Къде в София - тема 6

• 25 243
  • 432
  •   2
Отговори
# 300
  • Melmak
На Стамболийски в частта преди Ботев от страната на KFC има едно малко магазинче за бельо, там имам страхотни попадения. Намира се между бижутерия и козметика. Като погледнеш витрината може и да подминеш, но мацката продава хубаво бельо и си разбира от работата.
Знаеш ли дали работи в неделя?

# 301
Не работи в неделя.

# 302
От Pompea, има по моловете и в Хит-овете. От там си взимам марката Sielei и съм много доволна.

# 303
Карам от години с Lisca, имат модели без банели и без подплънки. Онлайн или в магазина в Парадайс и Сердика.

# 304
  • Sofia
От къде си купувате сутиени?
Искам физически магазин да пробвам.

В Tezenis може да пробвате сутиените. Също в Булбел има хубави модели, но не помня дали може да се пробват.

# 305
Аз много трудно си намирам удобни. Купувала съм от магазинчето на Стамболийски - има избор и продавачките винаги са били любезни и търпеливи. Последните ми сполучливи модели, които даже повторих са от Yamamay (има ги в Сердика Център и онлайн, но последното при връщане е много неизгодно) и Триумф.

# 306
Преди пазарувах от bra studio. Затвориха го, сега отвориха нов brafinity. Изборът не е огромен, но моделите са много красиви. Правят и много добра консултация и имат всякакви размери. Бельото е много качествено

# 307
  • Melmak
Благодаря ви, бях в парадайз, минах през Помпеа и Тенерзис и взех от тях. В Помпеа служителката беше много отзивчива и ми помогна много!

# 308
Къде в София има бельо на Дафи?

# 309
Докарахме на свекър ми един чувал камби и сега му търсим чесън за да си ги затваря в буркани. Не взехме чесън , защото не бяхме предвидили , нали не сме много по готварството.
Знаете ли от къде да го снабдим изгодно с около 1-2 кг. чесън в София ? Където купувахме камбите чесъна беше 9 лева кг, не взехме там. В София идея нямам по колко е.

# 310
  • софия
Женския пазар, пазар Красно село.

# 311
  • на тавана в кошницата
В брошурата на Кауфланд, ( която е до утре) има чесън на 5,99 лв. за кг.

# 312
Благодаря.
Имате ли подобни подсказки за целина или карфиол или морков ?

И знае ли някой добри уроци/курсове по рисуване в София за 15 годишно момче за следващите 2 седмици? Имам едно момче още във ваканция и искам да го запиша .

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 11:17 от bella-ciao

# 313
Може ли някой да ми препоръча студио за масаж / масажист?

# 314
  • Melmak
Може ли някой да ми препоръча студио за масаж / масажист?

Студио Физ на Съдебна палата.

Общи условия

Активация на акаунт