Априлче 2025г./тема 3/

• 30 193
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, вие какво използвате за интимна грижа, когато се миете? Аз ползвам едно сапунче на Бочко, но ми се появи сърбеж от него. Имате ли някакви препоръки?

# 271
Аз използвам това, за чувствителна кожа е

# 272
В такъв случай червото ми е полудяло и ме подритва весело и даже вече видимо.😁
19-20г.с се усеща от жените с предна плацента, а със задна е от по-рано /около 2 седмици преди това/.

+1, още в 16+6 имам клипче как побутва и не определено не са червата🤣 Моя АГ, тогава в 17+3 бях на преглед и каза, че е възможно да го усещам защото съм със задна плацента и нямам почти никаква подкожна мазнина на корема.

# 273
  • Смолян
Момичета, вие какво използвате за интимна грижа, когато се миете? Аз ползвам едно сапунче на Бочко, но ми се появи сърбеж от него. Имате ли някакви препоръки?
Лактацид за бременни и един на матернеа.

# 274
Да, и при мен си е на 100% бебчо. Моят АГ си ми каза, че вече е напълно нормално бях в 18г.с като се видяхме /също съм със задна и малко мазнинки, а бебето е и с главично предлежание, та рита като кон и усещам къде/.
Усещам и червата понякога, но от тях си е бълбукане и е съвсем различно чувството.
За интимна хигиена използвам от години Гинексид- само преди/след кекс, преглед.
 Иначе ежедневно само и единствено с вода.

# 275
Не се бях замислила, че дебелината на коремната стена също ще има отношение, а не само положението на плацентата 🤗 В такъв случай не съм луда и наистина си усещам бебчето 😁 Дори снощи беше още по-отчетливо и се усеща, когато си сложа ръката.
Иначе аз си използвам продукти за интимна хигиена, които са подходящи за бременни и това да е написано от производителя. Такива са Себамед(това ползвам аз), Матернеа интимен гел, Лактацид за бременни, Вагизан лосион. В никакъв случай не използвайте сапуни!

# 276
Много ви благодаря, момичета! Още днес ще си закупя нещо подходящо за бременни. Simple Smile Дали може да изпратите как изглежда този интимен гел на Себамед?

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 10:56 от IvelinaL

# 277
Много ви благодаря, момичета! Още днес ще си закупя нещо подходящо за бременни. Simple Smile Дали може да изпратите как изглежда този интимен гел на Себамед?
Аз съм ползвала гелчето и пяната от серията с pH 3,8, като и от двете съм доволна. На мой колега жена му също си изкара двете бременности с него 🤗
Скрит текст:

# 278
Аз за интимната хигиена след 2 годишна борба с Кандида Албинакс ( и миналия месец ми излезна на фемофлора) та да не си мислите, че съм я преборила🤣 От тогава ползвам бебешки сапун, правя си пяна на ръцете и така се измивам. Много неща промених откакто Кандидата ми стана хронична.

# 279
Не се бях замислила, че дебелината на коремната стена също ще има отношение, а не само положението на плацентата 🤗 В такъв случай не съм луда и наистина си усещам бебчето 😁 Дори снощи беше още по-отчетливо и се усеща, когато си сложа ръката.
Иначе аз си използвам продукти за интимна хигиена, които са подходящи за бременни и това да е написано от производителя. Такива са Себамед(това ползвам аз), Матернеа интимен гел, Лактацид за бременни, Вагизан лосион. В никакъв случай не използвайте сапуни!

Да, има значение коремната кухина,  аз съм по едричка като структура,  даже за ФМ , АГ  ми каза да изчакам до края и запазих 22г.с +6дни , за да се вижда максимално добре, затова явно и самото усещане на движиние липсва при мен...

# 280
Аз за интимната хигиена след 2 годишна борба с Кандида Албинакс ( и миналия месец ми излезна на фемофлора) та да не си мислите, че съм я преборила🤣 От тогава ползвам бебешки сапун, правя си пяна на ръцете и така се измивам. Много неща промених откакто Кандидата ми стана хронична.
Аз 2 години я борих тази гад проклета. Накрая това, което най-помогна, след като излекувах за пореден път и възстанових лактобацилите, беше много, много нежен секс и без много игра във влагалището. Знам, че звучи скучно, обаче само човек, който не го изживявал това месец след месец, не знае какъв ужас е. Просто в един момент лигавицата на влагалището става супер чувствителна и всякакво дразнение създава предпоставки за разтеж.
Отделно си излиза на Фемифлора, обаче в достатъчно ниски нива, за да не ме притеснява.

# 281
Гинексид също си пише, че може да се използва по време на бременност.

# 282

Аз използвам тази, купих я скоро , мирише страхотно и остава свежест , преди това бях с Eucerin , не беше моята...не знам дали става за бременни , не се бях замислила...
А момичета , Гери нещо не се включва, какво стана с нея??

# 283
Аз също не съм доволна от интимният гел на Eucerin, но всички останали техни продукти, които съм ползвала съм с две ръце за. Иначе и Гинексид уж става, но при някои жени предизвиква дразнене и трябва да се внимава.
Гери скоро се включи ❤️

# 284
Здравейте, момичета. Добре сме. Чакам си резултатите. В понеделник съм на преглед.
Аз съм в 17 +3 и понякога си мисля, че усещам нещо, понякога си мисля, че си въобразявам. С предната бременност също мн късно усещах. Бях питала доктора си и тогава ми беше обяснил че е мн индивидуално - зависи и от течностти, коремната стена не само дали е с мазнини, но и да е еластична( колкото е по-еластична, лесно поема такива движения, без да усещаш). С две думи спокойно Wink
Аз препоръчвам дезифенткант за пране за всички с бактериални и гъбични проблеми. Помага за дезинефкцията на бельото. Аз купувам от ДМ и го ползвам вече година, защото съм мн податлива на бактерии в урината и не знам дали е помогнало, но съм нямала проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт