 5-то районно,под Болеро.
https://www.facebook.com/share/1FLECM8HeA/
Цените  са обявени вътре ,ама не съм гледала...Не знам дали ще  ви устройват.

# 616
Студио Кети , момичето е младо работи прецизно и с внимание към клиента .

# 617
Една новина. Аз лично не знаех за това местене.

# 618
Днес бях в Техномаркет. Персонала не е много в час ама все пак си взех една преса за коса. И на касата сложили една недружелюбна лелка. Не съм очарована от обслужването.

# 619
  • Бургас
Първа лична карта на дете, все още ли се издава от полицията, която е до стадион ,,Нефтоимик,, до Аквата?

# 620
  • у нас
Първа лична карта на дете, все още ли се издава от полицията, която е до стадион ,,Нефтоимик,, до Аквата?
В Първо районно ходихме ние.

# 621
По местоживеене , там се издава . Ако живеете в Лазур , значи в 5 районно , до стадиона.

# 622
Здравейте, търся отзиви за др Кенолов. Може ли да ми пишете на лично, ако някоя от вас се е подлагала на операция при него.
И къде консултира ме интересува също.

# 623
  • Бургас
По местоживеене , там се издава . Ако живеете в Лазур , значи в 5 районно , до стадиона.
В ,,Славейков,, сме. С големия си спомням,че там подавахме. Явно няма промяна.
Благодаря ви!

# 624
  • Бургас
Здравейте,да знаете към днешна дата,къде преглежда Доктор Млъзев(Невролог)?

Той се пенсионира отдавна и не практикува вече

# 625
в Маркето това, дето го продават за каноли, хич няма вкус на каноли, някакъв измислен зелен крем е

Абе и на мен не ми харесаха, но аз не обичам каноли изобщо, та реших, че повредата е в моя телевизор.
То като цяло и Маркето не харесвам, но си мълча, не казвам на никого, че целия останал свят се прехласва по него и пак само аз съм черната овца.

# 626
Може ли да ми препоръчате добър и компетентен общо практикуващ лекар в Бургас? Имам нужда от преглед и изследвания, а моето лично ДжП е чак в София.
Благодаря!

# 627
  • Бургас
Здравейте, къде мога да намеря  качествена мъжка чанта от естествена кожа и  да не е призведена в Китай.

# 628
  • Бургас
Здравейте! Има ли откъде в Бургас да се вземе готвена храна за вкъщи вечерно време (или надвечер след работа) като изключим големите супермаркети или поръчване от ресторант?
Благодаря предварително!

# 629
Вечерно...колко вечерно?Аз след работа 17-17,30 съм вземала от българската кухня в страни от Трия.

Общи условия

Активация на акаунт