Априлче 2025г./тема 3/

• 29 738
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Кактусче, ние си направихме собствен албум - като скраб бук, като аз съм го надписвала. Самият албум ми е носен от чужбина - тук рядко се намират и е с празни черни страници. Малката много си го харесва, защото ние сме си мислили текстовете и специални моменти за нас - годишнина от сватбата, рожден ден на баба, дядо, леля, вуйчо и съм купувала лепенки от Джъмбо.
Ще видя за крема. На малката козметиката като бебе беше на А-дерма и съм се мазала тогава. За съжаление не ми помогна.

# 571
Здравейте, момичета.
Включвам се да ви кажа да се пазите много от вируси. Мен вчера ме подхвана стомашния вирус, повръщах над 15 пъти до вечерта. Няма такава гадория. Бях на системи снощи в болница и днес вече съм добре. Предполагам, че вируса е точно за 1 ден, но много ме изтощи. С бебчо всичко е наред🩵

# 572
Лили, бързо възстановяване ❤️❤️❤️
Извинявам се за закъснението, заповядайте код за ватираните клинчета от Шийн 🥰 sz2408019466132153

# 573
Здравейте, момичета!
Лили, скорошно оздравяване 😇
На мен вчера ми беше втората ФМ. Всичко с бебчето е наред, обаче доктора иска и ФЕхоКГ да направя, защото в 13г.с бебчето беше с увеличена нухална гънка.
Та, другите аномалии се изключиха, сега иска да проверим и сърчицето.
Въпроса ми е- вие имате ли препоръки за специалисти по ФЕхоКГ. Пренасочиха ме към д-р Маринов в Надежда.
Някоя от вас минавала ли е такъв преглед?

# 574
Аз съм при д-р Маринов на 6ти, само че в Марковс

# 575
И аз имам час при него в Марковс на 17.12. На вас казаха ли Ви в коя седмица трябва да е прегледа при него ?

# 576
Не. На мен не са ми казали, някъде бях прочела, че е добре да се прави между 20-24г.с.
Ще питам следящото ми АГ за всеки случай.

# 577
Аз без да питам си записах час в 21 седмица, защото в Марковс имаше само 2 дати - 6.12 и 17.12. Следящата по ЗК, каза че е добре да е в 24 седмица и за това умувах дали да не го преместя, ако пуснат дати около НГ.

# 578
В 21ва. Четох, че е добре 20-22 и заложих по средата. Ако има нещо, което не е вижда добре, предполагам, че ще ме извикат пак.

# 579
  • София
Здравейте на всички Simple Smile

Не съм писала точно в тази тема, но смятам да ви следя.
Това ми е втора бременност, първото ми раждане беше 2023 🩵 Сега очаквам момиченце. 💓 та ще имам две малки дечица скоро.

Бих искаала да ви попитам, с какво смятате да облечете бебето за изписване. Миналият път родих януари и си го понавлякох, но сега... какво ли ще е времето. 😆

# 580
Здравейте! Виждам, че на много са ни предписали желязо. Имам една чисто нова опакова Ферокод Форте Спрей (продаваха се 1+1, а са годни до Януари и няма да мога да го използвам). Мога да го подаря на някоя, ако има нужда.

# 581
Аз вчера бях при доктор Маринов в Надежда - 21+5 дни. Спокоен човек е, подробно преглежда сърчицето, обяснява и пита за въпроси.

Тази вечер имах много гадна крампа от дясната страна, толкова ме заболя, че ред сълзи ред сополи… не успях да стана от легнало положение, но мъжа дойде да ме успокоява.

Напоследък много ми се отваря апетит също така. Вие как сте с храненето? Внимавате ли какво ядете, че да не качвате килограми?

# 582
  • София
Аз тази бременност си ям както обикновено и с предишната така, но тогава много бързо качвах. Въпреки, че качих 14 кг, аз съм висока и не си личеше особено, но яз си ги усещах. За момента съм +4 или 5 кг., а предният път вече бях вдигнала доста цифрата 😄😅 може би сега, защото и тичам след едно почти 2 годишно постоянно или просто така си върви, но нямам време да го мисля толкова. Кг се свалят бързо, не се плашете. Най- малкият проблем. Иначе ми се хапва този път сладко повече, при вас как е с храненето?

Има ли някоя от вас, която ще ражда в Майчин Дом при д-p. Дяволов? Аз успях и този път да се вредя при него, наиситна не знам какво щях да правя ако нямаше място да ме вземе 😁😅 първото раждане мина много добре и ме "навигираше" през цялото време и си казах, това е и за следващ път човекът!
Та и сега живи и здрави пак при него 😊😇

# 583
Има ли някоя от вас, която ще ражда в Майчин Дом при д-p. Дяволов?

Аз ще раждам при него. Първо имаше свободен час чааак за януари, аз началото на октомври тръгнах да записвам. Открих му номера в една тема тук и му писах дали може януари да се появя за следене и раждане при него, той ли каза “може” хаха Една от мамите тук ме светна, че има свободен час по-рано, та го смених за декември - доста трудно се намират часове при него.

Може ли да ти драсна едно съобщение да те разпитам малко за него?

Иначе за хапването, всичко тестено което мога да си побера в стомаха е добре дошло хаха и много цитруси.

# 584
Кактусче, по късно днес или утре ще снимам и на лично ще ти пратя да видиш съдържанието Simple Smile

Lights_on, благодаря ти за препоръката 🥰 Ще бъде ли удобно да те помоля да ми снимаш съдържанието му, когато имаш възможност? ❤❤❤ Аз страшно много харесах ето този, но е 65лв. 😅:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт