Защо масово всяка трета жена и тийнеджърка е с филъри в устните?

• 6 640
  • 114
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Отвратителна работа. Имам две жени около мен, които си слагат редовно, не прекаляват с количествата, но за мен е супер грозно. Те се виждат в огледалото в анфас, но явно пропускат да го направят в профил, а там картинката е плачевна. Долната устна нормална, горната стърчи над нея.

Аз, по стечение на обстоятелствата, имам нормални към пълни устни, но и тънки да бяха, не мисля, че бих се обезобразила така. Изобщо не смятам, че има боцкани устни, на които не им личи. На всички им личи, точно заради това ги правят, за да изглеждат различно. Ако не им личеше, щяха да си седят с тези по рождение.

# 31
Всяко чудо за три дни. И това ще отмине. А кой знае какво ще е следващото... Scream

# 32
Ако си слагате, поне посетете стоматолог да го инжектира, защото те знаят къде точно трябва да бодат.

Стоматолозите нямат право да поставят филъри. Единствено и само дерматолог с опит, в точно тази сфера е лекарят, на който би следвало да се доверят желаещите да сложат филър.

# 33
  • Бургас
Цитат
Стоматолозите нямат право да поставят филъри. Единствено и само дерматолог с опит, в точно тази сфера е лекарят, на който би следвало да се доверят желаещите да сложат филър.

Не е вярно това. Всеки с медицинско образование може да слага филъри. Трябва да го прави в регистриран кабинет и толкова.

# 34
А аз се питам защо не е мода ,например,четенето на книги?
Скоро дъщеря ми ми каза,че момичетата от нейния клас си говорели,че искат да си сложат такива неща. Всъщност,само за това говорели🤔,9 клас са.
Често давам пример на децата си моето детство и младежки години,какво е било когато съм била като тях,опитвам се да им внуша моята гледна точка за нещата,за книгите,за модата,отношенията между хората и мн.др.,но не ми се получава на 100%.
За филърите,ясно,че няма да си сложи и й е странно защо го правят и го желаят толкова млади момичета.

# 35
Според мен се дължи на ниска самооценка, на комплекси, на подражание и на стереотипи за женска красота. В днешно време много повече се разчита на външния вид, отколкото на други качества, което е много жалко и глупаво. Лично според мен е много по- красиво да си индивидуален /дори с леко криво носле например или със съразмерни с лицето, естествени устни /, вместо всички да са еднакви и то Грозно еднакви. Но това се насажда в обществото ни и по- слабите хора предпочитат да се слеят с тълпата, вместо да се преборят за своята индивидуалност и да докажат на света и на себе си, че всеки е красив такъв какъвто е.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 11:09 от Чернокоса_боса

# 36
  • Варна
Онзи ден пращам колега (техник) да отстрани проблем в едно козметично студио. Върна се и вика - мале, какви жени имаше там, красиви като картинка ама направени, с един тон кит по себе си. Колежката го бъзна и го пита - е, добре де, как ще целуваш такава жена?! А той - мъжа й да си я целува, аз само ще я гледам.

Та така, ето и една типично мъжка гледна точка за нагласения външен вид на жените - стават за гледане само.

# 37
След падането на соца си отидоха и старите ценности.
С които сме възпитани, така по - големите тук във форума.
Нямаше друго ценностна система, която да я замести.
За това младите са объркани. И парите са водеща ценност.
Когато един млад човек няма качества. Или тези качества не се ценят от другите младежи, става проблем.
Младия човек се фокусира към външните качества. Коли, коса, фигура, дрехи.
Така демострират "успех".
Аз съм успешен. Имам кола, скъпи дрехи, яките операции, големите цици .......

Същноста на човека е в човечноста Simple Smile
Нямаш ли душа. Не си ли добър човек .......  другото е дреха.

Ако търсим причината ? Тя не е в младите.
Такава е реалноста. Чалга култура.
Те не са я създали. Получили са я от нас. Родителите.

Все пак. Ако искаш да изглеждаш като "Мара-Отварачката" явно си умен, колкото нея или по-малко.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 01:11 от Не се сърди, човече

# 38
  • София
Съгласна съм. Винаги е някакво показване на "статус символи"
Преди се показваха големи надписи на дрехи и ланци. Сега вече не е модерно.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 01:11 от Не се сърди, човече

# 39
RoninBG, далеч не само младите си слагат. Жени на 40-50-60+ също.

# 40
Докато богатите, няма нужда да се умни, ще бъде така.
Какво е важно днес в България ?
Да имаш пари.
Не какво знаеш/можеш.
Болно общество.
Дилъри и сутеньори, измамници/политици ....... това е шаблона.

Не се сърди, човече,

Аз не съм против пластичните операции.
Но виждам много красиви момичета, които се обезобразяват.
Просто от прекрасни се правят на маймуни. И това не го разбирам.
Да имаш някакъв дефект. Да добре. Барни се малко.
Ама млада жена на 25 без забележка. Това е лудост.
Пак казвам за мен .
Сега на 40+ ако решиш нещо дребно да направиш.  Това е хубаво.

Виждал съм коригирани гърди. Личи си много.
И не е много красиво. В дрехи седи добре, признавам.

Най-красивата "пластика" за жената е усмивката.
Една слънчева усмивка, маха всички бръчки и повдига гърдите на 30%.
Трябва да се научим да остаряваме. На 60 няма да изглеждаме на 20. Каквото и да правим.
Остаряваме. Изглеждаме добре , но няма как да е като 20 годишни.
ДА се направиш на плашило без вежди и отвсякъде със силикон не помага много. По-скоро демонстрира невъзможност да приемеш реалноста.
Мое мнение.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 13:51 от RoninBG

# 41
Аз нямам филър в устните , но не съм против , ако е направен добре важи за всички интервенции .
Дали е комолексарско или не , ако човек се чувства добре не виждам нишо лошо .
Мъжете харесват поддържани жени , айде стига , на никой не му дреме дали имаш корекции , ако изглеждаш добре.

# 42
  • София
Иначе, признавам, си е голямо зарибяване. Аз имам вече няколко неща с инжекции. Направени са така, че не личат. Обаче все повече се вглеждам, в това, което не е коригирано и си казвам - оф, иска ми се и това да си направя...

# 43
Аз смо Ботокс и скинбустери слагам , без Ботокс откровено не мога да си представя вече живота .😀

# 44
Аз нямам филър в устните , но не съм против , ако е направен добре важи за всички интервенции .
Дали е комолексарско или не , ако човек се чувства добре не виждам нишо лошо .
Мъжете харесват поддържани жени , айде стига , на никой не му дреме дали имаш корекции , ако изглеждаш добре.
Ако не си личи Simple Smile значи няма JoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт