Априлче 2025г./тема 3/

• 26 174
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Привет  в новата тема и от мен
Термин 23.04.25г
Момичета, примирявате ли се с еднократен преглет на месец от следящото ви АГ, аз не мога, ходя между 2 и 3 пъти месечно, не искам да е ведъж, не съм спокойна, реално понясям критики от близки и приятели, чак взех да го правя тайно, но не мога да спра...вие как сте ???

# 16
Molishein, аз по принцип ходя на 2 седмици, но сега ще ми е най-голямата пауза....21 дни, което са си три седмици и ми се струва цяла вечност 😁 Добавям и твоя термин 🤗
Lights_on, благодаря ти, кой март ти е терминът? 🤗❤️

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 16:39 от Kactus

# 17
Molishein Аз ходя на 2-3 седмици. Въпреки, че за сега всичко върви по план с бебока и на мен ми се иска да не е 1 път в месеца, просто ей така да се успокоя. Не че гаденето не ме успокоява до някъде.

Днес бях на преглед да видим девойката - нинджа, която я хванахме в активният и период.  Не стои мирна за преглед, но все пак я огледаха добре. За момента всичко е наред и отговаря вече само на 2 дни плюс. Лекарката ми каза да пробвам с Талцид за киселините, ако не подейства ще ми изпишат нексиум. Следващият ми преглед е на 27.11 и нямам търпение да я видим пак.

Като гледам резултатите от анкетата отбор момчета водят с добра преднина.

# 18
Mollshein, няма защо да криеш, това си е твоя живот и твоето бебе, естествено, че ще направиш това, което ти носи успокоение. Аз лично ходя на 2 пъти месечно, но с феталната този месец ще бъдат 3 прегледа. Ако се почувствам прекалено тревожна, бих отишла и повече пъти.

# 19
Вие в коя седмица записахте час за фетална, моята АГ ми каза да запиша 21 седмица, на предишната фетална ми казаха, че може и 20 седмица.

# 20
Аз ще съм в 19-та, рано ли е? Ще бъда 19+5, почти 20-та.

# 21
Аз записах за 21г.с.(20+6 дни да съм точна 🤗). Чучумишев искаше да съм поне в 20г.с.
Луничке, много се радвам, че всичко е наред 🩷 Мен за сега ме спасява Необианацид, да видим до кога 😁

# 22
И аз знам, че след 20-та се прави, ама се заблудих нещо. Надявам се, че не е много рано.

# 23
Аз ходя на всеки 3 седмици. Ще бъда в 19+5 дни за втората фетална, но честно казано може да се окаже и че съм в 20+, защото всеки път уж си го следя и броя правилно и има някакво разминаване Satisfied

# 24
Мики, най-добре се обади да попиташ. Те не ти ли казаха кога искат да си там за ФМ? Не мисля, че е рано, но някои лекари държат да е след 20г.с., за други няма проблем и малко по-рано.

# 25
  • Варна
Кактусче, благодаря за новата темичка.
Моят термин е за 03.04.2024.
Аз също ходя често на прегледи, започнах също да го крия, защото изглеждам хипохондрична. Сега ходя през 2 седмици максимум, но по в началото ми се събираха и по 3 прегледа на седмица.
Сега пак ми се получи през седмица, защото бях онзи ден във вторник, и сега ЖК ми е на 12.11. После вече ще имам пауза 2 седмици. Абе едно 3 пъти в месеца най - малко ходя на ехограф.
Наистина може би тревожността ни e доста висока, което не знам доколко е здравословно, но аз лично не намирам начин да се справя по друг начин с нея, освен с честите посещения.
С предишната бременност ходих един път в месеца и бях изключително спокойна, ходих си на курсове за бременни, сега не смея даже да чета нищо, нито да купувам. Всичко отлагам за последния момент, че видим дали в един момент няма да е лоша стратегия и това.
В тази връзка ние не сме казали почти на никой, само колегите ми разбраха и то защото излязох скорострелно болничен. Знаят още няколко единични приятели и странични хора, които нямат много отношение към случващото се. На баби и дядовци не сме казали още, но май няма да можем да го крием още дълго.

# 26
Molishein Аз ходя на 2-3 седмици. Въпреки, че за сега всичко върви по план с бебока и на мен ми се иска да не е 1 път в месеца, просто ей така да се успокоя. Не че гаденето не ме успокоява до някъде.

Днес бях на преглед да видим девойката - нинджа, която я хванахме в активният и период.  Не стои мирна за преглед, но все пак я огледаха добре. За момента всичко е наред и отговаря вече само на 2 дни плюс. Лекарката ми каза да пробвам с Талцид за киселините, ако не подейства ще ми изпишат нексиум. Следващият ми преглед е на 27.11 и нямам търпение да я видим пак.

Като гледам резултатите от анкетата отбор момчета водят с добра преднина.
Аз нямам абсолютно никакви симтоми от първия ден, не я усещам още и постоянно я мисля , добре ли е и т.н. и веднага запазвам час за преглед... 😀😃🙂🙃

# 27
😊🤗йей🤗🤗
Колко бъдещи мами сме с термин 23.04🤗🤗

# 28
Кактус, аз като се обадих да запиша час, те направо ми сметнаха и аз се доверих, но щом и Ели, ще е 19+5, може би не е проблем. Сега като се повдигна въпроса, реших да сметна в коя седмица предстои да бъда.

Розичка, и аз не смея да купувам още нищо. Майка ми вече ме пита да купи ли нещо, аз все още й отказвам. Някак си рано ми се вижда все. Мисля си за януари да започнем ремонт и може след ремонта да се заема с покупките.

# 29
Кактус, аз като се обадих да запиша час, те направо ми сметнаха и аз се доверих, но щом и Ели, ще е 19+5, може би не е проблем. Сега като се повдигна въпроса, реших да сметна в коя седмица предстои да бъда.

Розичка, и аз не смея да купувам още нищо. Майка ми вече ме пита да купи ли нещо, аз все още й отказвам. Някак си рано ми се вижда все. Мисля си за януари да започнем ремонт и може след ремонта да се заема с покупките.

Моята втора ФМ е за 23.12. В 22г.с+6дни
По препоръга на АГ, защото съм с по дебела коремна кухина  и щяло да е по добре, аз я запазих при др Борислав Иванов, доста добри отзиви чувам , да видим...
И аз не купувам , мъжа ми не дава още, рано е , след януари...

Общи условия

Активация на акаунт