Къде в Бургас? Тема 63

• 34 761
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Отвориха ли вече Уайкикито в МОЛ Плаза?

# 676
Отвориха ли вече Уайкикито в МОЛ Плаза?
Да

# 677
Здравейте,бихте ли ми препоръчали личен треньор и фирнес зала в района на Изгрев.И също как вървят цените на тази услуга

# 678
Два мъдреца съм вадила при Георгиев. И за обикновен зъб, пак при него бих отишла.
Аз също съм от доволните от д-р Георгиев.

Преди и аз бях доволна, но честно казано според мен вече е изперкал. Юли месец ми се поду зъб, който е на неудобно място, с труден достъп и той ми каза, че не може да се спаси, трябва да се вади, само че заради трудния достъп ми каза, че трябва да извади и двата зъба преди него 🧐🧐 Беше готов да ми извади и двата здрави зъба, и проблемния наведнъж, като ми заяви, че даже няма нужда да спада отока, за да го направи. След това ходих на двама други зъболекари за мнение и бяха потресени от решението му, освен това намерих и зъболекар, който ми спаси въпросния зъб.

# 679
Трябва ми сервизен техник , който да дойде да види фурната . Изписва грешка  F005 - явно е спирал тока и нещо се е прецакало . От сервиза на Фердинандова искат да я нося там , графика им бил препълнен за домашни посещения за седмици наред . Disappointed Relieved Някой да може да помогне с телефон на  читав сервизен техник , който разбира от фурни . Благодаря !!!

# 680
  • Бургас
Денис - +359889587108. От години ползвам услугите му за всякаква домакинска техника, много съм доволна.

# 681
А от сушилни дали разбира?

# 682
Здравейте,бихте ли ми препоръчали личен треньор и фирнес зала в района на Изгрев.И също как вървят цените на тази услуга

В самия комплекс не знам, но от двете страни на Изгрев са едни от най-хубавите зали в Бургас:
Пулс Витал в Зроница https://g.co/kgs/9RAv7a6
FITHOLIC в Смарт център на Транспортна  https://maps.app.goo.gl/aFjag8X22uz3euh37

Треньор - препоръчвам с две ръце Никсъна в Пулс Витал, особено с деца много добре работи
Цени - около 20-30 лв., но зависи от карти, абонаменти и т.н. Тези въпроси се уточняват лично. Каквито и да са цените, много е важно поне да се започне с треньор, за да се усвоят правилно нещата, после може и сам човек да тренира.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 18:53 от GG*

# 683
Как е положението с талоните за синя зона във Възраждане...чака ли се много на място,има ли опашки,бързо ли става

# 684
  • Бургас
А от сушилни дали разбира?

Можеш да питаш.
Ползвали сме го за фурни, перални, миялни, котлони, за сушилня не се е случвало.

# 685
Здравейте, мисля да си взема електрическа кола. Пишман шофьор съм. 10 години не съм карала, все с такси се придвижвам досега или ме карат. Ще ми трябват опреснителни курсове със сигурност. Въпросът ми е - познавате ли инструктор, при който мога да се запиша на опреснителен курс , като си купя колата и който да е по-търпелив и да има опит евентуално с такива коли. Нищо не разбирам от коли, съответно нямам идея дали има разлика в шофирането. Единственото което знам със сигурност е, че искам автоматик, защото скоростите ми бяха проблем още като карах курса и ако може искам да си го спестя.

# 686
Инструктор Милен Маринов - автошкола Старт 07, има учебна електричка Рено Зои.

# 687
  • Бургас
Зависи каква кола искаш да купиш.
Имам електричка автоматик, скоростите са на волана Simple Smile
Постоянно се бъркам с другата автоматик, на която са долу, където обикновено е скоростният лост Simple Smile

Не е ли по-добре на твоята кола да караш опреснителни, има ли такава услуга?

Имаш ли къде да я зареждаш на домашен ток, не е особено изгодно, ако разчиташ на публични зарядни.

# 688
Да, по принцип и аз така си го представям, да си купя колата и да намеря инструктор, с който да караме с нея. Но ми се искаше да има някакъв опит с електрички все пак.
Иначе ми казаха, че може да си купя зарядно или как му се казва там и да си го монтираш в гаража например.

# 689
  • София
Има ли химическо чистене в Изгрев?

Общи условия

Активация на акаунт