Априлче 2025г./тема 3/

• 30 036
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Относно усещанията на разтягане, опъване във втори триместър са абсолютно нормални и даже, ще се засилват с напредване на седмиците- коремчетата растът доста динамично в този период. 🥹
За ниското кръвно и аз съм така.. поради тази причина не понасям топло- от него направо съм като ударена с мокър парцал /добре че навън е зима, а вкъщи малко се разправяме с мъжо за градусите на климатика, ноо това да е…/
И нещо любопитно, което прочетох в приложението Feia за периода 20-21г.с. , с две думи, така ще сме 😅:

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 01:15 от Pipiilotaa

# 451
Моето кръвно по принцип е нормално към леееко нисичко понякога. Откакто съм бременна, почти постоянно ми е ниско....доста пада, а пулсът винаги е над 100. Тези дни се чувствам особено зле 😅 че и гадене пак си имам. Аз също имам леки болки много ниско долу, бебчето вече рита много силно, когато си легна, чак ме стряска, а още не съм влязла в 20г.с.😁 Май ще си започна Магнерота, който ми изписаха, защото е добре да се пие в този период на усилено разтягане. Освен това сега започва и периодът на крампите в краката. Важното е бебчетата да са добре 🙏❤️🥰

# 452
Добро утро момичета. Вчера отскочихме до майчин дом. Всичко е наред, най-вероятно става дума за някакви контракции. Не бях почвала да пия магнерот, та започнах от снощи и днес вече съм добре. Докторите ми казаха да не си пипам много корема, защото сама мога да си ги предизвиквам. Аз последните дни ръцете са ми постоянно там, защото бебчо е страшно активен и си ми е кеф да си го усещам😄

# 453
Момичета, тези от вас, които вече усещат бебчетата си, всеки ден по един и същи начин ли ги усещате, имате ли дни, в които бебчетата са по-малко активни?

# 454
Да, различни го усещам. Днес например още не съм го усещала, но вечерта си е доста активно. Вчера пък беше почти през целия ден. Нормално е особено в началото да ги усещаме някои дни по-слабо.
Момичета, тези от вас, които вече усещат бебчетата си, всеки ден по един и същи начин ли ги усещате, имате ли дни, в които бебчетата са по-малко активни?

# 455
Различно. Наскоро беше сууупер активен 3-4 поредни дни и след това 2 дни го усещах мнооого лекичко и то предимно вечер. Има значение и в каква позиция се намира за усещанията.
Понеже хапвам само черен шоколад 85% пробвайте с едно парченце да видите какво шоу става. 😁

# 456

Обикновено го усещам всеки ден, най-вече след като се нахраня. От време на време се върти и през останалата част от деня.

# 457
Здравейте, какво ви е мнението относно сушилни/гладене при новородени. Използвате ли въобще сушилня за дрешките на бебето или само перете и гладите?

# 458
Ние вкъщи сме със сушилня с опция за бебешки дрешки - не съм запозната дали всички сушилни са така. Не мисля да гладя, защото ще ми се съсипе кръста.

# 459
Ние сме с комбинирала пералня + сушилня, но гледам че има също програма за бебешки дрехи и мисля да си ги пускам, пък сигурно в началото ще ми е мерак и да ги гладя, но няма да е за дълго.

# 460
Каква марка е?

Ние сме с комбинирала пералня + сушилня, но гледам че има също програма за бебешки дрехи и мисля да си ги пускам, пък сигурно в началото ще ми е мерак и да ги гладя, но няма да е за дълго.

# 461
AEG. Нямахме място за пералня + сушилня отделно та в магазина ни препоръчаха последния модел на АЕГ, много съм доволна.
https://zora.bg/product/lwr98165xe-1000-kg-1600-obmin-6-kg-c

[/b]
Каква марка е?

# 462
Лили, а мачка ли много дрехите и миришат ли на лошо. Знам, че някои сушилни буквално премахват всички хубави аромати след прането.

# 463
Не съм ползвала ютия откакто сме я взели, освен за някоя риза. Не мирише лошо въобще, но много зависи и от прахта за пране де. Единствено повече ми мачка чаршафите, но те са си по-обемни. Дрехите излизат супер.
Лили, а мачка ли много дрехите и миришат ли на лошо. Знам, че някои сушилни буквално премахват всички хубави аромати след прането.

# 464
За мен сушилнята е Game Changer, както се казва. Най-добрата покупка заедно с миялната машина.  Нашата е съвсем обикновена на Miele, но съм адски доволна. Не премахва приятните миризми, а нашата има опция да се ползва и ароматизатор за пране. Но заради бременноста и проблемите ми с миризмите го махнах и прането не мирише лошо. Мирише си съвсем приятно, но просто по-слабо. Освен това събират и космите и тн. Нашата сушилна я сложихме над пералнята, защото нямаме много място. До сега нямам и смалила се дреха заради сушилнята, но може да съм извадила късмет. И аз рядко съм гладила.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 12:11 от Пълнолуние

Общи условия

Активация на акаунт